HDJ 2000 vs. Senn HD25
Re: HDJ 2000 vs. Senn HD25
Dobrý dík Azu ale dokončuju SPŠE takže moc dobře vim co je to impedance a co zapříčiní atd. Já jsem asi blbě napsal dotaz spíš jsem se chtěl zeptat proč ze tří typů mají 2 70Ω a jeden 600Ω ? A kčemu je to dobrý hodně jsem četl o tom že studiovky mají vyšší impedanci. A jaký teda typ byste mi doporučili ??
Samozřejmě že ten s 70ohm, ono pokud chceš kroucenej kabel tak ani jinou možnost nemáš
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Tak jasně stejně asi pujdu do typu C s 70ohmy ale jen mě toto zarazilo že HD 25-13-II má impedanci 600ohmů ty jsi psal že to ani na pultu nevybudíš a kámoš si je koupil a prej naprosto v pořádku prostě mě to nějak dostalo jestli je zrovna tento typ určen pro kameramany a do studia nevim, ostatně je tam psané i pro djs. Zvláštní že u jediného typu je impedance 600ohmů... Každopádně jinak než tou impedancí a druhy kabelů se ty sluchátka jinak mezi sebou neliší nebo ano ?Azu píše:Samozřejmě že ten s 70ohm, ono pokud chceš kroucenej kabel tak ani jinou možnost nemáš
Já nevim co ti na tom přijde zvláštního, dělaj dva stejné modely lišící se impedanncí, právě protože na výstupu některých zařízení je potřeba klást větší odpor, což může být právě u nějaké studiové tecniky.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Z natáčení:
Normálně se mi podařilo rozbít HD 25ky !!! neuvěřitelný !! Kluci na to hodili kufr s klávesama (tak 50 kilo, spíš víc - sám ten kufr člověk jentaktak unese). Já čekal, že budou na prach, ALE! mušle v pohodě (ten těžkej kufr na nich stál celou cestu v autě! - pravda asi jen 4 kiláky, ale ty mušle byly na štorc a ne na placáka).repráčky hrajou v cajku, jen se zlomil ten kus plastu,jak na něm držej mušličky. Ani klouby nepovolily. Vteřiňák pomoch a basta fidli, zase sou nerozbitný a ani ten slep neni vidět. Co je todle za plast, to mi hlava nebere. Nějakej s duralem asi
Normálně se mi podařilo rozbít HD 25ky !!! neuvěřitelný !! Kluci na to hodili kufr s klávesama (tak 50 kilo, spíš víc - sám ten kufr člověk jentaktak unese). Já čekal, že budou na prach, ALE! mušle v pohodě (ten těžkej kufr na nich stál celou cestu v autě! - pravda asi jen 4 kiláky, ale ty mušle byly na štorc a ne na placáka).repráčky hrajou v cajku, jen se zlomil ten kus plastu,jak na něm držej mušličky. Ani klouby nepovolily. Vteřiňák pomoch a basta fidli, zase sou nerozbitný a ani ten slep neni vidět. Co je todle za plast, to mi hlava nebere. Nějakej s duralem asi

DRUM'n'BASS vibezz
www.sunflower-bitches.com
www.sunflower-bitches.com
Tak na to mohu rici jen jedno - 3P (kdo nevi co to znamena, tak tomu to pripadne objasnim)
-
tak co sportaku? uz mas chlapa?
na tvoje 3P som uz skoro zabudol
na tvoje 3P som uz skoro zabudol

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
-
btw po roku hrania s HDJ 2000 si idem kupovat naspat HD 25 

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
cože? jakto?
z vlastní zkušenosti... vlastním HD 25 s 1,5 rovným cáblem, a někdy bych fakt byl radši za 2 metr... člověk se nemůže ani pořádně otočit... Ale 3m sou zase moc... Kroucenej je těžší, těžko říct jak moc to komu vadí... Jinak provedení je překvapivě na pohled "laciný" plast, ale šláp sem na ně a vydržely
uvidím časem jak to bude s životností.