Modrý vs červený
Re: Modrý vs červený
Nenene, Jabko produkty moc nepodporuju. Ale od abletonu co presne? Ten aces virus mi nejak nesednul co jsem tak koukal.
A kdybych prisel hrat nekam na tekk a hral bych z ipadu tak by na me asi vsichni koukaly 

tiež odporúčam ableton cez bridge,ale ja som sa tu už raz vyjadril. 

Ni já abych řek pravdu tak i po shlídnutí toho videjka moc přesně nechápu jak to jede ten Bridge můžete mi to někdo polopatě jednou větou vysvětlit?
A pak teda jakej nástroj k tomu koupit?

A pak teda jakej nástroj k tomu koupit?
Ableton je DAW s pokrocilym sekvencerem uspusobenym na live hrani, kdyz se to propoji pres bridge, tak dostanes moznost to ovladat pres serato, takze to muzes dobre zakomponovat do setu
Koupil bych k tomu asi akai apc40
BTW k tomu ipadu, kdyz jsme delali mejdan v bejvalym discentru, tak nam prisel s ipadem zahrat Crystal Distortion, kterej byl pozvanej na velkou party pobliz, ale chtel po dohrani zakalit v punkovym prostredi
Koupil bych k tomu asi akai apc40
BTW k tomu ipadu, kdyz jsme delali mejdan v bejvalym discentru, tak nam prisel s ipadem zahrat Crystal Distortion, kterej byl pozvanej na velkou party pobliz, ale chtel po dohrani zakalit v punkovym prostredi
Jojo na ten akai jsem koukal puvodne pred korgem... A k tomu akai se dodava verze abletonu ktera stim jde spoji nebo bych musel kuovat jeste soft? Protoze jem koukal ze to chce verzy ableton 8.
Jasny takze proste ty programy se spojej. A pak se proste necha hrat na jeden den prez ableton.
Máte někdo zkušenosti stim? Třeba to live hraní jak to je složitý nebo spíš přehledný atak? Hraní nějakyho dramu popr tekec?
Jasny takze proste ty programy se spojej. A pak se proste necha hrat na jeden den prez ableton.
Máte někdo zkušenosti stim? Třeba to live hraní jak to je složitý nebo spíš přehledný atak? Hraní nějakyho dramu popr tekec?
K APC40 je lite verze, ta je tak na nauceni, na propojeni se seratem bude potreba imho plna veze. S Bridge skusenost nemam, ze nemam serato, se samotnym abletonem jo, je to asi nejlepsi software na zivy hrani, zaklady jsou celkem jednoduchy, ale je to dost komplexni software, pouziva to vetsina lidi, co jede livesety
No já jsem koukal, že tak full verze stojí kolem 8 000 kč + apc 8000kč... a to je pro mě nepřijatelné. Chci to jen tak bokem jako takovou hračku bokem při hraní potom.
Taky s mi na tom korgu líbý, že nepotřebuješ pc. Stači si na akci přinýst tuhle krabičku a není problém.
Taky s mi na tom korgu líbý, že nepotřebuješ pc. Stači si na akci přinýst tuhle krabičku a není problém.
-
b.bounce: raděj Ti dobře 
Jestli jsi už rozhodlej pro sampler of Korga, tak se tu neptej a kup si ho
.
Jako, ten Korg je dobré zařízení. Ale zvukově a možnostma je to minimálně o generaci zpět. Ty možnosti s Abletonem jsou úplně někde jinde a hlavně... nejsou nijak ostře ohraničené možnostma přístroje.

Jestli jsi už rozhodlej pro sampler of Korga, tak se tu neptej a kup si ho

Jako, ten Korg je dobré zařízení. Ale zvukově a možnostma je to minimálně o generaci zpět. Ty možnosti s Abletonem jsou úplně někde jinde a hlavně... nejsou nijak ostře ohraničené možnostma přístroje.
No mě jde jen spíš o tu cenu... Protože 16 000 do toho schopnej nejsem a nebudu schopnej investovat, takže nevim no. Nechám to všechno uležet v hlavě 

jestli chces mermomoci korga, tak jdi spis do toho modryho, jde taky pouzivat samotnej, ale ma vic moznosti
http://www.youtube.com/watch?v=IzbiP9XGd7Y
http://www.youtube.com/watch?v=IzbiP9XGd7Y
Děkuju za poradu- Proto jsem se už v názvu topicu ptal modry vs cerveny... Slo mi o nějaky porovnaní možností atak těhlech dvou co jeden umí a druhý ne.. Protože každej říka neco jiného ohledně těch korgů... NO pokud bych nějak dal dohromady 16 tak bych šel do toho akaie no