HDJ 2000 vs. Senn HD25
Re: HDJ 2000 vs. Senn HD25
Sennheiser HD 25-1 II s rovným kabelem, nebo Sennheiser HD 25-C-II s krouceným kabelem. HD 25-13-II maj velkej odpor, ty by si jen tak z mixu nenakrmil a HD 25-SP-II se vyhni z nich by si byl nešťastnej, já sem se jich velmi rychle rád zbavil protože sme byl soustavně zamotanejv v těch kabelech a mušle se tam točili jak na kolotoči.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
ty za 3 litry maji z kazde musle vedeny kabel a maji taky jednoduchej hlavovej most.. ne rozdvojenej.. takove sluchny k mp3:D ale hraje s nima napr chris sadler;) zvukove je to stejny..
ja osobne mam hd25 s 1,5m dlouhym rovnym kabelem a celkem to staci.. ale priste bych si koupil asi ten kratsi krouceny kabel;)
ja osobne mam hd25 s 1,5m dlouhym rovnym kabelem a celkem to staci.. ale priste bych si koupil asi ten kratsi krouceny kabel;)
2x Technics SL-1200Mk2
Allen&Heath Xone:22
Sennheiser HD25-1 II
Sennheiser HD25-1 II
dík chlapi - vezmu rovný 1,5m kabel - kroucený se dá případně přikoupit :wink2: .. a přikoupím si k nim ty barevné náušníky :biggrin2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
ale ty nausniky jsou takove ty plysove.. standartne k tem sluchatkum dodavaji cerne..
ja je vymenil jednou, ale hned jsem si nadaval, protoze zacaly sluchatka spis z usi klouzat nez aby tam drzely:D takze spis zustan u tech kozenkovych
ja je vymenil jednou, ale hned jsem si nadaval, protoze zacaly sluchatka spis z usi klouzat nez aby tam drzely:D takze spis zustan u tech kozenkovych

2x Technics SL-1200Mk2
Sennheiser HD25-1 II
Sennheiser HD25-1 II
Pak si na mě vzpomeneš, až budeš hrát s rovným kabelem.hoolifan píše:dík chlapi - vezmu rovný 1,5m kabel - kroucený se dá případně přikoupit :wink2: .. a přikoupím si k nim ty barevné náušníky :biggrin2:

Takže ty doporučuješ s krouceným kabelem ?? a nezachýtává se to nějak lehko ???? A jak je to stou hmotností prý je to pak 2x těžší .djfelixus píše: Pak si na mě vzpomeneš, až budeš hrát s rovným kabelem.Jedinou otázku, kterou si budeš pokládat: "Kam s ním?"
každopádně budu volit rovný protože ty sluchny bych možná využil i ke svému nanu a tahat s ním kroucený kabel by asi nebylo na dvakrát :biggrin2:
navíc by mě docela možná i vadilo že se ten kabel (kroucený) bude lehčej uzlovat..
co se těch náučníků tak ještě nevím.. ale pokud jsou v balení náhradní náušníky tak si nechám barevné vyrobit. ségra je módní návrhářka a tak bych ji zaúkoloval aby mi nějaké hezké vyrobila z barevné kůže :wink2:
navíc by mě docela možná i vadilo že se ten kabel (kroucený) bude lehčej uzlovat..
co se těch náučníků tak ještě nevím.. ale pokud jsou v balení náhradní náušníky tak si nechám barevné vyrobit. ségra je módní návrhářka a tak bych ji zaúkoloval aby mi nějaké hezké vyrobila z barevné kůže :wink2:
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
Mam HD-25-II asi rok, hrál sem s nima na X akcích. Mám k nim 3m rovný kabel a pokud ho nemám v kapse, tak si na něj šlapu. Už sem si takhle u nich oddělal konektor. U 1,5m je situace podobná. Nemusíte si po něm zrovna šlapat, ale všude se ti to zachytí. Nejlepší je podle mě kroucený 1,5m, který se ti přitáhne a natáhne a je to bez problémů.
Taktéž jsem měl u HD Kroucený kabel a nikdy jsem neměl žádný problém. Takže doporučuji krouťák 

už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!
-
ja som mal senny s 1,5 rovnym taktiez... nemal som s tym nikdy problem akurat so sa mozno 2x trhol ked som isiel moc daleko od mixu...
teraz mam spiralovy je to v pohode ale vadi mi jeho hmotnost... nesmo zvyknuty + stol mam v takej vyske ze sa mi ta spirala stale zachyti o hranu a trhne to sem tam mam nerva nato
no co ma stve najviac ze na hdj 2000 neje zalomeny jack a dostat kupit nejaky takyto adapter http://www.notape.net/product/show_product/22989756 je nerealni (od zaciatku septembra ho mam objednany :/)
keby niekto vedel kde sa nieco take da zohnat resp. kde to je skladom dajte mi vediet prosim sa dohodneme urcite nejako... neje to velka vec takze postou by to slo
thanks
teraz mam spiralovy je to v pohode ale vadi mi jeho hmotnost... nesmo zvyknuty + stol mam v takej vyske ze sa mi ta spirala stale zachyti o hranu a trhne to sem tam mam nerva nato

no co ma stve najviac ze na hdj 2000 neje zalomeny jack a dostat kupit nejaky takyto adapter http://www.notape.net/product/show_product/22989756 je nerealni (od zaciatku septembra ho mam objednany :/)
keby niekto vedel kde sa nieco take da zohnat resp. kde to je skladom dajte mi vediet prosim sa dohodneme urcite nejako... neje to velka vec takze postou by to slo

thanks
sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
myspace.com/pauldiamondsk
sdjs.podomatic.com
paul: mnoo jak jsem na to před rokem narážel skoro na každém shopu,tak ted nic. napadá mě leda vyrobit druhý kabel pro ty tvoje sluchny( uhlových konektorů seženeš dost a mini XLR se dá taky sehnat) nebo udělat tu redukci pomocí uhlového samce 6.3 jack na něj krátký kabel(10cm) a pak samici 6.3 jack.
More Music, More Fun
-
diky uz som tam napisal... maju tam dodaciu lehotu 12tyzdnov co neje nic moc ale kebyze to fakt vedia zohnat tak je to vzdy lepsie ako cakat na shop ktory to fakt nezozenie 
edit:/ uz je to objednane do tyzdna mi ma prist domov
aj ked trochu na hlavu lebo adapter stoji 2e a dobierka 10e...
ale nemam ako inak to zohnat takze som rad... zobral som pre istotu 2ks to uz mi je jedno ci dam 12 alebo 14
dik moc za link

edit:/ uz je to objednane do tyzdna mi ma prist domov

dik moc za link

sdjs.sk
sdjs.podomatic.com
sdjs.podomatic.com
Čawec lidi jak to je u těch sennů s tou impedancí proč jen ten jeden kousek jí má větší ?? A má to nějakej vliv ? Kámoš si tento týden právě koupil HD 25-13 II který maj impedanci 600 ohmů a říkal že v hlasitosti nepoznal úbytek oproti původním. Jelikož si je chci taky pořídit a nevim jakej typ nejspíš asi "C" tak se teda ptám. Je mi prostě divný že jedny jediný maj impedanci 600Ω
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky