Padělky?
Re: Padělky?
Je to AA, Lucca je je fakt zastupuje..Dokonce ve svém videoklipu jde vidět gramec se slipmatem American Audio 

Music is my destiny!
tak to je moc:D driv delala aspon pro ten pioneer:D
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
děláte jako kdyby ta pouštěčka měla bejt Djkou 

Lucca umí míchat! sem ji slyšel už hodněkrát hrát a ta fakt umí! tak se do ní hned nenavážej....
Je pravda, že něco umí, ale to nic nemění na tom, že je to zfetovaná, hloupá a komerční kráva..
Music is my destiny!
Co se zrovna drog týče, tak ona byla právě skoro jediná na akcích co jsme pořádali, která vypadala zcela OK, ani nehulila trávu jako skoro všichny naše hvězdy, který první po čem se scháněli po příjezdu bylo kde se tam dá hulit, ale byli i takový, kteří se poptávali od koho se tam dají koupit i jiné dobroty, jako by to měla být nějaká zcela běžná věc, kterou by člověk měl jít koupit na bar. Oni to už berou zkrátka jako něco co k tomu nějak automaticky patří. V tomto bych se proto Luccy zastal.
Naopak bych poslal do prdelel všechny co neustále vykřikují, že někdo hraje komrčně. Hudba je hudba a těžko posoudit kde je hranice mezi komerční a nekomerční muzikou a jestli si někdo myslí, že hraje něco co je dle něj nekomerční a cejtí se díky otmu, že je něco víc nev všichni ostatní, tak je vidět jeho inteligence.
Naopak bych poslal do prdelel všechny co neustále vykřikují, že někdo hraje komrčně. Hudba je hudba a těžko posoudit kde je hranice mezi komerční a nekomerční muzikou a jestli si někdo myslí, že hraje něco co je dle něj nekomerční a cejtí se díky otmu, že je něco víc nev všichni ostatní, tak je vidět jeho inteligence.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
twe proc to porad nekdo resi... vsechno co se hraje je komercni, kdyby to nebylo komercni tak to zustane ve studiu 

Dobře, o komerčnosti se bavit nebudem, ale Lucca bere celkem tvrdé drogy a vždycky když hraje, tak jde vidět, jaký to na ní má dopad..Už jenom ta postava, to je všechno z toho..U nás hrála pěkně sjetá..
Music is my destiny!
Videl si ju na vlastne oci, ze nieco bere?dj_camil píše:Dobře, o komerčnosti se bavit nebudem, ale Lucca bere celkem tvrdé drogy a vždycky když hraje, tak jde vidět, jaký to na ní má dopad..Už jenom ta postava, to je všechno z toho..U nás hrála pěkně sjetá..
2xStanton T.120
2xShure M44-7
Stanton SA 5--Innofader
2xShure M44-7
Stanton SA 5--Innofader
Tak za sebe mohu říct, že styl Luccy se mi fakt líbí, líbil se mi vždycky, dřív sice bylo poznat, že neumí mixovat, ale styl měla dobrej dycky a imho i výborný desky, musim říct, že jak na ní teďko každej nadává co hraje za shit tak já musim říct že se mi líbí čim dál víc, a je mi úplně u pr. co o ní kdo řiká. To, jestli hraje sfetovaná nebo bere drogy i jinak je jenom JEJÍ věc, nechápu, proč máte potřebu to tady rozebírat, pokud nedělá bordel atd. tak co je komu do toho?!?
:ugeek2: Jinak co se týče její povahy, tak si myslím že je to pěkná slepice, a taky se mi nelíbí jakym způsobem jedná na scéně - požadavky na techniku i to, že lže jak když tiskne, neúcta k promotérům i k posluchačům ad.
no, každopdně dost OFFTOPIC! :biggrin2:

neviem co toto ma vsetko spolocne z nazvom tohto topic-u

Tak ted jsem resil mensi dilema, protoze jsem si chtel koupit Pioneer HDJ-1000 pres ebay.com, ale jeste pred tim nez jsem si je obednal tak jsem se koukal na ten obrazek tech sluchatek a neco mi na nich nezdalo. Nakonec jsem zjistil ze to jsou ty padelky. Tak jsem chvily googlil a nasel tenhle obrazek porovnani real vs. fake:

Tak vyber nakonec padl na Technics RP-DH1200, googlil jsem a zjistil ze tyhle se fake nevyrabi, takze jdu po jistote. Dalsi otázka bude jak bodou hrat... ale tohle je uz Ot.

Tak vyber nakonec padl na Technics RP-DH1200, googlil jsem a zjistil ze tyhle se fake nevyrabi, takze jdu po jistote. Dalsi otázka bude jak bodou hrat... ale tohle je uz Ot.
No, tak to jsi me teda moc nepotesil... jinak jsem vyhodil zbytecne $107dj_camil píše:Neboj, Technicsy jsem taky videl fake!!!