pokud si to zboží ještě nezaplatil tak si ho nevyzvedávej na poště a pokud jo a přijde ti fake tak aspoň napiš do hodnocení toho prodejce že prodává FAKE sluchátka.. a to samé bych napsal na vedení aukra - předpokládám že to máš odtamtud..fanda007 píše:asi jo :-/ uvidíme co mi přijde.. Dlouho jsem se rozmýšel, ale nakonec jsem usoudil že do toho teda půjdu, prtože jsem se díval na hodnocení prodejce a byly tam samý kladný hodnocení. Uvidíme co přijde.. By mě zajímalo co budu dělat, když to bude fake..
Padělky?
Re: Padělky?
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Možná by bylo dobrý, kdybyste napsali jména těch obchodů, kde se vyskytujou faky, aby si lidi dali pozor 

Weight: 575 g :surprised2: :surprised2: :surprised2:
...a to si někteří stěžujete na pioneery že mají 270 g

Napodobeniny Pioneerů se poznají snadno právě podle těch kloubů jak tu bylo zmíněno. Napodobeniny je mají úplně jinak udělané.

http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Co se týče prodávajícího na Aukro s těma padělkama, věc byla předána policii ČR.
Je strašně těžké si udělat víc účtů, třeba na zmíněném aukru, že ano ?fanda007 píše:Hodnocení dělají zákaznícíci kteří si od prodejců koupili zboží. Sám prodávám v jednom obchodě, vím co má dělat prodejce aby byl úspěšný.Martttin píše: kamo, uz si videl predajcu ktory by ti na nejaku vec povedal ze je zla???![]()
![]()
![]()
![]()
ach jaj nechcem ta urazit ani nic podobne len mi je luto ze sa najdu takyto naivny ludia...

Jéje, já chtěl koupit troje na Aukru, naštěstí se mi nezdál ten obal a napsal jsem prodejci na původ zboží a jestli je to originál. Odpověď? Žádná .....
Ale co by jste čekali za tu cenu, to samé bude asi i se sony 700, že ano!

Ale co by jste čekali za tu cenu, to samé bude asi i se sony 700, že ano!
Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200
už je mám doma
uvidíme, mám jak adresu prodejce, tak mob. číslo i číslo účtu, takkže asi budu chtít reklamaci a když i to nebude, tak to napíšu na aukro a ti mi doufám pomohou a i když to nepůjde tak mám známýho v představenstvu jedné politické strany a je dobrej právník tak s ním napíšu varovnej dopis... když i to nepůjde tak budu kontaktovat policii čr. btw: sluchátka při rozbalení se mi rozpadli upadl jeden plast a nejede jedno sluchátko

fanda007: ona tě třeba bude policie sama kontaktovat až budou zjišťovat postižené lidi, kterým to prodal, což bylo 8 lidí 

FOR:Rosi
taky jsem mu psal a odpověď žádná tak sem to dal sem na fórum a koukám že jsem udělal dobře
taky jsem mu psal a odpověď žádná tak sem to dal sem na fórum a koukám že jsem udělal dobře
Já objednal ty Sony 700 tak jsem zvědavej, co to bude ..... Taky z Aukra za 1800,-MarfyMOS píše:FOR:Rosi

Pioneer CDJ900,Reloop 6000MK5,Pioneer DJM 700k,Technics RP-DH1200
Co jinýho to asi bude..
ach jo, já nechápu, jak ti lidi dneska mohou být tak naivní...nikdo vám dneska nedá nic zadarmo!