Jaký mix k Pioneer CDJ 400
Jaký mix k Pioneer CDJ 400
Ahoj, zkuste mi prosím poradit jaký mixák si koupit ke dvojici přehrávačů pioneer cdj 400. Ideálně by měl být 4 kanálový, jetým kouskům v dobrém stavu se nebráním.
Sbírám názory, už jsem slyšel, že ideální je pioneer (pak jsem slyšel, že pio má špatný zvuk)
pak že prý je dobrý Behringer (jinde zase, že není)
to stejné u denonu.
Díky za rady a tipy
P.s. osobně se mi líbí Behringer DDM 4000 nebo Pioneer DJM 600 a výš, co vy na to ?
Sbírám názory, už jsem slyšel, že ideální je pioneer (pak jsem slyšel, že pio má špatný zvuk)
pak že prý je dobrý Behringer (jinde zase, že není)
to stejné u denonu.
Díky za rady a tipy
P.s. osobně se mi líbí Behringer DDM 4000 nebo Pioneer DJM 600 a výš, co vy na to ?
Re: Jaký mix k Pioneer CDJ 400
pioneer ma skveli zvuk kto vravy opak tak nevie co vravy, behringer je prave o nicom co sa tyka denonu tak kvalitou je super otazka je ci chces mix rovnakej znacky ako prehravace alebo ti je to jedno osobne by som zobral denon dn-x1600
-
Pioneer nemá špatný zvuk, ale za tu cenu seženeš lepší mixpulty. Jak psal stopo, de o to, jestli chceš mít ucelený set. Taky záleží na tom, co chceš, aby ten mix uměl a hlavně, kolik do něj chceš investovat...
Denon rozhodně nevypadá špatně, netrvám striktně na tom, abych měl celý pioneer set.
Má smysl se v kategorii 4ch dívat do 10 tis. korun ? Třeba Reloop se dá v takové relaci sehnat...
Má smysl se v kategorii 4ch dívat do 10 tis. korun ? Třeba Reloop se dá v takové relaci sehnat...
Ak sa smiem spýtať, načo ti je 4 kanálový mix, keď máš 2×CDJ400?
-
Jo, dá se sehnat. Ale de o to, co už sem jednou psal. Záleží, co od toho mixu chceš, resp. co chceš, aby všechno uměl...Chceš, aby měl efektor, midi...?
Jinak, do deseti litrů se dá sehnat třeba i slušný DJM 600. Pokud by si přidal litr a oželel efektor, tak bych šel hned z první do Denonu DN X1100. Teda za předpokladu tý relace +-10 000
Jinak, do deseti litrů se dá sehnat třeba i slušný DJM 600. Pokud by si přidal litr a oželel efektor, tak bych šel hned z první do Denonu DN X1100. Teda za předpokladu tý relace +-10 000
Pokud chceš jenom 4ch do 10k, tak jetej DJM 600 by šel, ale prej to už neni tak úžasný co se týče zvuku, vem si ten mix tu už je fakt kurva dlouho (obecně všechny pio mixy až na 900, 300, 350? a 2000) a DJM 600 tu už je od roku 1999!!!!
Hodně dobrý ohlasy sem slyšel na reloopy, pak smíšený na ten Behringer.
Pokud netvráš na 4ch tak asi bych vzal AH Xone:22
.
A pokud chceš mít set tak DJM 400
Hodně dobrý ohlasy sem slyšel na reloopy, pak smíšený na ten Behringer.
Pokud netvráš na 4ch tak asi bych vzal AH Xone:22

A pokud chceš mít set tak DJM 400

DJM400 je tak na smrdlani doma -> nema symetricky vystupy, xone 22 je lepsi volba, sice nema efektor, ale ma filtry, ma symetrickej vystupy a stoji o 40% min
jetou DJM600 bych si fakt rozmyslel, hromadu jich prodavaj ruzny kluby, ktery jsou v prisernym stavu
jetou DJM600 bych si fakt rozmyslel, hromadu jich prodavaj ruzny kluby, ktery jsou v prisernym stavu
denon dn-x500 , sice 19" , bez efektov ale super kvalita (inac mam na predaj, ako novy :wink2: )
Na 4ch uplně netrvám, nicméně někdy se mi podaří zahrát i z kompu a to je pak větší mix nedocenitelný. Jestli půjdu do dvoukanálu, tak mám jasno AH Xone 22, ale pořád mi vrtá hlavou i ten 4ch Denon x 1100
-
Tak ten Denon je to nejlepší, co můžeš (za cenu kolem těch deseti litrů) koupit. Za pár kaček k němu dokoupíš externí efektor a není co řešit...
A co takhle 4ch Behringer 4000 ? Má spoustu zajímavých featur, hodně efektů, display atd... Nicméně kolega říká že vedle pioneerů to bude vypadat jako škoda 120 vedle mercedesu ...
Fakt je to tak hrozné ?

-
Tak onon Behringer a Pioneer je opravdu jako Škoda vs. Mercedes. Behringer jsou (i podle moji osobní zkušenosti) fakt mrdky, jedině dobrý akorát tak na domácí hraní. Jakmile je člověk vytáhne do terénu, tak končí. Mám to zažitý u sedmistovky i sedumsetpadesátky. Čtyřlitr není o moc lepší. Funkcí čtyři prdele, ale kvalita zpracování na bodu mrazu (dle mýho názoru a zkušeností)...
Jednoduše...za ty prachy, co si tady uváděl, bych šel do toho Denona. Fakt...za ty prachy je to imho nejlepší, co můžeš koupit...
Jednoduše...za ty prachy, co si tady uváděl, bych šel do toho Denona. Fakt...za ty prachy je to imho nejlepší, co můžeš koupit...
Kde máš teda nastavenou cenovou hranici?
OK, cenový strop v tuhle chvíli 12 tisíc.
Mám zajímavou nabídku na reloop rmx40 USB, vyjde zhruba na 7-8 tisíc, asi jdu do něj...
Nějaké námitky ?
Mám zajímavou nabídku na reloop rmx40 USB, vyjde zhruba na 7-8 tisíc, asi jdu do něj...
Nějaké námitky ?