zvukovka NI Audio 8 DJ

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
bobb
Příspěvky: 5
Registrován: 20 lis 2007 19:19

zvukovka NI Audio 8 DJ

Příspěvek od bobb » 08 pro 2007 17:00

Jak jste s ní spokojeni? Jde připojit přímo k akt. repro?

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

Re : bobb

Příspěvek od Velkyfunky » 08 pro 2007 18:06

Vzdycky muze být všechno lepší...např.osobně bych uvítal na zvukovce vlastní napájení,firewire.... bohuzel pouze usb.jinak pod traktorem šlape dobře.....temer zadna latence, nepoznáš...pouzivam ji vesmes jen tedy s traktorem...zalezi pro jaky soft chces treba zvuknu....pro traktor booooohate vystačí....

Pod aktvini repro ji muzes zapojit :-) jsou preci "aktivní" :-)
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

bobb
Příspěvky: 5
Registrován: 20 lis 2007 19:19

to VF

Příspěvek od bobb » 08 pro 2007 18:56

Já mám taky vci 100vku takže to budu používat asi stejně jako ty s Traktorem 3. Plánuju si k tomu do budoucna koupit nějakej mix (už jsem dával dotaz na ten Korg v technice tak uvidim...). Každopádně díky za odpověď.

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

RE : Bobb

Příspěvek od Velkyfunky » 08 pro 2007 21:55

Jestli jdeš do korga zero 4 nebo 8 je mozna pro tebe zbytecna Ni Audio8DJ, Mixak ma svou zvuknu kterou vyuzijes....
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

bobb
Příspěvky: 5
Registrován: 20 lis 2007 19:19

to VF

Příspěvek od bobb » 08 pro 2007 22:02

Bohužel do Zera asi nepujdu ani do jednoho protože na něj nemám prachy :lol: Myslel jsem spiš Korg KM - 402, ale čekám na něčí názor na tenhle mix, protože jsem začátečník a moc se v tom nevyznám :oops:

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

Re Bobb

Příspěvek od Velkyfunky » 08 pro 2007 22:21

no k Vestaxu VCI-100 vesmes nepotrbujes mix...ten zapichnes jen v klubu do mixu, doma ho nepotrebujes, pokud tedy nechces pouzivat jeste do toho 2 gramce,jako 4 kanáíy(to je pak hodně legrace :-) ) vyřádí se dva dj na place :-)...ale na to bych ti spish osobně doporucil jinej mix nez tenhle....Proč chceš tenhle mix? co vim tak k202 neměla ani myslímani uplnej Kill- ztišení :/ u 402 nevím ...jediny plus co asi na tom muzes pravdepodobne videt je ze to ma efekty...jenze bohate ti do začátku vystačí filtry v traktrou prs vci-100 a popravdě je to pro mne daleko vetsi zabava ladit filtry nez si hrát s efekty od korga.....spis bych ti doporucil za tu stejnou cenovou relaci: Denon DN-X 500...nema efekty ale je jinak naprosto creativní mix a vhodnější pro připojení 4 kanálů ..muzes je prepinat a míchat mezi sebou az ti zmordraj prsty (s nadzáskou)....pokud se neobejdes bez ef.procesoru jdi do Korgamini nekde z bazaru(nedavno jsem sám prodaval)--je mobilni (pripojis i k ipodu je jak na baterky tak i na adapter)...muzes ho zapojit do denonu...muzes ho tam smerovat jak chces do mastru, ci urciteho kanalu vcetne predposlechu a taky budeDenon určitě bytelnější coz je pro tebe dulezita věc aby to melo odolnost...
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

RE BObb

Příspěvek od Velkyfunky » 08 pro 2007 22:28

jestli chces napis mi na maila 13work@seznam.cz ....poslu ti icq ...
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

RE : Bobb

Příspěvek od Velkyfunky » 08 pro 2007 22:28

muzem to probrat
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

EVO
Příspěvky: 556
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Re : bobb

Příspěvek od EVO » 09 pro 2007 18:33

Velkyfunky píše:Vzdycky muze být všechno lepší...např.osobně bych uvítal na zvukovce vlastní napájení,firewire.... bohuzel pouze usb.jinak pod traktorem šlape dobře.....temer zadna latence, nepoznáš...pouzivam ji vesmes jen tedy s traktorem...zalezi pro jaky soft chces treba zvuknu....pro traktor booooohate vystačí....

Pod aktvini repro ji muzes zapojit :-) jsou preci "aktivní" :-)
čéče, já Ti nějak nerozumim...
:arrow: k čemu Ti bude na zvukovce její vlastní napájení? nevidím žádnou výhodu, naopak, další kabel, kterej je nutnej někam zapojovat....
:arrow: píšeš že jenom usb přitom skoro nulová latence která nejde poznat. Takže k čemu tedy firewire?

prusajr
Příspěvky: 37
Registrován: 29 srp 2007 15:11

Příspěvek od prusajr » 10 pro 2007 18:15

Za celou dobu co ji používám, jsem neměl žádný problém. Na to co umí má dost malé rozměry, žádné zbytečné kabely a trafa (vlastní napájení...).

USB vs. Firewire? Proč to všichni řeší? Ta zvukovka funguje s latencí lepší než cokoli jiného :D

Není to jen zvukovka pro Traktor, 4xstereo in a 4xstereo out se dá využít na ledasco, má CoreAudio a myslím i Asio (checkni na NI.com).

Kup si ji a užívej komfortu.
Pio. DJM800, 2x Rp. RP-6000 MK6B, Senn. HD25, Traktor 3.3 + Scratch

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

RE

Příspěvek od Velkyfunky » 12 pro 2007 00:32

oproti usb ma firewire asi lepsi pristup ke sbernici :-) tudiz efektivnejsi praci ze zvuknou....a ten je opravdu potrebny pokud delas hudbu na pocitaci..ber to tak ze virtualne mash nekolik kanalu prs zvuknu, ktery se ruzne filtruji prs pocitac a vraceji se zpet v realnem case :-) a jeste to musi stihat zaznamenavat..vic po lopate to uz vysvetlit nejde...usb vstupy se dnes hodi spise uz pro midikontroly a externi hardisky.....je to velmi dlouho přežívající standart stejně jako např. i pcmcia slot v noteboocích ...u pc
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

8audio

Příspěvek od Velkyfunky » 12 pro 2007 00:36

8audiodj ale jinak ty dva kanaly luxusne v traktoru utahne co ma...usb tuhle aplikaci zvladne ..je to samozrejme i k tomu odladeny hardweare
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

Velkyfunky
Příspěvky: 69
Registrován: 03 čer 2007 11:54

RE Vlastni napajeni

Příspěvek od Velkyfunky » 12 pro 2007 00:51

...vlastni napajeni je pro dobry pro predzesileni...stabilitu ...nezatezuje/nezahriva notebook...
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX

prusajr
Příspěvky: 37
Registrován: 29 srp 2007 15:11

Re: RE

Příspěvek od prusajr » 14 pro 2007 03:38

Velkyfunky píše:oproti usb ma firewire asi lepsi pristup ke sbernici :-) tudiz efektivnejsi praci ze zvuknou....
Ptám se tě, polopatě. Měl jsi někdy problém s tím, že by audio8 nestíhala?
Já občas blbnou s 4decky (4xstereo out, 3xstereo in) + midi z mixu, a vse to v pohode stiha.

Ad. vlastní napájení: s ním to taky není tak hrozné, vždy stačí pro napájení 1 (slovy JEDEN) usb port, a přitom většina ext. disků chce alespoň 2.

Tady haníte USB zvukny a pak si nějací chudací koupí třeba i Final Scratch open :D protože má FW a napájecí kraxnu. FS Open je s tím vším větší a těžší než můj notebook. A to by jste přece nechtěli. (FS Open je směšná když tu máme Audio8)
Pio. DJM800, 2x Rp. RP-6000 MK6B, Senn. HD25, Traktor 3.3 + Scratch

tux
Příspěvky: 39
Registrován: 06 říj 2007 22:24

Příspěvek od tux » 14 pro 2007 09:50

Jede audio 8 na usb2? Nevim, zda se menili rychlosti, ale domnivam se, ze usb2 bylo rychlostne + - stejne s FW.

Odpovědět