Sony MDR-V 500 DJ..Koupit nebo ne.
Sony MDR-V 500 DJ..Koupit nebo ne.
Prosim o radu..Ma cenu kupovat tyto sluchatka Sony MDR-V 500 DJ ??Ma nekdo skusenosti?? Kvalita zvuku,vydrz atd?
Dekuji
Dekuji
Re: Sony MDR-V 500 DJ..Koupit nebo ne.
Z dlouhodobeho hlediska nebrat. Kup Senheisser HD-25, to jsou sluchatka se spickovym zvukem a vydrzi (na cely zivot). Mozna si v nich nebudes pripadat jako Tiesto, ale pokud to mas v hlave v poradku, tak ti to muze byt jedno.
Nepotrebuju si pripadat jako Tiesto..I kdyz Tiesto ti zahraje i na Omnitroniku kdyz mu za to zaplatis...Jde mi o sluchatka na domaci pouziti.....Az budu neco umet tak si budu o sobe i myslet...zatim jsem na naprostem zacatku...
Kup ty co jsem psal. Ted koupis naky sumky a casem stejne budes koukat po tech Senheisserech. Neni tedy lepsi koupit je rovnou?
Tiesto hral i na Stanton Dj PRO 2000 S
Jinak,,,Seny nejsou moje parketa...a taky resim penize...az je mit budu tak chci Technics...

Hoši...takže jeden typek si koupil tyto sluchatka tady http://aukro.cz/show_item.php?item=1809 ... b268fbd908
Prodejce ruci za origo zbozi vracenim penez....Tak,,,a dnes mu dosli a psdal mi ze mensi odchylky tam jsou jako sroubovaci jack atd atd..ale prej sou pekne provedene,,super material a zvuk prej maji užasnej.......Mel prej na hlave origo a zvuk je naprosto stejnej..tak co si o tom myslite..zeby luxusni padelek s origo reprakama od Sony?? i to mne napadlo...ale kdo by se s tim sral..
Prodejce ruci za origo zbozi vracenim penez....Tak,,,a dnes mu dosli a psdal mi ze mensi odchylky tam jsou jako sroubovaci jack atd atd..ale prej sou pekne provedene,,super material a zvuk prej maji užasnej.......Mel prej na hlave origo a zvuk je naprosto stejnej..tak co si o tom myslite..zeby luxusni padelek s origo reprakama od Sony?? i to mne napadlo...ale kdo by se s tim sral..
-
Taky jsem měl na hlavně originál a pak taky ty za litr. Zvuk byl, dá se říct identickej. Někdo mi dokonce i říkal, že je měl rozdělaný a ty repráčky byly naprosto stejný. Ono se ani není čemu divit. Dneska už je to stejně všechno made in china...
Mam obavu...jedni pisou ze ty padelky hrajou dobre..druzi nadavaji.....asi ten kup zrusim a vemu neco s tohoto...
Sony MDR-V 500 DJ
Stanton DJ PRO 2000
Sony MDR-V 500 DJ
Stanton DJ PRO 2000
-
Přidej pár korun a kup buď Technics a nebo ty Sennheisery. Oboje vyjdou na stejné prachy a vydrží ti daleko víc, než ty, co si tady napsal...
PiPI...jestli je to u tebe par korun tak ti poslu adresu..muzes mi tech par korun teda zaslat.. :biggrin2: :biggrin2:
V případě nedostatku peněz si vezmi Reloop RHP-10 některou z barevných variant, rozhodně je to lepší volba
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Azu píše:V případě nedostatku peněz si vezmi Reloop RHP-10 některou z barevných variant, rozhodně je to lepší volba
Azu..ale to uz se dlizim ke dvojce...pak uz je lepsi pockat do vyplaty a koupit rovnou origo Sony MDR-V 700 DJ...co myslis

-
Btw. ty Sonyčka vyjdou na kolik? Já sem je všude našel kolem dvojky. Jinak si myslím, že litr není zas taková pálka, aby si ho nemohl investovat do něčeho, co ti má vydržet nějakej ten pátek...A pokud počkáš do té výplaty, tak bych fakt šel do těch výše zmíněných dvou modelů. MDR V700 nejsou špatný, ale nehorázně se lámou a praskaj jim klouby...Bobo69 píše:ale to uz se dlizim ke dvojce...pak uz je lepsi pockat do vyplaty a koupit rovnou origo Sony MDR-V 700 DJ
Sony nebrat, hrajou v pohode, ale jsou konstrukcne uplne nahovno, praskaj u pantu. v cenovy hladine 3-4k je mnohem lepsi si koupit Senneiser HD25, ktery hrajou lip nez ty sonaky, jsou lehky a defakto neznicitelny
-
Tak tak...nejlepší volba. Případně teda ještě Technics RP-DJ 1210. Hrají super a konstrukčně taky v pohodě...