Pioneer HDJ 1000 vs Pioneer HDJ 2000

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Majky_mike

Re: Pioneer HDJ 1000 vs Pioneer HDJ 2000

Příspěvek od Majky_mike »

PeterSheldon píše:převážně mám zájem o věrnou reprodukci zvuku do studia, takže Pioneer nebude dobrá volba.. na DJing bych si klidně HDJ 2000 pořídil, ale pořizovat dvoje sluchátka se mi zase moc nechce... Tedy doporučujete do studia na věrný zvuk značku AKG?
Že bych jí vyloženě doporučoval jako nějakou "best off" bych asi zase neřekl (jsou samozřejmě i lepší), ale přijde mi, že to je dobrý poměr cena/výkon a cenově je to podobně jako HDJ 2000.

Šel bych do 702... mají takový "namastný-neslaný" projev, přesně tak nějak si představuju studiová sluchátka. A jsou za poměrně zajímavou cenu.

Nižší řady bohužel neznám. Ta 702 působí ale poměrně solidně. Osobně ale ve studiu preferuju spíše pořádnej monitoring a sluchátka s trochu barevnější charakteristikou. Ale jestli chceš dělat celej monitoring ve sluchátkách, jsou 702 dobrá volba (entry).

djfelixus

Příspěvek od djfelixus »

Jednoznačně HD-25. Ať už do studia nebo do klubu, v obou prostředí z nich dostaneš maximum po designový i zvukový stránce. HDJ-2000 mi přijdou jako zbytečnej a halvně na hlavě dost těžkej luxus.
I kdyby mi HD-25 odešly, rozhodně je za žádný jiný sluchátka nevyměním. Není se proto co divit, když je najdeme na uších některých kameramanů.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

DeeJayElwis

Příspěvek od DeeJayElwis »

Používám HDJ-2000 už kolem dvou let :-) a musím říct že to jsou vynikajci sluchatka... Naprosto dokonala ... Ikdyz par blbostiček který se u nich rozbijou jsou taky... napriklad u hlavoveho mostu jsou dva plastove plišky který drží na dvou šroubcích a při neuslátelm víkendovém pnutí toho mostu se kolem techto plíšku udělá prasklinka a pukne takže pak ten plíšek vás čas od času štípne do krku Obrázek a taky se v kloubech neustálým skládáním po akcích obrousil kabel z izolace... takže jsem je poslal na reklamaci ... ale klouby a zvuk maj jinak dokonalý :-)

DeeJayElwis

Příspěvek od DeeJayElwis »

Tak mužu potvrdit že pioneer mi reklamaci na HDJ-2000 potvrdil a posílají mi nový kus s 2 roční zárukou :-) takže jedu zase na novo :-)

PeterSheldon

Příspěvek od PeterSheldon »

DeeJayElwis píše:Tak mužu potvrdit že pioneer mi reklamaci na HDJ-2000 potvrdil a posílají mi nový kus s 2 roční zárukou :-) takže jedu zase na novo :-)
není to trochu divný, aby ti poslali nový s 2 roční zárukou? že ti poslali nový věřím, že by znovu dávali 2 roky záruky, to v zákoně ani není a většina společností to ani nedělá, ale je možný, že se pioneer změnil.. nemohu posoudit ale zdá se mi to velmi nepravděpodobný.. podle mě ti daj nový ale záruka pořád platí od doby koupě těch původních (to samé máš i u notebooku když ti daj novej !)

electroSHOCK

Příspěvek od electroSHOCK »

PeterSheldon píše:
DeeJayElwis píše:Tak mužu potvrdit že pioneer mi reklamaci na HDJ-2000 potvrdil a posílají mi nový kus s 2 roční zárukou :-) takže jedu zase na novo :-)
není to trochu divný, aby ti poslali nový s 2 roční zárukou? že ti poslali nový věřím, že by znovu dávali 2 roky záruky, to v zákoně ani není a většina společností to ani nedělá, ale je možný, že se pioneer změnil.. nemohu posoudit ale zdá se mi to velmi nepravděpodobný.. podle mě ti daj nový ale záruka pořád platí od doby koupě těch původních (to samé máš i u notebooku když ti daj novej !)
pokial ti poslu novy kus,tak je automaticky znova zaruka 2 roky a je jedno ci su to sluchadla,televizor,...
Numark NS6+Acer Aspire 6920G+Sennheiser Adidas HD 25-1-II

PeterSheldon

Příspěvek od PeterSheldon »

electroSHOCK píše:
PeterSheldon píše:
pokial ti poslu novy kus,tak je automaticky znova zaruka 2 roky a je jedno ci su to sluchadla,televizor,...
to je nesmysl, dyť pokud máš 3x reklamaci - tak máš možnost bud odstoupit od kupní smlouvy nebo poslat nový, ale jakmile ti pošlou nový tak na to 2 letou záruku nemáš, ale opět to jede na novo, ale 2 roky opět nemáš. Známý v Alze vyreklamoval notebook a idiot si nechal poslat novej, ale řekli mu, že má záruku už jen 4 měsíce, že to takhle u nich platí a že podle zákona je to takto správně. Čímžpádem je vždy lepší odstoupit od kupní smlouvy a vybrat něco jiného. Protože kdyby to tak bylo tak by jsi eventuélně teoreticky mohl mít doživotní záruku na všechno :D

Vím , že Koss něco podobného má

Azu

Příspěvek od Azu »

Jakmile dostaneš nové zboží výměnou za to reklamované, tak máš na něj dál záruku 2 roky, stačí si přečíst obchodník zákoník
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

koss ma dozivotni zaruku,jwnze platis pri kazde reklamaci manipulacni poplatek pokud nemas zaregistrovany produkt tak je to 300,- pokud mas produkt zaregistrovany tak je to "jen" 50,-.. ono je to fajn pokud to nereklamujes kazdy rok..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Odpovědět