PIONEER DJM-700 ALEBO 800,poradte,,,
PIONEER DJM-700 ALEBO 800,poradte,,,
ahoj vsem,,,chcem sa opytat ,poradit,kto ma skusenosti z djm800 a djm 700
ci ta 700ka ma velke rozdiely,,,lebo cenovo je o dost lacnejsia,,,
skratka chcem to kupit,,,a nechcem potom lutovat,ze som mal kupit to alebo stacilo aj hento,,
inac viac uvazujem pre 700ku v striebornej farbe,,snad asi koli cene,,vraj ta 800ka je len nieco lepsia v efektoch,,
prosil by som vas kto moze poradit,,,co by ste brali,,
mam skusenosti len od pioneeru 300ka a,,ale chcem kvalitny clubovy mix,a tieto dva su celkom slusne,,,recenzie som cital o oboch,,len dilema ze ktory,,,poradte ,,ak mozte prosim,,
markes
ci ta 700ka ma velke rozdiely,,,lebo cenovo je o dost lacnejsia,,,
skratka chcem to kupit,,,a nechcem potom lutovat,ze som mal kupit to alebo stacilo aj hento,,
inac viac uvazujem pre 700ku v striebornej farbe,,snad asi koli cene,,vraj ta 800ka je len nieco lepsia v efektoch,,
prosil by som vas kto moze poradit,,,co by ste brali,,
mam skusenosti len od pioneeru 300ka a,,ale chcem kvalitny clubovy mix,a tieto dva su celkom slusne,,,recenzie som cital o oboch,,len dilema ze ktory,,,poradte ,,ak mozte prosim,,
markes
DJM-800, CDJ-900, Sony MDR-V700
-
Re: PIONEER DJM-700 ALEBO 800,poradte,,,
Kup Eclera Evo 4 a máš vystarané. Je daleko za Pinckem, hlavně kvalitou zvuku...
ja mam 700 a som spokojny, ak vyuzijes digitalne vystupy a color mixing a mas viac penazi tak si kup 800, ale nevidim taky obrovsky rozdiel medzi nimi. aj ked ten rozdiel tam je. podla mna ide o vyuzitelnost.
PIONEER DJM 700black + technics 1210mk5 + cdj 900 + cdj 2000
VDAKA VDAKA,,pozeral som na nete ten color mixing co to dokaze,,,a je to super vecicka,,,takze 800ka to isti,,+ 2ks cdj1000mk3 a budem happy jak male dite,:-))
aj ten ecler bude supa,,,
uz len najst lacny obchod,,,ale asi pojde na nakup do UK lebo tam to je za super ceny
aj ten ecler bude supa,,,
uz len najst lacny obchod,,,ale asi pojde na nakup do UK lebo tam to je za super ceny
-
DeeJay PiPi píše:Kup Eclera Evo 4 a máš vystarané. Je daleko za Pinckem, hlavně kvalitou zvuku...
a uz si niekedy 800ku aspon videl?

evo 4 je dobry mix no zvukovo na 800 ee... hlavne co sa tyka sily vystupneho signalu
800ku mam uz 2roky doma a doteraz s nou nemam ziaden problem... color mixing je good feature no keby som teraz kupoval mix silno by som rozmyslal ci 700 alebo 800 je tam fakt velky rozdiel...
v lete 08 ked som ja kupoval 800ku... 700ka bola len par mesiacov na trhu a jej cena bola len o 5000sk nizsia ako 800. takze volba bola jasna...
skus este pouvazovat nad ALLEN & HEATH XONE 92 asi na nom nieco bude ked ho maju v kazdom dobrom klube

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
-
Překvapivě nejenom, že jsem ho viděl, já sem na něm asi i půl roku hrálPaul Diamond píše:DeeJay PiPi píše:Kup Eclera Evo 4 a máš vystarané. Je daleko za Pinckem, hlavně kvalitou zvuku...
a uz si niekedy 800ku aspon videl?![]()
![]()
evo 4 je dobry mix no zvukovo na 800 ee... hlavne co sa tyka sily vystupneho signalu
800ku mam uz 2roky doma a doteraz s nou nemam ziaden problem... color mixing je good feature no keby som teraz kupoval mix silno by som rozmyslal ci 700 alebo 800 je tam fakt velky rozdiel...
v lete 08 ked som ja kupoval 800ku... 700ka bola len par mesiacov na trhu a jej cena bola len o 5000sk nizsia ako 800. takze volba bola jasna...
skus este pouvazovat nad ALLEN & HEATH XONE 92 asi na nom nieco bude ked ho maju v kazdom dobrom klubeno osobne skusenosti s nim nemam

Nepsal jsem, že je špatný mixák, Pioneer je prostě Pioneer. Jenom si myslím, že za ty prachy, za které se prodává 800 nebo 700 seženeš i lepší kousky...Pioneer je prostě světový standard, jenomže co se týče mixů, tak už nějaký ten pátek překonaný...
Chystám se teď kupovat new mix a za sebe říkám, že než 800, tak přihodím nějakou tu korunu a EVO 5 je jasná volba...

A&H je taky super, ale na něj jsem hrál jenom jednou

EVO 5 mám a můžu jedině doporučit. Spíš by sis měl uvědomit, co od toho mixáku očekáváš. Budeš ho mít někam na akce do klubu, kde na něj budou hodně hrát i jiní djs? V tom případě bych volil asi(!) pioneera. Bude ten mixák jen pro Tebe? Pak EVO 5 bude jistě dobrá volba, jde však o to, zda-li potřebuješ všechny jeho vlastnosti, jestli je využiješ (integrovaná ((super!!)) zvuková karta traktor scratch případně certifikovaná, midi ovládání ad.) Pokud nebudeš tyhle věci používat, tak se mi zdá dražší investice jako celkem zbytečná
Co se týče Allienu xone 92, je to trochu specifický mixák, jistě bezkompromisně zvukově kvalitní (ale je to potřeba na domácí šmrdlání když to hraje do domácích beden?) a taky má 4 pásmový ekvalizer oproti 3 pásmové konkurenci, což je na jednu stranu jistě dobře a rozšiřuje to možnosti, na druhou stranu přijít pak někam do klubu kde maj jen 3 pásmo může být poněkud frustrující...

Co se týče Allienu xone 92, je to trochu specifický mixák, jistě bezkompromisně zvukově kvalitní (ale je to potřeba na domácí šmrdlání když to hraje do domácích beden?) a taky má 4 pásmový ekvalizer oproti 3 pásmové konkurenci, což je na jednu stranu jistě dobře a rozšiřuje to možnosti, na druhou stranu přijít pak někam do klubu kde maj jen 3 pásmo může být poněkud frustrující...

-
vsetky 3 spominane mixy su dobre
konecne sa tu ludia nerozhoduju medzi reloopom, behringerom a gemini 
ja mam doma 800ku beriem ju sem tam na parties no snazim sa tomu vyhnut
ako silno sa staram o svoje veci a nerad ich taham vsade mozne... doma mam monitory od Alesis a 800ku by som nevymenil aj ked je pravda, ze je to zbytocny prepych...
na ecleroch proste zboznujem tie veeeelke potaky
su uzasne
skoda len ze cervena sipka neje biela.. bolo by ju viac v tme vidiet... ja ako odchovanec pioneerov, eclerov system efektovania je pre mna dodnes nepochopeny 
A&H rad by som si vyskusal prave 92 mal som starsie mixy v rukach no ten 4 pasmovy eq by mi asi prekazal... no vsetko je sila zvyku

ja mam doma 800ku beriem ju sem tam na parties no snazim sa tomu vyhnut

na ecleroch proste zboznujem tie veeeelke potaky

A&H rad by som si vyskusal prave 92 mal som starsie mixy v rukach no ten 4 pasmovy eq by mi asi prekazal... no vsetko je sila zvyku
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
-
Tak byly doby, kdy sem se musel rozhodovat aj mezi takovýmato značkama...Jojo...začátkykonecne sa tu ludia nerozhoduju medzi reloopom, behringerom a gemini

to EVO 5:
to víš, že ty funkce využiju, kdyby ne, tak bych šel asi do výše zmíněnýho Rodeca...
zase tak neznicetelnej neni, BX radam odchazej zdroje a maj obecne blby cinche, ze z nich slejza stinici plisek
-
Tak o tom nevím. Myslel jsem to tak, že jsem je párkrát potkal v klubech a když jsem viděl, jak tam s nima zachází a jak se k nim chovaj, tak jsem nestačil čumět, že pořát šlapou bez problémů...
mechanicky udelany jsou vyborne, v klubu ty blby cinche nevadi, tam se to rozpojuje parkrat za rok, ale na mobilni pouziti je lepsi si udelat na ne patch, ze se ti pak nestane, ze pri rozpojovani se ti stineni vytrhne z mixu, jinak jsou rodecy fakt tank, do klubu ideal
asi pojdem do tej 800ky,,,aj dizajnovo mi sekne ku cdj-1000kam aj nejak neviem,,,
ved ked nebudem spokojny, predame
),,akurat tie ceny na sk su sialene,,,
sice mne by stacila aj taka uz pouzita,no nie zruntovana,,no uvidime,pozriem ebay
vdaka za info
ved ked nebudem spokojny, predame

sice mne by stacila aj taka uz pouzita,no nie zruntovana,,no uvidime,pozriem ebay
vdaka za info
To možná ano, ale pokud to chci do klubu, tak třeba absence 2 nezávislých MIC vstupů může (jako třeba mně) dost vadit. Nehledě na to, že při použití MIC vstupu u EVO4 zaberu jednu šavli na ten mikrofon. DJM 700/800 to má řešený podle mě líp, takže co se mě týče, taky časem vezmu asi tu 800.DeeJay PiPi píše:Kup Eclera Evo 4 a máš vystarané. Je daleko za Pinckem, hlavně kvalitou zvuku...
2 mikraky jsou potreba minimalne, max na DnB/HipHop, vzhledem k tomu, ze pincek je o nejakejch 8000 drazsi, tak jde za ty prachy koupit normalni zvukarskej mix napr SOUNDCRAFT EFX12 pres kterej nazvucis i nejakou kapeludjfelixus píše:To možná ano, ale pokud to chci do klubu, tak třeba absence 2 nezávislých MIC vstupů může (jako třeba mně) dost vadit. Nehledě na to, že při použití MIC vstupu u EVO4 zaberu jednu šavli na ten mikrofon. DJM 700/800 to má řešený podle mě líp, takže co se mě týče, taky časem vezmu asi tu 800.