zvukovka NI Audio 8 DJ
-
RE
ano jede prs usb2 ....firewire je rychlejsi jak usb2....ale pro mixovani v traktoru či dvou kanalu ti stačí usb...
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX
-
RE
Nejlepší zvukny jsou pci...s externích firewire..jinak usb vam postací pro mixování dvou kanálů...pokolikáty to tu uz opakuju? po 3x:-) a naposled....prectete si tu treba o tom něco, píšou tam i o vhodným typu pripojení zvukarny do pocitace ...a vubec obecne o zvuknach : http://www.mujmac.cz/art/multimedia/mac ... e-zvukem-2.
MacBookPro,Audio8DJ,VCI-100,RP-DH1200,Traktor3/OSX
kdyz se to tu ted resi, tak ja se pridam
mohl by nekdo z majitelu audio 8 ji potrapit na vsech 8 kanalu? myslim, ze by to tak zvukovka mohla ustat.
chtelo by zkusil nahravat na vsech 8 kanalu zaranu a pritom jeste neco poustech na vsech 8 vystupu, to by byl hardcore
pokud to zvukovka i comp ustoji , tak je audio 8 panem zvukovek

chtelo by zkusil nahravat na vsech 8 kanalu zaranu a pritom jeste neco poustech na vsech 8 vystupu, to by byl hardcore

pokud to zvukovka i comp ustoji , tak je audio 8 panem zvukovek

No LoL. Snad třkrát jsem psal, že SVOJI AUDIO 8DJ používám 4x stereo out a 3x stereo in a jede v pohodě s nejnižší latencí. A jsem si jistej, že jede všech osm kanálů stejně tak.
Nevím kam na ty jeho bludy mr. velkyfunky chodí, nehledě na to, že on používá jen jeden vástup a v traktoru má nastavený interní mix.
Za mě mluví to co mám vykoušené, mr. velkyfunky jen precetl nejaky dementni clanek co hlasa slavu Scratch Ampu od stnatonu 
Nevím kam na ty jeho bludy mr. velkyfunky chodí, nehledě na to, že on používá jen jeden vástup a v traktoru má nastavený interní mix.

Pio. DJM800, 2x Rp. RP-6000 MK6B, Senn. HD25, Traktor 3.3 + Scratch
kdyz ma clovek slusnej komp, tak je audio8 dneska jedna z nejlepsich zvukovek pro DJ
) a stiha vsechny in/out i na USB. mam vyzkouseno.
Audio8 je proste LUXUS !!
nejlepsi to mit na cistejch woknech, to je samosebou. jestli to nekomu hapruje, tak doporucuju u notebooku vypnout v hw microsoft acpi-compilant pro baterii, to hazi hrozny dropouty do usb zvukovek.
nadruhou stranu final scratch je taky f pohode (tedy scratchamp 2), ale ma jen 3x out a 3x in. zvuk z nej leze perfektni. mel jsem ho pred audio8 a je to naprosto bezvadna profi zvukarna. kdybych se nevyzival v poctu pouzivanejch kanalu apod. tak bych na ni fungoval bez potizi dal
usb vs fw: je to jedno
ale USB 2.0 umi teoreticky prenos do 480MBs, standartni FW umi 400MBs. tedy ciste teoreticky je USB rychlejsi. ale nove FW umi az 800MBs. az prijde USB 2.1 to bude zase o neco rychlejsi. takze ono je to asi ve finale temer jedno. hlavni je nemit PC uplnyho dedecka 

Audio8 je proste LUXUS !!

nejlepsi to mit na cistejch woknech, to je samosebou. jestli to nekomu hapruje, tak doporucuju u notebooku vypnout v hw microsoft acpi-compilant pro baterii, to hazi hrozny dropouty do usb zvukovek.
nadruhou stranu final scratch je taky f pohode (tedy scratchamp 2), ale ma jen 3x out a 3x in. zvuk z nej leze perfektni. mel jsem ho pred audio8 a je to naprosto bezvadna profi zvukarna. kdybych se nevyzival v poctu pouzivanejch kanalu apod. tak bych na ni fungoval bez potizi dal

usb vs fw: je to jedno

Traktor3,Audio8,VestaxVCI100,gramo,EclerNuo5,iCore2Duo, GBRam,250GBHDD