Sony MDR-V 500 DJ..Koupit nebo ne.

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Bobo69
Vybavení

Re: Sony MDR-V 500 DJ..Koupit nebo ne.

Příspěvek od Bobo69 »

Ja nevim.... treba ty Sony MDR-V 700 DJ jdou sehnat za nejakych 2700 kc origo v kramu a co jsem pročital diskuze tak hodne lidi je ma uz pres dva roky a nikomu nic neprasklo..asi jak s nema kdo zachazi..nevim... :?

DeeJay PiPi

Příspěvek od DeeJay PiPi »

Já jsem je měl...origo (stály +- 3k) a už mi nikdy nesmí na uši. Choval jsem se k nim jak v rukavičkách, přepravoval je v casu na sluchátka a stejně mně popraskaly asi na čtyrech místech a nakonec, aby toho nebylo málo, tak mi přestala hrát levá strana...
Osobně bych fakt šel do těch Teček nebo Sennů. Imho jsou to nejlepší sluchátka. Sice pár stovek připlatíš, ale vydrží ti v pohodně několik let...

Bobo69
Vybavení

Příspěvek od Bobo69 »

PiPi..to je teda zajimave...je to tak 50 na 50

stereoman

Příspěvek od stereoman »

Proste na Sonace se vyprdni :wink: . Kdyz uz nechces Senny, tak vem ty Tecka.

Woody

Příspěvek od Woody »

Hele já mám Technace RP-DJ 1210 přes 3,5 roku, a jediné co jsem s nima dělal, že jsem vyměnil náušníky.Hrajou pěkně a konstrukce je v poho.Sony jsem sice neměl ale za to jsem měl nepovedenou kopii od Stantonu a taky mi to tam popraskalo.Z toho důvodu už bych takový typ sluchátek nebral.Jak ti tu zde všeci radí ber Senny nebo Technáče a určitě nebudeš litovat.

GaGy

Příspěvek od GaGy »

Já mám SONY 700 a ty mi po 4 letech popraskali ,ale je pravda že na akcích sem je vůbec nešetřil .. Myslím že 4 roky hraní na nich je slušný uspěch. Ted jsem si koupil o řadu nižší ty 500 a uplně mi stačí ... Určitě ty Senhaisery jsou lepší ,ale ty sonky stačí bohatě na hraní si myslím já, respektivně pro mě... Na akci jde o to jak zahraješ :biggrin2:

Odpovědět