traktor nahrávání

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Mekki
Příspěvky: 10
Registrován: 19 zář 2009 15:38

Nahravání zvuku

Příspěvek od Mekki »

Zdravím, mám mixák no ani se tomu neda říct mixák spíše konzoly. Chtěl bych si nahrávaz zvuk v softwaru Traktor. Vše mi šlape nahrává se mi, akorát ve zvuku je furt takové praskání.. hrabal jsem se i v nastavení.. nevítě někdo takhle co by s tím mohlo byt? je možný, že jsou špatny kable ? nebo tak něco ?

lukoslaf
Příspěvky: 177
Registrován: 22 lis 2009 20:30

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od lukoslaf »

dojebkane potenciometre... :wink2:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od ToLa »

Zkus jinou zásuvku :wink:

kennyss
Příspěvky: 8
Registrován: 24 úno 2010 14:48

kennyss

Příspěvek od kennyss »

de nejak udelat abych s traktoru nahraval mp3 a ne jen soubor od trakrotu :(

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: kennyss

Příspěvek od ToLa »

kennyss píše:de nejak udelat abych s traktoru nahraval mp3 a ne jen soubor od trakrotu :(
Jde, stačí k tomu jediný. ZAPNI MOZEK :mrgreen:

lukoslaf
Příspěvky: 177
Registrován: 22 lis 2009 20:30

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od lukoslaf »

pri nicku by sa mohla ukazovat IP-cka, zda sa mi ze posledny mesiac-dva, tu pribudaju tak jeble dotazy ze to nieje mozne, vacsinou je to aj prvy prispevok na fore, z toho sudim ze si tu niekto robi trosku blbe zartiky.

nuz ale ToLa to z nadhladom palkuje :lol:
VDJ PRO, Pioneer DDJ-ERGO, Panasonic RP-DJ300

kennyss
Příspěvky: 8
Registrován: 24 úno 2010 14:48

kennyss

Příspěvek od kennyss »

tak dik no nikde sem to tam nenasel

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od ToLa »

A takovej je život... nejlepší bude odjet do Afriky (tam nemaj traktory, ale jen motyky a hrábě) :mrgreen:

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od Azu »

Ono záleží co máš za Traktora, není traktor jako traktor
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od ToLa »

To je jasný, že záleží na tom jaký máš traktor.

Obrázek

Obrázek

kennyss
Příspěvky: 8
Registrován: 24 úno 2010 14:48

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od kennyss »

no jasne mam trojku ale mne de oto jestla de primo nahravat z traktoru bo ne jinac prevadet to umim :o

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od Azu »

Jak je vidět tak neumíš. Ve verzi Pro je již pouze nahrávání přímo, v trojce je nahrávání jak přímo, tak do toho divného souboru co zaznamená set pro možnost pozdějšího přehrání.
./viewtopic.php?f=19&t=1801
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

kennyss
Příspěvky: 8
Registrován: 24 úno 2010 14:48

kennyss

Příspěvek od kennyss »

tak sem asi hloupej furt mne to nahrava ve wav.

honcka
Příspěvky: 1921
Registrován: 09 dub 2009 14:11
Vybavení

Re: kennyss

Příspěvek od honcka »

kennyss píše:tak sem asi hloupej furt mne to nahrava ve wav.
to je takovej problem udelat z wavu mp3?

momosk
Příspěvky: 121
Registrován: 21 čer 2009 16:37

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od momosk »

Nera v počítači myslím máš...

Nero WaveEditor
HP 550, Digital Jockey 2
soundcloud.com/momo-sk
facebook.com/djmomosk

Odpovědět