Prosim poradte :)
Re: Prosim poradte :)
Aby ti zvukovka od native instruments fungovala jako dvs musis rovnou koupit traktor scratch duo! Samostatna audio 4 dj ti s traktorem sice fungovat bude ale ne jako dvs..budes moct pouzivat jako zvuknu treba k midikontroleru..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Jsem to špatně vul napsal myslel jsem ten traktor scratch duo ten jsem videl za 4500 a skladal se s vinylu,zvukovkya programu,1 a zajimalo by me jestli při tom mužu poustet nebo kombinovat origo vinyl ? 2 pak jestli nikdo nemate s tim naky zkusenosti a jaky je v tom rozdil mixovat s origo vinylu a nebo mixovat mp3ku pomoci tich specialních vinylu a popřípadě jestly ten traktor scratch duo funguje na komplet vsechny gramce mam konkretní Stanton T.62 ?
1,2) poustet klasicky vinyl jde pres funkci Audio Through, rozdil mezi mp3 a deskou by nemel bejt zadnej, max lehce ve zvuku (vinyl je vinyl) jinak doporucuju si spis koupit cinchovy Y rozdvojky na gramce, kdy vzdycky jedno zapojis do zvukovky, druhy primo do mixu na phono vstup a prepinas to na mixu, ma to tu vyhodu, ze kdyz ti spadne pocitac, tak to akorat prepnes a jedes z klasickejch desek a pak taky kdyz skoncis a nechce se ti to prepojovat, tak muzes jednoduse odpojit zvukovku a s pocitacem si to sbalit, nechas tam akorat rozdvojky za 200
3) melo by to fungovat pres jakejkoli gramofon
3) melo by to fungovat pres jakejkoli gramofon
Niekde som cital, ze tie rozdvojky na cinche vlastne degraduju signal. A potom s tym ma software problemy. Sam neviem ci mam zvolit jednoduche rozdvojky, alebo na prepinanie. Poradte.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad
ja jsem koupil tyhle
http://www.rusmich-tuning.cz/Boschmann/ ... 23873.html
a provozuju to s mixvibes bez problemu
http://www.rusmich-tuning.cz/Boschmann/ ... 23873.html
a provozuju to s mixvibes bez problemu
ak dobre viem, v baleni traktor scratch duo je komplet vsetko, cize aj rozdvojene kable na pouzivanie zvukovky a napriamo cd/gramec 

To je sice fakt,ale tady jde o to,ze kdyz se s nekym stridas,tak mu tak nenechas ty origo rozdvojky ale jen ty obycejne za par korun..kdybys se treba v prubehu chtel sbalit a jit trebas domu 

VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25