PIONEER DJM-700 ALEBO 800,poradte,,,

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
djfelixus

Re: PIONEER DJM-700 ALEBO 800,poradte,,,

Příspěvek od djfelixus »

honcka píše:
djfelixus píše:To možná ano, ale pokud to chci do klubu, tak třeba absence 2 nezávislých MIC vstupů může (jako třeba mně) dost vadit. Nehledě na to, že při použití MIC vstupu u EVO4 zaberu jednu šavli na ten mikrofon. DJM 700/800 to má řešený podle mě líp, takže co se mě týče, taky časem vezmu asi tu 800.
2 mikraky jsou potreba minimalne, max na DnB/HipHop, vzhledem k tomu, ze pincek je o nejakejch 8000 drazsi, tak jde za ty prachy koupit normalni zvukarskej mix napr SOUNDCRAFT EFX12 pres kterej nazvucis i nejakou kapelu
Pokud se budeme bavit o klasický diskošce, tak pokud hraju s kolegou, potřebuju dva vstupy na dva mikrofony. Jeden drát a další bezdrát, do kterýho už mi jde mikrofonů kolik jich mám k dispozici. U EVO4 by mi tohle určitě chybělo. Nehledě na to, že už tak toho člověk na akci táhne hodně... v mym případě 2x CDJ1000mk3, do budoucna i ten DJM800, brašny na CD a další věci. Táhnout ještě jeden mixák navíc, to by mi z toho hráblo. DJM800 je v tomhle zkrátka univerzálnější. A těch profi mixů, který maj MIC vstupy dva, moc neni.
www.djfelixus.cz |Official site
www.freedj.cz |Skutečně svobodní DJové

honcka
Vybavení

Re: PIONEER DJM-700 ALEBO 800,poradte,,,

Příspěvek od honcka »

Ja myslel, ze je rec o mixu do klubu jako instalacni, kterej je tam porad, jinak 2 mikrofoni vstupy maj A&H Xone 64 a 92, xone 464 ma dokonce 4 mikrofoni vstupy s parametrickyma stredama

Odpovědět