Haha tak hlavně že jsi tvrdil že se čeká okolo jara vyjádření pioneeruAzu píše:To je v nedohlednu, to ještě potrvá minimálně do konce roku
DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP
Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP
-
mrichvalsky
[quote="Azu"]Jak si s tím DJM5000 spokojen? Taky ho chci koupit na konci příštího měsíce až na něj došetřim.[/quote]
Myslim ze nic lepsie som ani nemohol kupit, kedze kupujem aj mep7000. Zatial som ho neskusal prepojit s notebookom ale chystam sa za kratky cas. Jednoduche a intuitivne ovladanie. Jednym slovom SUPER
Pozri si toto video
http://www.youtube.com/watch?v=tLCLYU34 ... re=related
a sleduj ako sa daju pekne vyuzit efekty pre mikrofon na tomto mixe spolu s traktorom.
To som este nevidel aby to robil niekto iny na nejakom mixe. Pouziva ich normalne pre skladby, kde efekty pre 1.mikrofon pouziva pre 1.deck a pre 2.mikrofon pre 2.deck
Myslim ze nic lepsie som ani nemohol kupit, kedze kupujem aj mep7000. Zatial som ho neskusal prepojit s notebookom ale chystam sa za kratky cas. Jednoduche a intuitivne ovladanie. Jednym slovom SUPER
Pozri si toto video
a sleduj ako sa daju pekne vyuzit efekty pre mikrofon na tomto mixe spolu s traktorom.
To som este nevidel aby to robil niekto iny na nejakom mixe. Pouziva ich normalne pre skladby, kde efekty pre 1.mikrofon pouziva pre 1.deck a pre 2.mikrofon pre 2.deck
Myslel jsem že ty efekty lze použít jen pro mikrofon. Ale tady podle tohgo videa to vypadá že je má přiřazené na ty dva decky. Nebo tím ovladá jen efekty z PC?
přes MIDI pomocí USB ovládá ty efekty v Macu. Nic víc
Tak jelikoz mi nevyšly zkoušky ... tak musi v ostravě ještě nějakej čas zůstat, tak se domů dostanu na konci měsíce ... hele nevíte někdo jestli se v cenove relaci do .. 10tisic, se dá něco vyrovnat DJM 500? .. díkec 
[quote="mrichvalsky"][quote="Azu"]Jak si s tím DJM5000 spokojen? Taky ho chci koupit na konci příštího měsíce až na něj došetřim.[/quote]
Pozri si toto video
To som este nevidel aby to robil niekto iny na nejakom mixe. Pouziva ich normalne pre skladby, kde efekty pre 1.mikrofon pouziva pre 1.deck a pre 2.mikrofon pre 2.deck[/quote]
To s tým ovládaním efektov na Traktore sa da robiť na akomkolvek mixpulte s podporou midi...
Pozri si toto video
To som este nevidel aby to robil niekto iny na nejakom mixe. Pouziva ich normalne pre skladby, kde efekty pre 1.mikrofon pouziva pre 1.deck a pre 2.mikrofon pre 2.deck[/quote]
To s tým ovládaním efektov na Traktore sa da robiť na akomkolvek mixpulte s podporou midi...
poradííííí mi někdo ?:) teda jeslti vůbec jde 
podle toho jak to chceš srovnat jestli to musí byt stejné konstrukce nebo stačí mín kanalů a třeba bez efektůbenja píše:Tak jelikoz mi nevyšly zkoušky ... tak musi v ostravě ještě nějakej čas zůstat, tak se domů dostanu na konci měsíce ... hele nevíte někdo jestli se v cenove relaci do .. 10tisic, se dá něco vyrovnat DJM 500? .. díkec
Chci 4 kanálovku, a efekty... no nechci nějakej očesanej .. no však víš ... s efektama je to "lepší" že se dá využít líp kreativita ..crewy píše:podle toho jak to chceš srovnat jestli to musí byt stejné konstrukce nebo stačí mín kanalů a třeba bez efektůbenja píše:Tak jelikoz mi nevyšly zkoušky ... tak musi v ostravě ještě nějakej čas zůstat, tak se domů dostanu na konci měsíce ... hele nevíte někdo jestli se v cenove relaci do .. 10tisic, se dá něco vyrovnat DJM 500? .. díkec
Hoď nějakej TIP
)
škoda mno ted byl na aukru Ecler Nuo 5 okolo 11000,- jinak se bych se mrknul po bazarech daj se tam ty eclery sehnat docela za levno
Ecler Nuo .. co je to zač? Tuto značku neznám ..
jo moje lenivost .. uz jsem koukal no .. ja prave jako nejspis vemu ten Pio 500 .. protoze 600 nema cenu brat, je to jedno a to samé ... skoro .. ale defakto jo .. 700vka je neslaná nemastná ... to už 800 .. takže nejspíš zvolím to 500kilo a nebudu to řešit .. ale díky : :ugeek2:
-
mrichvalsky
ze 700-ka nemasna neslana. To si robis srandu?