DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Diskuze o DJ mixážních pultech, efektorech a sluchátkách
Danken
Příspěvky: 165
Registrován: 15 srp 2008 12:21

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od Danken » 11 led 2010 17:17

Azu píše:To je v nedohlednu, to ještě potrvá minimálně do konce roku
Haha tak hlavně že jsi tvrdil že se čeká okolo jara vyjádření pioneeru :D ale nic je jasný že pio to ještě chvíli podrží však i s cdj 2000 se jim to osvědčilo ale snad se co nejdřív dočkám rád bych "inovoval šatník " :P

mrichvalsky
Příspěvky: 86
Registrován: 24 črc 2009 13:29

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od mrichvalsky » 11 led 2010 19:34

[quote="Azu"]Jak si s tím DJM5000 spokojen? Taky ho chci koupit na konci příštího měsíce až na něj došetřim.[/quote]

Myslim ze nic lepsie som ani nemohol kupit, kedze kupujem aj mep7000. Zatial som ho neskusal prepojit s notebookom ale chystam sa za kratky cas. Jednoduche a intuitivne ovladanie. Jednym slovom SUPER

Pozri si toto video
http://www.youtube.com/watch?v=tLCLYU34 ... re=related

a sleduj ako sa daju pekne vyuzit efekty pre mikrofon na tomto mixe spolu s traktorom.
To som este nevidel aby to robil niekto iny na nejakom mixe. Pouziva ich normalne pre skladby, kde efekty pre 1.mikrofon pouziva pre 1.deck a pre 2.mikrofon pre 2.deck

VIktor
Příspěvky: 120
Registrován: 25 kvě 2009 20:34

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od VIktor » 11 led 2010 21:27

Myslel jsem že ty efekty lze použít jen pro mikrofon. Ale tady podle tohgo videa to vypadá že je má přiřazené na ty dva decky. Nebo tím ovladá jen efekty z PC?

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od crewy » 11 led 2010 21:51

přes MIDI pomocí USB ovládá ty efekty v Macu. Nic víc

benja
Příspěvky: 94
Registrován: 11 pro 2009 14:01

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od benja » 14 led 2010 13:55

Tak jelikoz mi nevyšly zkoušky ... tak musi v ostravě ještě nějakej čas zůstat, tak se domů dostanu na konci měsíce ... hele nevíte někdo jestli se v cenove relaci do .. 10tisic, se dá něco vyrovnat DJM 500? .. díkec :)

djmix123
Příspěvky: 76
Registrován: 19 úno 2009 14:14

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od djmix123 » 15 led 2010 00:20

[quote="mrichvalsky"][quote="Azu"]Jak si s tím DJM5000 spokojen? Taky ho chci koupit na konci příštího měsíce až na něj došetřim.[/quote]

Myslim ze nic lepsie som ani nemohol kupit, kedze kupujem aj mep7000. Zatial som ho neskusal prepojit s notebookom ale chystam sa za kratky cas. Jednoduche a intuitivne ovladanie. Jednym slovom SUPER

Pozri si toto video
http://www.youtube.com/watch?v=tLCLYU34 ... re=related

a sleduj ako sa daju pekne vyuzit efekty pre mikrofon na tomto mixe spolu s traktorom.
To som este nevidel aby to robil niekto iny na nejakom mixe. Pouziva ich normalne pre skladby, kde efekty pre 1.mikrofon pouziva pre 1.deck a pre 2.mikrofon pre 2.deck[/quote]
To s tým ovládaním efektov na Traktore sa da robiť na akomkolvek mixpulte s podporou midi...

benja
Příspěvky: 94
Registrován: 11 pro 2009 14:01

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od benja » 18 led 2010 14:51

poradííííí mi někdo ?:) teda jeslti vůbec jde :lol:

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od crewy » 18 led 2010 15:42

benja píše:Tak jelikoz mi nevyšly zkoušky ... tak musi v ostravě ještě nějakej čas zůstat, tak se domů dostanu na konci měsíce ... hele nevíte někdo jestli se v cenove relaci do .. 10tisic, se dá něco vyrovnat DJM 500? .. díkec :)
podle toho jak to chceš srovnat jestli to musí byt stejné konstrukce nebo stačí mín kanalů a třeba bez efektů

benja
Příspěvky: 94
Registrován: 11 pro 2009 14:01

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od benja » 18 led 2010 16:21

crewy píše:
benja píše:Tak jelikoz mi nevyšly zkoušky ... tak musi v ostravě ještě nějakej čas zůstat, tak se domů dostanu na konci měsíce ... hele nevíte někdo jestli se v cenove relaci do .. 10tisic, se dá něco vyrovnat DJM 500? .. díkec :)
podle toho jak to chceš srovnat jestli to musí byt stejné konstrukce nebo stačí mín kanalů a třeba bez efektů
Chci 4 kanálovku, a efekty... no nechci nějakej očesanej .. no však víš ... s efektama je to "lepší" že se dá využít líp kreativita ..

benja
Příspěvky: 94
Registrován: 11 pro 2009 14:01

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od benja » 18 led 2010 16:22

Hoď nějakej TIP :))

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od crewy » 18 led 2010 17:51

škoda mno ted byl na aukru Ecler Nuo 5 okolo 11000,- jinak se bych se mrknul po bazarech daj se tam ty eclery sehnat docela za levno

benja
Příspěvky: 94
Registrován: 11 pro 2009 14:01

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od benja » 18 led 2010 18:21

Ecler Nuo .. co je to zač? Tuto značku neznám ..


benja
Příspěvky: 94
Registrován: 11 pro 2009 14:01

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od benja » 18 led 2010 19:01

jo moje lenivost .. uz jsem koukal no .. ja prave jako nejspis vemu ten Pio 500 .. protoze 600 nema cenu brat, je to jedno a to samé ... skoro .. ale defakto jo .. 700vka je neslaná nemastná ... to už 800 .. takže nejspíš zvolím to 500kilo a nebudu to řešit .. ale díky : :ugeek2:

mrichvalsky
Příspěvky: 86
Registrován: 24 črc 2009 13:29

Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP

Příspěvek od mrichvalsky » 18 led 2010 20:05

ze 700-ka nemasna neslana. To si robis srandu?

Odpovědět