traktor nahrávání

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

traktor nahrávání

Příspěvek od ToLa » 25 bře 2010 20:35

Sice má nero v počítači, ale v hlavě má nasr*** takže nero může jen smutně koukat :mrgreen:

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od Azu » 25 bře 2010 20:37

Já už si tu starou verzi nějak moc nepamatuju, ale mam za to že v nastavení Traktoru je volba zda chci nahrávat do WAV nebo MP3
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

benja
Příspěvky: 94
Registrován: 11 pro 2009 14:01

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od benja » 26 bře 2010 14:22

Nechci zakládat nové téma, ale chtěl jsem se zeptat jak z mixu nahraju zvuk do notebooku či pc. mám kábl jack - cinch,cinch ... pomocí jakého programu nahrát do mp3 danej "set" .mix je Pio 500.

honcka
Příspěvky: 1914
Registrován: 09 dub 2009 14:11

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od honcka » 26 bře 2010 20:22

[quote="benja"]Nechci zakládat nové téma, ale chtěl jsem se zeptat jak z mixu nahraju zvuk do notebooku či pc. mám kábl jack - cinch,cinch ... pomocí jakého programu nahrát do mp3 danej "set" .mix je Pio 500.[/quote]
propojis to cinch jackem a zapojis to do line in do notasu, muzes pouzit treba audacity free
http://audacity.sourceforge.net/
2*T 1210MK2,PIO707,MV Cross,Dell Vostro-MacOS

benja
Příspěvky: 94
Registrován: 11 pro 2009 14:01

Re: Nahravání zvuku

Příspěvek od benja » 27 bře 2010 12:22

honcka: Dobře, děkuji, vyzkouším.

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

traktor nahrávání

Příspěvek od dj-johny4 » 28 bře 2010 10:27

přesunuté téma

fejmus
Příspěvky: 8
Registrován: 01 úno 2011 12:52

Re: traktor nahrávání

Příspěvek od fejmus » 07 úno 2011 15:30

Mel bych taky dotaz ohledne nahravani z traktoru 3, mam externi mixazni pult a nejde mi nahravani... Kdyz dam v nastaveni Output Routing > Internal (tedy bez externiho mixaku) tak nahravani jde, ale kdyz chci nahravat s externim mixakem, tedy Output Routing > External, tak se nic nenehrava... cim to? V Recording jsem zkousel zaskrnout Extern, ale stejne nic.. :/

jasin755
Příspěvky: 43
Registrován: 30 lis 2010 15:09

Re: traktor nahrávání

Příspěvek od jasin755 » 07 úno 2011 20:20

To je vcelku logicky... jak ma traktor vedet ze na mixu hybes se "soupatkama" ... pri internal mixingu korekce, hlasitost ovladas v traktoru takze to co jde do masteru je finalni vysledek "mixu" .. kdyz mas external routing tak tam muzes mit 100 dalsich zarizeni na efekty atd.. takze vysledek se nerovna tomu co jde ven z traktoru, pokud to dobre chapes.

Normalne pouzij nejaky externi program, z mixu si vytahni vystup do Line-inu a nahravej v tom externim softu. softu.
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

jasin755
Příspěvky: 43
Registrován: 30 lis 2010 15:09

Re: traktor nahrávání

Příspěvek od jasin755 » 10 úno 2011 23:48

Tak mensi korekce toho co jsem psal.

Nahravat externe v Traktoru lze.

Kdyz mas output routing na ext. tak si hod i nahravani ext.

Nahravat se bude tedy z externiho vstupu. Ted musis nastavit Input v Traktoru.
Dejme tomu ze vsechny mas volne tudiz nastav na Channel A input tvyho Line-inu. V mem pripade pro L: Line-in/L pro R: Line-in/R ... muze to byt pojmenovany vselijak, zavisi od zvukovky. Nahravani si musis nastavit stejne, tedy ze zaznam bude z Channel A. Ted si ve windowsu musis nastavit zaznam z Line-in (ne z mikrofonu, stereo mixu aj.) Nektery zvukovky maji Line-in a Mikrofon spolecny. Nekde si najdi Flexijack a prehod si to na Linein. Jsou i pripady kde je pouze mikrofoni vstup. Tam ti pomuze pouze to ze ma mix vystup s nizkym gainem (v mem pripade je oznaceny jako TAPE).
Az to budes mit takhle nastaveny tak musis z mixu vytahnou kabel do tvyho Line-inu v PC, nejlepe z neceho jineho nez z mainu (aby si mohl regulovat gain pro nahravani).

Az to vsechno takhle budes mit tak pust nejaky deck, prepni se na Record tab v Traktoru a mel by si videt blikajici - VA metery. Pokud to tak je tak je vse v poradku, udelej testovaci nahravku a pak muzes zaznamenavat dle libosti. Jenom pripomenu ze zaznam se provadi v Loss-less wave formatu. Takze 30min zaznamu je tak 400MB soubor.
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

fejmus
Příspěvky: 8
Registrován: 01 úno 2011 12:52

Re: traktor nahrávání

Příspěvek od fejmus » 13 úno 2011 14:08

super dik za podrobny navod, ale on funguje i ten prvni navod, stacil vystup z mixaku napojit misto mikrofonu a pak nahravat napr. pres audacity a ulozit v mp3. Stejne budu tedka posilat ten mixak zpatky a misto toho koupim midi konzoli a tam by to melo byt uz snad bez problemu :).

Odpovědět