NUmark 5000fx

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
mikro

Re: NUmark 5000fx

Příspěvek od mikro »

jinak je mi samozrejme jasny,ze "mixovaci cast" je nejdulezitejsi..to bych jinak sel do nejakejch levnejsich..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu

microgenius

Příspěvek od microgenius »

mikro píše:jinak je mi samozrejme jasny,ze "mixovaci cast" je nejdulezitejsi..to bych jinak sel do nejakejch levnejsich..
tak efekty se k tomu daj vzdy dokoupit sice je cena nekde jinde ale musis brat v potaz ze budes mit kvalitu .
pioneer DJM 700,2xCDJ850k, 2xCDJ 100,HD25-1 II

mikro

Příspěvek od mikro »

cilem tohohle topicu neni numark 5000 vs. ostatni mixy..slo mi o to,jestli se do nej vyplati jit,zda neco vydrzi..zkratka zkusenosti lidi,co se s nim setkali,nebo ho pouzivaji..
prochazel sem spousty mixu do kerych bych sel,at uz se jedna o zminovanyho denona,nebo treba eclera nuo 3 apod,takze to neni o tom,ze bych nevedel,jaky mixak vzit:)..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu

microgenius

[quote="mikro"]cilem tohohle topicu neni numark 5000 vs. ostatni mixy..slo mi o to,jestli se do nej vyplati jit,zda neco vydrzi..zkratka zkusenosti lidi,co se s nim setkali,nebo ho pouzivaji..
prochazel sem spousty mixu do kerych bych sel,at uz se jedna o zminovanyho denona,nebo treba eclera nuo 3 apod,takze to neni o tom,ze bych nevedel,jaky mixak vzit:)..[/quot

vsak v poho jen rikam svuj nazor:Djinak myslim ze chybu neudelas kdyz ho vemes ale jestli je z druhe ruky tak ho poradne zkontroluj jestli potaky,savle nechrastej a vsechna tlacitka promackej jestli reagujou nejlepe kdyz si u toho cloveka chvilku na nej zahrajes pokud je to mozne

mikro

Příspěvek od mikro »

me je jasny ze to se mnou myslite dobre:D...

a sance si ho vyzkouset i na gramcich u typka je,jen si vzit s sebou pro jistotu treba mp3ku s kabelem a vyzkouset i klasicky linkovy vstupy,jestli sou cajk..

taky posledni ctvrt rok nedelam nic jinyho,nez ze zvazuju co vzit i vzhledem k cene;)..predtim sem mel mixak od numarku,kerej sem prodal dal a dneska uz mu tahne na 8 rok a furt je na tom dobre (nic nechrasti a tak) a to sem ho obcas vytah ven,kdyz bylo treba,takze mam k tyhle znacce sympatie:)..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu

microgenius

mikro píše:me je jasny ze to se mnou myslite dobre:D...

a sance si ho vyzkouset i na gramcich u typka je,jen si vzit s sebou pro jistotu treba mp3ku s kabelem a vyzkouset i klasicky linkovy vstupy,jestli sou cajk..

taky posledni ctvrt rok nedelam nic jinyho,nez ze zvazuju co vzit i vzhledem k cene;)..predtim sem mel mixak od numarku,kerej sem prodal dal a dneska uz mu tahne na 8 rok a furt je na tom dobre (nic nechrasti a tak) a to sem ho obcas vytah ven,kdyz bylo treba,takze mam k tyhle znacce sympatie:)..

co to byl za mix ?

mikro

Příspěvek od mikro »

raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu

mikro

Příspěvek od mikro »

jinak samozrejme zvukove byl nic moc..dycky kdyz sem si pak stoupnul za pincka nebo rodeka,tak sem neveril,ze to je takovej rozdil:)..
a taky xfader byl tuhej,takze na skrece sem moh zapomenout...
ale to,ze vydrzel se mu uprit neda:)..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu

Bj_Carda
Vybavení

Příspěvek od Bj_Carda »

Jak říkám pokud ti ten numark příjde v pohodě, je za dobrou cenu, a bude v dobrým stavu, tak ho uplně v klídku vem...
Pio CDJ 400, Numark FX 5000, APC20, Senn.HD25/HD215, ART 310A,

Avender

Příspěvek od Avender »

Niekde tu na foru som cital, ze numark 5000 pouzivaju v nejakom bare uz hodne dlho a ze drzi celkom dobre.
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

mikro

Příspěvek od mikro »

jj diky panove..pristi tyden se na nej jedu mrknout a prip. vzit..chtel sem si ho taky nejdriv osahat nekde v kamenym shopu (praha),ale uz se nevyrabi a defacto prej nikde jako novej k sehnani neni..tak snad bude ten jetej v pohode:)..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu

mikro

Příspěvek od mikro »

Takze moje postrehy o tomhle mixu potom,co jsem se na nej jel kouknout po tri letym pouzivani a setkal sem se s nim ted taky venku na jedny akci..
efektova jednotka mi prijde v pohode a urcite pouzitelna..savle a crossfadery sou taky dobry a po takovy dobe nechrasti a hezky tahnou..ale nejvetsim kamenem urazu (asi jako u vetsiny mixu) jsou korekce,ty bohuzel trochu chrasti (na obou mixech bylo hrano techno),takze na venkovni akce tenhle mix zrovna moc vhodnej neni,kde bude dostavat do tela..

takze asi nasetrim vic penez a pujdu do denona dn-x1500..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu

microgenius

[quote="mikro"]Takze moje postrehy o tomhle mixu potom,co jsem se na nej jel kouknout po tri letym pouzivani a setkal sem se s nim ted taky venku na jedny akci..
efektova jednotka mi prijde v pohode a urcite pouzitelna..savle a crossfadery sou taky dobry a po takovy dobe nechrasti a hezky tahnou..ale nejvetsim kamenem urazu (asi jako u vetsiny mixu) jsou korekce,ty bohuzel trochu chrasti (na obou mixech bylo hrano techno),takze na venkovni akce tenhle mix zrovna moc vhodnej neni,kde bude dostavat do tela..

takze asi nasetrim vic penez a pujdu do denona dn-x1500..[/quote]

hele nasel jsem na midi toho denona za 12T http://www.midi.cz/default.aspx?s=&c=145&t=0&a=0&p=1

mikro

Příspěvek od mikro »

microgenius

kua to je jak na potvoru,ted na nej zrovna nemam..a az budu mit,tak bude sucho:)))..
ale i tak diky..
raggamafia.huu.cz
www.enlab.eu

microgenius

mikro píše:microgenius

kua to je jak na potvoru,ted na nej zrovna nemam..a az budu mit,tak bude sucho:)))..
ale i tak diky..

to znam :D

Odpovědět