hlavne, co jsem mel v ruce novy veci, tak u vsech byl v manualu obrazek, jak to zapojit, takze neni potreba umet ani cistAzu píše:My k smích nejsme, k smíchu seš ty když nejsi schopen přeložit těch 5 slovíček.
Já se učil ruštinu a němčinu a přesto jsem byl schopen použít selskej rozum abych věděl kam co zapojit.
Vyběr z několika mixpultu prosím moc o radu
Re: Vyběr z několika mixpultu prosím moc o radu
-
Majky_mike
Tak jsem si tak říkal, co to asi znamená slovo merbau... a hle, je to "exotické dřevo". Myslim, že lepší přezdívku jsi si ani dát nemohl. To jsi fakt vymyslel sám?Merbaucz píše:Ja nechci nic řikat ale vas 2 debilky bych chtěl tak potkat musite bejt všem k smichu borečkovénebo už je vam fakt randál let
Docela by mě zajimalo jakou ty si udělal školu blbečku, jestli si vubec nakou dodělal, nahaníš si ego na netu a v realu si pouze ubožak lituju tě.
Takže si to shrneme.
- ptáš se na (odborném) fóru na věci, které by i dost podprůměrně inteligentní člověk zvládl najít za 10 minut
- když Ti to někdo napíš, začneš ho urážet
- nezvládáš ani základní pravopis, který by měl zvládnout průměrně inteligentní žák 3. třídy
- a ostatní jsou ale dle Tebe debílci (a věř mi, že to co mam odstudováno já, Ty nikdy nedostuduješ
Vždycky když čtu něco podobného, strašně mi chybí ty staré časy, kdy by nad DJingem podobná individua nemohla ani přemýšlet (technika 100+ a měsíce tréningu). Njn...
Tomuhle fakt nerozumim. Když někam přicházim s prosbou o radu ke zkušenějším, přicházim s pokorou... ale aspoň je tady sranda
-
Majky_mike
A btw... měl by jsi si uvědomit, že jen díky AZUovi jsi si nekoupil jeden z těch mixáků, co jsi tu psal. Ušetřil Ti vyhozené peníze z okna.