DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP
Re: DJM 500, MaxGear 7000 nebo Reloop RMX-40 DSP
kdyz uz jsi zapojen do tematu, jen se zeptam... nevis, jestli se u nas daji sehnat Radius3000? Slyšel jsem nejake zvesti, ze se neuvedly do prodeje, přijde mi to divné, nemám to ověřené. Strašně se mi zamlouvají, místo reloopů RMP-3...
Případně, jak moc by se mi ty vyplatilo oproti modelu Radius 1000 (tuším rozdíl v sd kartách a usb, je to tak?)
Abych se vrátil k tématu, pořád mi te reloop rmx-40 přijde kvalitnější, než behringery...
Případně, jak moc by se mi ty vyplatilo oproti modelu Radius 1000 (tuším rozdíl v sd kartách a usb, je to tak?)
Abych se vrátil k tématu, pořád mi te reloop rmx-40 přijde kvalitnější, než behringery...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Termín uvedení Radiusů 3000 byl už 4x přeložen a podle posledních zpráv by měli tento týdne začít opouštět fabriku a na konci příštího týdne by měli dorazit do Evropy. Zatím se zdají jako nejlepší přehrávače v kategorii do 15tis a určitě bych je vzal raději než RMP3 už jen proto, že mají i funkce které RMP3 nemá a jsou dost zásadní (sdílení HDD přes USB, Cue Scratch, ...)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
tak to je přesně to co jsem chtel slyset. díky.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
Kluci ušatí
motáte mi hlavu .... tak bud Pio nebo Rel ... a ted babo mluv! ... ja nevíííííííííííííííííííííííííííííím .... ufff
No když už jsi to naťukl tak přehrávače mám Pio 100vky
) a samozdrejme CD jak origo tak legálně koupené mp3... živnost nepochybně 
Ted mě hodně vrtá hlavou ty mixy ... kazdej rekne novej je novej že jo, ale pokud ho za dva roky vyhodim nebo mi zacne odcházet postupně vsechno ... tak to bude na ... víte co ..

No když už jsi to naťukl tak přehrávače mám Pio 100vky

Ted mě hodně vrtá hlavou ty mixy ... kazdej rekne novej je novej že jo, ale pokud ho za dva roky vyhodim nebo mi zacne odcházet postupně vsechno ... tak to bude na ... víte co ..
Pokud by ten Pioneer byl vyčištěnej a plně funkční šavle a ještě k tomu s roční zárukou jak píšeš, tak bych jej vzal
Jo vím, že ten majitel se o to stará, nebyl žádnej politej ani takové věci, kosmetické vady neřeším, rok záruka od něj a pokud by se něco stalo vymění a opraví za origo díly, vyčistí ho ještě jednou extra pro mě když tam s ním budu, šavle prej před necelym rok vyměnil, tlačítka všechno je ok, už jsem na něm hrál v klubu a paráda, knoflíky jsou ještě origo a jsou v naprostém pořádku, žádné vyčvachtané ludry co se zachvilku urvou ... takže ten pincek vzit ju?Azu píše:Pokud by ten Pioneer byl vyčištěnej a plně funkční šavle a ještě k tomu s roční zárukou jak píšeš, tak bych jej vzal
Tak pak není co řešit a vem ho, protože u Reloopu RMS40 si nemůžeš být rozhodně jist, že za rok nebude potřebovat nějakou tu opravu třeba v podobě výměny tlačítka na efektoru a co mně říkali již dva lidi tak jim bylo řečeno, že na tlačítka a fadery je záruka jen půl roku a museli by si tu výměnu sami zaplatit. Nechápu co u toho Reloopa nacvičují, nebo jestli je to lidma a jejich používáním, ale s tlačítkama maj nějaký dlouhodobý problém a to naprosto ve všem.
Tak nejspis mas pravdu, ho vemu za 8čku, zkusim třeba na 7,5
díky, a uvidim jak budu spokojený 

Podobny problem take resim: jety pioneer DJM 600 za 12500Kc (neznam puvod) nebo za 11000Kc novy Reloop RMX 40 USB vč. TRAKTOR LE
Zatim se mi vic libi ten Reloop. Nejake te oprave se v budoucnu nevyhnu, ale i tak mi prijde cena/vykon lepsi reloop.. 

Breakbeat freak
earlized píše:Podobny problem take resim: jety pioneer DJM 600 za 12500Kc (neznam puvod) nebo za 11000Kc novy Reloop RMX 40 USB vč. TRAKTOR LEZatim se mi vic libi ten Reloop. Nejake te oprave se v budoucnu nevyhnu, ale i tak mi prijde cena/vykon lepsi reloop..
No opak je pravdou, ... on ten reloop jak jsem si mohl ověřit, tak pokud nebudeš hrát doma (čisto, sucho ... ) tak je lepší Pioneer, jelikož když jsem viděl rozdělaný reloop, hraný v baru a sem tam na diskotéce .. tak jsem myslel že se pobleju .. jednak fadery a tlačítko na efekty nefunkční .. teda jako funkční ale ... no prostě na tom jsem hrál jednou zumba party pro děti .. a stačilo .. proto pioneer! .. už jsem se rozhodl
Je spíš otázka jestli není lepší našetřit nebo si na to půjčit na splátky a přihodit 6000 a vzít DJM700earlized píše:Podobny problem take resim: jety pioneer DJM 600 za 12500Kc (neznam puvod) nebo za 11000Kc novy Reloop RMX 40 USB vč. TRAKTOR LEZatim se mi vic libi ten Reloop. Nejake te oprave se v budoucnu nevyhnu, ale i tak mi prijde cena/vykon lepsi reloop..
Zajímavé témátko já bych spíš měl otázečku spíš na Azu kdy teda vydají nové mixáky pioneer, řikal jsi něco o tom že se to chystá když vydali cdj 2000 a 900 tak jsem zvědav kdy že bych už začal šetřit

To je v nedohlednu, to ještě potrvá minimálně do konce roku
-
tiez by som radsej dosetril a kupil DJM700. Jeden cas som nad nou aj uvazoval ale nakoniec som kupil DJM5000
Jak si s tím DJM5000 spokojen? Taky ho chci koupit na konci příštího měsíce až na něj došetřim.