Jaký mix k Pioneer CDJ 400
Re: Jaký mix k Pioneer CDJ 400
Kamarád prodává DJM700, cení si ho prý na 14, ale třeba ta cena nemusí být pevná. A hlavně bys koupil profi hračku.
OK, jaká je barva, stáří a kde s tím hrával ? event. nějaké fotky poslat můžeš ?
Určitě bude lepší tohle info od něj, písni mu na mail, hodil jsem ti ho do soukromých zpráv.J0HN3C píše:OK, jaká je barva, stáří a kde s tím hrával ? event. nějaké fotky poslat můžeš ?
Tak aby předešlo komplikacím...
Záleží na tom, co si představuješ pod pojmem "hraní"
1. Pokud chceš naprostou kvalitu zvuku, kup si Rodec. Efekty nepotřebuješ, máš je na přehrávačích. A nic lepšího zvukově není. Pak-li, že se chce někdo hádat...
2. Další v pořadí je Ecler Nuo 4 (Evo 4), A&H xone:42, Denon DN-X1100 (DN-X1500).
Tady už záleží na vkusu, pač cenově je to stejné. Vyzkoušej si a máš jasno..
3. Pincek. Je to clubová klasika, na které hrajou téměř všichni, co si myslí, že když to má Armin, že to je nejlepší. Velký Ho...
Je to klasika se skresleným clubovým zvukem. Nic proti, ale za ty prachy to je blbost.
4. Rane, Mackie
Jsou to nejkvalitněji vyráběné mašiny pro opravdové fajnšmekry, ale doporučuju na Serato, neboke gramcům na analog z desek.
5. Korg, Vestax, Numark
Za celkem příznivou cenu si můžeš vybrat z velké nabídky celkem slušných nástrojů. Připravil bych se na častější servis (samozřejmě záleží na frekvenci haní), ale prostě to vydrží míň. Občas stojím za Numark 5000fx a nemá chybu. Hlavně ten efektor je výborný.
6. American Audio, Reloop, Gemini, Stanton
Levné, ale na prd. Možná někdo trefil na dobrého a celkem výdržného Reloopa, ale to je náhoda.
7. ostatní kraviny, jako Behringer (příšerný zvuk a vydrží to nic), Citonic (
), Omnitonic
Hrozný, prostě hrozný. Pro kloučky na doma, na pouť, nebo jen tak na doma k rádiu, DVD to je luxus, co jen tak někdo nemá...
Pak-li, že má někdo otázky, opravdu jsem měl v ruce každý mixa nešetřil jsem ho..
3 nejlepší mix-pulty:
1. Rodec MX-300 MKIII
2. Ecler Evo 5
3. Allen & Heath Xone:92
... a může se někdo hádat
Záleží na tom, co si představuješ pod pojmem "hraní"
1. Pokud chceš naprostou kvalitu zvuku, kup si Rodec. Efekty nepotřebuješ, máš je na přehrávačích. A nic lepšího zvukově není. Pak-li, že se chce někdo hádat...

2. Další v pořadí je Ecler Nuo 4 (Evo 4), A&H xone:42, Denon DN-X1100 (DN-X1500).
Tady už záleží na vkusu, pač cenově je to stejné. Vyzkoušej si a máš jasno..
3. Pincek. Je to clubová klasika, na které hrajou téměř všichni, co si myslí, že když to má Armin, že to je nejlepší. Velký Ho...

4. Rane, Mackie
Jsou to nejkvalitněji vyráběné mašiny pro opravdové fajnšmekry, ale doporučuju na Serato, neboke gramcům na analog z desek.
5. Korg, Vestax, Numark
Za celkem příznivou cenu si můžeš vybrat z velké nabídky celkem slušných nástrojů. Připravil bych se na častější servis (samozřejmě záleží na frekvenci haní), ale prostě to vydrží míň. Občas stojím za Numark 5000fx a nemá chybu. Hlavně ten efektor je výborný.
6. American Audio, Reloop, Gemini, Stanton
Levné, ale na prd. Možná někdo trefil na dobrého a celkem výdržného Reloopa, ale to je náhoda.
7. ostatní kraviny, jako Behringer (příšerný zvuk a vydrží to nic), Citonic (

Hrozný, prostě hrozný. Pro kloučky na doma, na pouť, nebo jen tak na doma k rádiu, DVD to je luxus, co jen tak někdo nemá...
Pak-li, že má někdo otázky, opravdu jsem měl v ruce každý mixa nešetřil jsem ho..
3 nejlepší mix-pulty:
1. Rodec MX-300 MKIII
2. Ecler Evo 5
3. Allen & Heath Xone:92
... a může se někdo hádat

podotkl bych, ze rozdil mezi 1 a 2 poznas tak na profi studiovym vybaveni. Rodec MX180 je super mix, ale jen tak nekomu bych ho nedoporucil, ze je celkem dost tuhej, nema kill korekce a nema primichavani do sluchatek, jeho nevetsi vyhoda je, ze je to tank, kterej vydrzi skoro jakykoli praseni, ale jestli clovek to chce primarne na doma, tak je to zbytecnej luxus. Dal bych se vyhnul rozhodne ze 4. Mackiemu, kterej sice dela dobry zvukarsky pulty, ale ty DJ staly za hovno, mel jsem D4 a stejne asi 5 znamejch a vsichni jsme to vratili kvuli reklamacim, navic uz se nevyrabi a nejsou na to k dostani nahradni dily.
:wink2:djtomme píše:http://www.djtomme.cz/download/case.jpg
Denon 2x SC3900, DN-X1700, MacBook Pro 13" i5, NI X1 mk2, HD25-II