tECHNICS RDPH 1200 OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ
-
tECHNICS RDPH 1200 OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ
Zdravím DJS
musím se podělit o velmi nepřijemnou věc.Zakoupil jsem sluchátka Technics rdp 1200 ty kloubové
a také mimo jiné Reloop RMX 40 po zapojení do mixu jsem byl strašně zklamaný cele sluchátka jako by měly potlačene pasmo středů někde nad nimi pleskaly výšky ale co je nejhorší sluchátka produkují obrovksé bassy takové že mi magnety třepou sluchatkama na hlavě a to prosim jsem v zelenem a rozhodně to nepřekuřuji...ty sluchátka nedělaji DUC DUX ale dunnnn dunnnn dunn
jistě víte co myslím..Neslyším okraje výšek a basů a tím je precizní mix v nedohlednu proto jdu opět do Stantonu 2000 které jako by cvakají .Máte s němi taky takovou zkušenost??.Nebo jsem narazil na někým přebuzeny kus co vratili a dali do prodeje..na uších mi krasně sedí ale ...zlaté stantony za 15 stovek...
Za jakýkoliv nazor na tyto vámi často zde propagovaná sluchátka uvítám
moc dííky
musím se podělit o velmi nepřijemnou věc.Zakoupil jsem sluchátka Technics rdp 1200 ty kloubové
a také mimo jiné Reloop RMX 40 po zapojení do mixu jsem byl strašně zklamaný cele sluchátka jako by měly potlačene pasmo středů někde nad nimi pleskaly výšky ale co je nejhorší sluchátka produkují obrovksé bassy takové že mi magnety třepou sluchatkama na hlavě a to prosim jsem v zelenem a rozhodně to nepřekuřuji...ty sluchátka nedělaji DUC DUX ale dunnnn dunnnn dunn
jistě víte co myslím..Neslyším okraje výšek a basů a tím je precizní mix v nedohlednu proto jdu opět do Stantonu 2000 které jako by cvakají .Máte s němi taky takovou zkušenost??.Nebo jsem narazil na někým přebuzeny kus co vratili a dali do prodeje..na uších mi krasně sedí ale ...zlaté stantony za 15 stovek...
Za jakýkoliv nazor na tyto vámi často zde propagovaná sluchátka uvítám
moc dííky
CDJ 1000 a DJM 800 !jedině TO!
Re: tECHNICS RDPH 1200 OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ
Na tom mixu je tuśim "ekvalizér" pro sluchátka. Koukni jestli ho nemáš naplno nastavenej na basy.
A taky je vyzkoušej na nějakém jiném mixu nebo zařízení.
A taky je vyzkoušej na nějakém jiném mixu nebo zařízení.
Byli to moje první "profi" sluchátka před X lety a nemohl jsem si je vynachválit. Je pravda, že opravdu při basech hodně vybrují. Ale již v popise jsou napsány hutné plastické basy. Takže ti to ťukat nebude. A kus jsi špatný nedostal, uživatelé těchto sluchátek potvrdí.
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
-
Aha tak to je divne...no já neslyšim ti mili mili odchylečky přes ty vibrujici basy esli se mi kryjou vyšky..neni nad cvakave stantony tam to slyšim krasně...ale tak asi každy míchá jinak ja třeba to slyšim relativně dobře a vyjedu s šavli a už to je rozjete
a ty membrany fakt šileně bijou 

Mel sis koupit Sennhesier HD-25.
se stereomanem můžu opět jen souhlasit:))
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
A mrknul jsi na ten ekvalizer sluchatek na mixu? zkus tam ty basy trosku stahnout. Ja v nich nevidim problem... Ale jak řikaš, každý mixuje trochu jinak a každému něco jiného vyhovuje.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
"v nich" myšleno ve sluchátkách jako takových, basy jak je popisuješ, samozřejmě problém jsou. Jenom aby nevznikaly zbytečné omyly v příspěvku.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
-
NO jsou problém..než jsem ale překuřil na smrt stantony 2000 neměl jsem problem michat tam zas slyšim všecko divně...a včera jsem hral na hd 215kách a do 20 sec perfektně srovnane bpm protže ty vyšky tam cvakaly naprosto přesně
zaujali ma tieto slúchadlá, ale tiež je pre mňa veľmi dôležité počuť či výšky oboch kanálov dobre sedia.... je to fakt tak s rphd 1200 kritické? máte ešte niekto tento problém? keby to napr porovnáme s RHP 10 tak tie sú menej prebasované?? alebo.. ktoré iné slúchadlá by ste mi doporučili (v podobnej cene) aby v nich ´tie výšky boli lepšie vykreslené? (samozrejme basy tiež chýbať nesmú!)
hahahaaa,ja sa len smejem nad takými príspevkami
prečo si ich preboha nevyskúšal pred kúpou??
ešte sa môžeš tešiť na toto: http://dopice.sk/16a
ps: stereoman má pravdu,mal si si kúpiť hd-25ky a keď máš rád veľké slúchadlá,tak hd-280pro

prečo si ich preboha nevyskúšal pred kúpou??
ešte sa môžeš tešiť na toto: http://dopice.sk/16a
ps: stereoman má pravdu,mal si si kúpiť hd-25ky a keď máš rád veľké slúchadlá,tak hd-280pro
ja si myslím že vyskúšať slúchadka ako rpdh1200 alebo hd 25 nie je možné len tak v najbližšom meste..
btw od pioneer hdj 500 cez red wave, RHP10 až po rpdh1200 tiež začínam rozmýšlať nad tými hd 25 II pretože som dospel k záveru že aj keď mám rád hudbu so silnými bassmi a nevdí mi aj keď ich je trošku viac na úkor výšok, pre monitoring potrebujem skôr niečo s vyváženým zvukom kde basy svojím dunením (tak ako infinity hovorí) neprehlušia ďalšie pásma .
monitoring pre mňa nie je kochaním sa nad silnými vibrujúcimi basmi, od toho mám predsa master.. Monitoring je pre mňa zrovnávanie BPM a sledovanie ako sa kanály prekrývajú a zo skúsenosti viem, že to najlepšie rozoznávam práve vo výškach.
dúfam že nebudem lutovať...
btw od pioneer hdj 500 cez red wave, RHP10 až po rpdh1200 tiež začínam rozmýšlať nad tými hd 25 II pretože som dospel k záveru že aj keď mám rád hudbu so silnými bassmi a nevdí mi aj keď ich je trošku viac na úkor výšok, pre monitoring potrebujem skôr niečo s vyváženým zvukom kde basy svojím dunením (tak ako infinity hovorí) neprehlušia ďalšie pásma .
monitoring pre mňa nie je kochaním sa nad silnými vibrujúcimi basmi, od toho mám predsa master.. Monitoring je pre mňa zrovnávanie BPM a sledovanie ako sa kanály prekrývajú a zo skúsenosti viem, že to najlepšie rozoznávam práve vo výškach.
dúfam že nebudem lutovať...
offtopic: stálé pokud nejsi spokojen máš možnost zaslat sluchátka zpátky do obchodu, ve kterém jsi to koupil a ten ti ze zákona do 14ti dnů musí vrátit peníze zpátky (POUZE z internetových obchodů!) - třeba blbá rada, ale přidáš 1k a máš Senny
Ja som si pred niekolkymi mesiacmi kupil Ultrasone DJ1 a myslim, ze pokial nepotrebujes silne basy tak je to pre teba to prave. Zo zaciatku sa mi zdali basy dokonca malo vyrazne, ale po chvily som si ich zvuk zamiloval. Vysky su fakt super a celkom sympaticka je aj ochrana sluchu, ktoru maju.
http://www.audio-technica.sk/dj-sluchadla/ultrasone-dj1
http://www.audio-technica.sk/dj-sluchadla/ultrasone-dj1
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a
[quote="matuli"]Ja som si pred niekolkymi mesiacmi kupil Ultrasone DJ1 a myslim, ze pokial nepotrebujes silne basy tak je to pre teba to prave. Zo zaciatku sa mi zdali basy dokonca malo vyrazne, ale po chvily som si ich zvuk zamiloval. Vysky su fakt super a celkom sympaticka je aj ochrana sluchu, ktoru maju.
http://www.audio-technica.sk/dj-sluchadla/ultrasone-dj1[/quote]
dik za tip pozrem sa na ne, ale čím ďalej tým viac uvažujem nad hd25... ty s nimi nemas nejake skusenosti? ze by si ich vedel s ultrasone dj1 porovnať?
http://www.audio-technica.sk/dj-sluchadla/ultrasone-dj1[/quote]
dik za tip pozrem sa na ne, ale čím ďalej tým viac uvažujem nad hd25... ty s nimi nemas nejake skusenosti? ze by si ich vedel s ultrasone dj1 porovnať?