Novinka od Pioneer DJM 2000

Co myslíte je to fake ? Jelikož je to na agiprodj tak si myslím že ne ale můžete se tady klidně poštěkat

Tak spíš si myslím že chtěli doplnit Řadu 2000 na komplet pro midi a čekám a doufám že výjde něco jako djm 900 či něco tak. Prostě něco co bude nástupcem djm 800 pouze s přidaným usb či tak. Tento model na mě budí takový ten typycký dojem jako midikontrolery krabice uzounká která hraje ale fotky dost lžou a když se podívám na ty prvky tak to bude dost těžký a našlapanýdjfelixus píše:Nevím, možná je to jenom můj pocit, ale když to srovnám s předešlým modelem a myslím, že zatím technickou špičkou DJM-800, přijde mi tahle dvoutisícovka už od pohledu dost nesympatická. Samozřejmě už má oproti osmistovce USB vstup, ale je to spíš pro fandy MIDI zařízení. Nevěřím tomu, že DJs hrající z gramců nebo playerů by po tomhle modelu sáhli. Já bych stoprocentně sáhnul po té osmistovce. Pokud byl záměr Pioneeru nahradit předešlé audio modely, pak alespoň u mě neuspěl. Pokud jenom doplnil svou sbírku produktů, pak v pořádku a své využití si jistě najde. Na obrázcích je ale vyfocen se dvěma CDJ-2000, takže předpokládám, že se jedná o ten první případ.
To víš, barevnější věci si žádají barevnější papírkyToLa píše:Škoda ze bude stát úplně nesmyslný peníze jako všechno s barevným displejem od pio
Omg to je zas cenaAzu píše: To víš, barevnější věci si žádají barevnější papírky
Cena cca 59 000,- Kč
Koks.lukoslaf píše::surprised2: som zvedavy co z toho polezie ked to dostane pod ruky Cox ... :geek2: