Prosim poradte :)

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Dzejkob18
Příspěvky: 9
Registrován: 27 led 2011 20:17

Prosim poradte :)

Příspěvek od Dzejkob18 » 27 led 2011 20:30

Ahojte chcel by som rozbehnut nejaky djing a potreboval by som poradit ci tento mixpult rozbeham na pc a jake asik budem potrebovat kable na prepojenie pc s tym mixpultom alebo notebook

Kód: Vybrat vše

http://www.proaudio.sk/dj-systemy/dj-systemy/m-audio-torq-xponent---1429/
alebo by mi mohol poradit nejaky iny mixpult taktiez moze byt aj lacnejsi vdaka :)

DJ Mines
Příspěvky: 24
Registrován: 13 dub 2010 11:03

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od DJ Mines » 27 led 2011 21:17

Dzejkob18 píše:Ahojte chcel by som rozbehnut nejaky djing a potreboval by som poradit ci tento mixpult rozbeham na pc a jake asik budem potrebovat kable na prepojenie pc s tym mixpultom alebo notebook

Kód: Vybrat vše

http://www.proaudio.sk/dj-systemy/dj-systemy/m-audio-torq-xponent---1429/
alebo by mi mohol poradit nejaky iny mixpult taktiez moze byt aj lacnejsi vdaka :)


myslim ze kable budu v baleni........

teddy010
Příspěvky: 70
Registrován: 23 pro 2009 22:01

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od teddy010 » 27 led 2011 21:28

Dzejkob18 píše:Ahojte chcel by som rozbehnut nejaky djing a potreboval by som poradit ci tento mixpult rozbeham na pc a jake asik budem potrebovat kable na prepojenie pc s tym mixpultom alebo notebook

Kód: Vybrat vše

http://www.proaudio.sk/dj-systemy/dj-systemy/m-audio-torq-xponent---1429/
alebo by mi mohol poradit nejaky iny mixpult taktiez moze byt aj lacnejsi vdaka :)
to už záleží od tvojich potrieb a peňazí :)
tých konzol a digi mixpultov je v dnešnej dobre skutočne veľa :) je na výber
Numark Total Control, Midi Fighter, Novation Launchpad

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od crewy » 28 led 2011 01:14

mno je to v podstate jen MIDI klavesnice takze naroky na pc nula nula nic, naroky ma jen pouzity software. kabel dostanes jen jeden a to klasika usb a micro usb(bo jak se to jmenuje) tim jedinym to spojis jak s pc tak s notebookem. pak jen das kabel na repra ktere mas a pripojis pomoci cinch do konzole a sluchatka pichnes zepredu. dalsi mix atd neni potreba

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od hoolifan » 28 led 2011 09:05

Neni to micro usb ale USB A stejny kabel se dodava treba k tiskarnam..takze neni problem dokoupit druhy ;-)
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od crewy » 28 led 2011 11:36

diky, me se to hned nezdalo ze se tak jmenuje.

Dzejkob18
Příspěvky: 9
Registrován: 27 led 2011 20:17

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od Dzejkob18 » 28 led 2011 15:16

ďakujem vám za objasnenie :)

Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od Merbaucz » 01 úno 2011 19:26

caues, chtel bych si pořidit nakej mixak ale moc tomu nerozumim, nejhlavnejší věc ktera me docela zajima je ta, jestli koupit dvou nebo tříkanalovej mam 2 gramce tak jestli by mi mohl nak poradit co se nejvic hodi prosim. A druhej dotaz jakou značku tak zhruba do 3tisíc, American audio nebo stanton vaše nazory by me moc zajímaly pořřípade kdyby ste mi sem hodili odkazem naky konkretní typy byl bych moc rad :surprised2:

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od Avender » 01 úno 2011 21:41

Pokial ti vyhovuje mixovanie cez gramce, tak ti odporucam DVS system. V inom topicu som ti vysvetlil ako to funguje. Kedze uz mas gramce, tak ti staci dokupit zvukovku (minimalne 2krat vstup a 2x vystup) a nejaky mix. Vtakej extra niskej cenovej relacii sa pozri na nejaky dvojkanal od Numarku.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od Merbaucz » 01 úno 2011 21:50

Super moc ti dekuju, ještě bych te chtel poprosit jestli by si mi nedoporucil nakou zvukarnu na 2xgramce absolutne se v tom nevyznam, byl bych moc rad kdyby si mi sem nahodil nakou cenove dostupnej typ a ja hned do ni pujdu :)

Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od Merbaucz » 01 úno 2011 22:15

Promin nevšiml jsem si ze si mi odepisoval na tom topicku s tim propojenim s tou externi zvukarnou a Traktorem bude asi peknej problem :( :(

Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od Avender » 01 úno 2011 22:33

Stou zvukovkou to je tak, ze ked chces vyslovene traktor scratch - tak potrebujes ktomu aby to fungovalo ako dvs, ich zvukovku Native Instruments Audio 4 DJ alebo 8 DJ -ale to je uz ina cenova relacia. Vcelku - software, vinyli, zvukovka -este viac....

Pokial si to chces poriesit co najlacnejsie tak zvol tuto zvukovku:
http://www.dj-obchod.eu/katalog/zvukove ... 4-usb.html
+ ktomu si stiahnes program, ktory funguje s akoukolvek zvukovkou -Mixvibes, Virtual DJ,...(ked to mas nadoma a nemas peniaze, tak naco kupovat)
-je externa kedze to chces k notebooku a trochu brzdi, mam taky pocit, ze nato ides moc hr-hrr a pritom tomu celkom nechapes
-skus sa tu na foru este pohrabat, aby si mal jasno
-este nezabudni na timecode vinyli - cca 800 kč/ 2ks -podla toho na jaky program
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od Merbaucz » 01 úno 2011 22:51

Je pravda ze se v tom moc nevyznam ale snazim se to pochopit a bez tich veci se preci neobejdu nebo snad ne? Je pravda ze jsem vubec netusil ze se prodavaj specialni vinyly :( ,nechci po tom letet a hned vsechno mit a nejsem nakej bohatej blbeček kterej si dupne a všechno ma :D postupne sem to mel v planu dokupovat nejsem moc při penězích ale bez externi zvukarny,i tich Vinylu se neobejdu nebo snad jo? :(


Merbaucz
Příspěvky: 38
Registrován: 26 led 2011 22:46

Re: Prosim poradte :)

Příspěvek od Merbaucz » 02 úno 2011 12:30

díky ted jsem to trosku studoval a přemejšlim jestli by teda nebylo lepsi si koupit tu sadu Native Instruments Audio 4 DJ je v tom všechno co je v podstate potreba nez to kupovat zvlast myslim taky ze by to přislo zhruba na stejno. v jednom obchode ten Native Instruments Audio 4 DJ prodavaj za 4500kč jakej na to mate prosim nazor???

Odpovědět