Merbaucz píše:Ja nechci nic řikat ale vas 2 debilky bych chtěl tak potkat musite bejt všem k smichu borečkové

nebo už je vam fakt randál let

Docela by mě zajimalo jakou ty si udělal školu blbečku, jestli si vubec nakou dodělal, nahaníš si ego na netu a v realu si pouze ubožak lituju tě.
Tak jsem si tak říkal, co to asi znamená slovo merbau... a hle, je to "exotické dřevo". Myslim, že lepší přezdívku jsi si ani dát nemohl. To jsi fakt vymyslel sám?

.
Takže si to shrneme.
- ptáš se na (odborném) fóru na věci, které by i dost podprůměrně inteligentní člověk zvládl najít za 10 minut
- když Ti to někdo napíš, začneš ho urážet
- nezvládáš ani základní pravopis, který by měl zvládnout průměrně inteligentní žák 3. třídy
- a ostatní jsou ale dle Tebe debílci (a věř mi, že to co mam odstudováno já, Ty nikdy nedostuduješ

)
Vždycky když čtu něco podobného, strašně mi chybí ty staré časy, kdy by nad DJingem podobná individua nemohla ani přemýšlet (technika 100+ a měsíce tréningu). Njn...

.
Tomuhle fakt nerozumim. Když někam přicházim s prosbou o radu ke zkušenějším, přicházim s pokorou... ale aspoň je tady sranda

.