ja som myslel Carla Coxa...
DJM 2000 novinka od pioneer
Re: DJM 2000 novinka od pioneer
[/quote]Koks.[/quote]
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300
Já bych řekl, že on to pochopil... 
ja mam pocit ze z toho poleze zvuk jako kazdy jiny. cox je sice inovator, ale ze by ty efekty udelaly tak hodne... (kdyz pouziva efekty traktoruú
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200
-
Majky_mike
Já ten pult absolutně nechápu... líbí se mi a rád bych si ho pořídil. Ale pokud jsem něco nepřehlídnul, má vstup jen pro 1 mikrofon!?
(.
Chápu, že třeba James Zabiela nepotřebuje v pultu mikrofon žádný, ale pro mě osobně se tímhle pult úplně odříznul. Tahat druhej pult mi přijde dost nepraktické.
Škoda, velká škoda... Pioneere, kam jsi dal hlavu?
(.
Chápu, že třeba James Zabiela nepotřebuje v pultu mikrofon žádný, ale pro mě osobně se tímhle pult úplně odříznul. Tahat druhej pult mi přijde dost nepraktické.
Škoda, velká škoda... Pioneere, kam jsi dal hlavu?
To je problém skoro všech dnešních 12" pultů, že maj jen jeden mic vstup a pokud mají náhodou dva, tak mají společné korekce a ještě k tomu dvoupásmový. Proto sem to vše přehodnotil a nakonec koupil 19" Pioneer DJM5000
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Ten pult není 19"? Já myslel, dle fotek že jo...
Každopádně cop se týká mikrofonů, tak to je vážně bída... jedinej denon na to myslí...
Každopádně cop se týká mikrofonů, tak to je vážně bída... jedinej denon na to myslí...
Neboj ani Denon na tom není líp ty od Pioneeru okopírovali všechno včetně absence mikrofonních vstupů 
DJM2000 má na šířku 17"
DJM2000 má na šířku 17"
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
A Jo
To mě teda nenapadlo, že v nástupci x1500 to takhle pokurvěj...
To mě teda nenapadlo, že v nástupci x1500 to takhle pokurvěj...
-
toma.sulrich
djfelixus píše:Nevím, možná je to jenom můj pocit, ale když to srovnám s předešlým modelem a myslím, že zatím technickou špičkou DJM-800, přijde mi tahle dvoutisícovka už od pohledu dost nesympatická. Samozřejmě už má oproti osmistovce USB vstup, ale je to spíš pro fandy MIDI zařízení. Nevěřím tomu, že DJs hrající z gramců nebo playerů by po tomhle modelu sáhli. Já bych stoprocentně sáhnul po té osmistovce. Pokud byl záměr Pioneeru nahradit předešlé audio modely, pak alespoň u mě neuspěl. Pokud jenom doplnil svou sbírku produktů, pak v pořádku a své využití si jistě najde. Na obrázcích je ale vyfocen se dvěma CDJ-2000, takže předpokládám, že se jedná o ten první případ.
Podle mě djm2000 je teoreticky vylepšená djm800 která bude synchronizovaná s cdj 2000 a PC a nejen midi nabízí zvukovou kartu.
A podle mě, ty seš teoreticky inteligentní, ale narozdíl od DJM 2000 opravdu jen teoreticky... (pokud bys to nepochopil, což se dá předpokládat, když používáš taková složitá slova o kterých nic nevíš... řikám, že jsi totální blb
)