tECHNICS RDPH 1200 OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
matuli

Re: tECHNICS RDPH 1200 OBROVSKÉ ZKLAMÁNÍ

Příspěvek od matuli »

Pravdupovediac nemam s HD25 skusenosti. Podla toho co sa pise tak urcite su lahsie a kontrukcne odolnejsie.
Ja som si cital toto porovnanie:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=sk
(je to natiahnute z pamate google, neviem preco im nejde stranka)

Vyslo mi z toho ze obe su super sluchadla, akurat HD25 su odolnejsie, zalezi skor od toho aku konstukciu uprednostnujes a ci sa citis na to, ze by si lamal sluchatka :D
Inak ak mas malu hlavu, tak neviem ci ti Ultrasone sadne, lebo aj ked sa daju na najmensiu velkost tak je most dost velky (pre mna su ale ok)
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

desann
Vybavení

Příspěvek od desann »

no pojdem asi do tych hd25.., este som negativny ohlas na ne nevidel, na tie audio technica som nenasiel vela recenzii a ani dizajnovo sa mi moc nepacia.... kazdopadne ale dik za clanok, idem si ho hned precitat...

btw: djforums nejde uz nejaku dobu, nasposledy som toto forum videl funkcne asi pred tyzdnom ale aj to len na 2 dni.. este ze existuje google cache :D aj ja cez to kukam :biggrin2:

matuli

Příspěvek od matuli »

Tak ja len aby si vedel, ze tu je aj taka moznost, na tie HD25 si fakt nikto nestazoval, urcite s nimi chybu nespravis (ja som chcel nieco ine) ... :)

Inak s djforums to je strasne, ale mam pocit, ze problem je s pripojenim z EU lebo take velke forum by len tak neskapalo.
DENON SC2900; DN-1100; Ultrasone DJ1; M-Audio Bx5a

desann
Vybavení

Příspěvek od desann »

ale google ich naposledy cachovalo 14.10.... takze to bude s pripojenim ne len do EU... ale skapat neskapalo urcite... to je pri takom fore nemozne. to by radsej predali inemu majitelovi ktory by pokracoval ako by to mali zrusit. pravdepodobne maju len nieco so servermi tak hadam to cim skor daju do kopy...

JamesLurk

Příspěvek od JamesLurk »

To je zvláštní, tenhle problém určitě nemůže být standartní. Mám ty sluchátka několik let a basy mi přijdou přesně ohraničené, žádné HuuH HuuH HuuH. Tohle mi začít dělat, tak je dám tátovi na doma a ten by je vyhodil taky.
Dokonce je u nás v klubu mají shodou náhod skoro všichni (až mi to přišlo vtipný, když tam vedle sebe leží třeba čtyři kousky) a nestěžuje si vůbec nikdo.
Pioneer CDJ+DJM+HDJ 2000+Senn HD-25 / www.jameslurk.dj

dj_snake

Příspěvek od dj_snake »

RP-DH1200 do tychto sluchadiel by som nesiel ani ja... su mi nesympaticke uz len koli tym blbym klbom kere sa sice lamu menej ako na sony ale aj tak sa lamu... ked uz velmi chces technics urcite radsej tieto RP-DJ1210 a senny su volba pre 100% istotu spokojnosti... kazdemu sadne sice nieco ine preto je najlepsie si ich pred kupou osobne odskusat... a vacsinou vsetky technics sluchadla maju vyraznejsie basy oproti inym znackam... ale urcite nie az tak ako pises ty... mozno bude niekde (mix, sluchadla, EQ) problem... naproti tomu senny maju troska vyraznejsie vysky a malinko slabsie basy ako TECHNICS RP-DJ1210...
CD + Vinyl = Analógová technika s digitálnym srdcom...

BOBO

Příspěvek od BOBO »

Ja odporúčam DENON 700, tie sluchátka mám už dva roky a jedine čo považujem za zlé je že sa mi zoschla koža na naučníkoch a začala sa olupovať...kupil som nove naučníky 2 ks- 36€...je to celkom dost, ale tie sluchátka stoja za to. robustné nezlomia sa tak lahko a zvuk z nich ide velmi pekný.
http://www.facebook.com/pages/Summit/174965585863299

Odpovědět