traktor nahrávání
traktor nahrávání
Sice má nero v počítači, ale v hlavě má nasr*** takže nero může jen smutně koukat 

Re: Nahravání zvuku
Já už si tu starou verzi nějak moc nepamatuju, ale mam za to že v nastavení Traktoru je volba zda chci nahrávat do WAV nebo MP3
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Nechci zakládat nové téma, ale chtěl jsem se zeptat jak z mixu nahraju zvuk do notebooku či pc. mám kábl jack - cinch,cinch ... pomocí jakého programu nahrát do mp3 danej "set" .mix je Pio 500.
[quote="benja"]Nechci zakládat nové téma, ale chtěl jsem se zeptat jak z mixu nahraju zvuk do notebooku či pc. mám kábl jack - cinch,cinch ... pomocí jakého programu nahrát do mp3 danej "set" .mix je Pio 500.[/quote]
propojis to cinch jackem a zapojis to do line in do notasu, muzes pouzit treba audacity free
http://audacity.sourceforge.net/
propojis to cinch jackem a zapojis to do line in do notasu, muzes pouzit treba audacity free
http://audacity.sourceforge.net/
Re: traktor nahrávání
Mel bych taky dotaz ohledne nahravani z traktoru 3, mam externi mixazni pult a nejde mi nahravani... Kdyz dam v nastaveni Output Routing > Internal (tedy bez externiho mixaku) tak nahravani jde, ale kdyz chci nahravat s externim mixakem, tedy Output Routing > External, tak se nic nenehrava... cim to? V Recording jsem zkousel zaskrnout Extern, ale stejne nic.. :/
To je vcelku logicky... jak ma traktor vedet ze na mixu hybes se "soupatkama" ... pri internal mixingu korekce, hlasitost ovladas v traktoru takze to co jde do masteru je finalni vysledek "mixu" .. kdyz mas external routing tak tam muzes mit 100 dalsich zarizeni na efekty atd.. takze vysledek se nerovna tomu co jde ven z traktoru, pokud to dobre chapes.
Normalne pouzij nejaky externi program, z mixu si vytahni vystup do Line-inu a nahravej v tom externim softu. softu.
Normalne pouzij nejaky externi program, z mixu si vytahni vystup do Line-inu a nahravej v tom externim softu. softu.
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.
Tak mensi korekce toho co jsem psal.
Nahravat externe v Traktoru lze.
Kdyz mas output routing na ext. tak si hod i nahravani ext.
Nahravat se bude tedy z externiho vstupu. Ted musis nastavit Input v Traktoru.
Dejme tomu ze vsechny mas volne tudiz nastav na Channel A input tvyho Line-inu. V mem pripade pro L: Line-in/L pro R: Line-in/R ... muze to byt pojmenovany vselijak, zavisi od zvukovky. Nahravani si musis nastavit stejne, tedy ze zaznam bude z Channel A. Ted si ve windowsu musis nastavit zaznam z Line-in (ne z mikrofonu, stereo mixu aj.) Nektery zvukovky maji Line-in a Mikrofon spolecny. Nekde si najdi Flexijack a prehod si to na Linein. Jsou i pripady kde je pouze mikrofoni vstup. Tam ti pomuze pouze to ze ma mix vystup s nizkym gainem (v mem pripade je oznaceny jako TAPE).
Az to budes mit takhle nastaveny tak musis z mixu vytahnou kabel do tvyho Line-inu v PC, nejlepe z neceho jineho nez z mainu (aby si mohl regulovat gain pro nahravani).
Az to vsechno takhle budes mit tak pust nejaky deck, prepni se na Record tab v Traktoru a mel by si videt blikajici - VA metery. Pokud to tak je tak je vse v poradku, udelej testovaci nahravku a pak muzes zaznamenavat dle libosti. Jenom pripomenu ze zaznam se provadi v Loss-less wave formatu. Takze 30min zaznamu je tak 400MB soubor.
Nahravat externe v Traktoru lze.
Kdyz mas output routing na ext. tak si hod i nahravani ext.
Nahravat se bude tedy z externiho vstupu. Ted musis nastavit Input v Traktoru.
Dejme tomu ze vsechny mas volne tudiz nastav na Channel A input tvyho Line-inu. V mem pripade pro L: Line-in/L pro R: Line-in/R ... muze to byt pojmenovany vselijak, zavisi od zvukovky. Nahravani si musis nastavit stejne, tedy ze zaznam bude z Channel A. Ted si ve windowsu musis nastavit zaznam z Line-in (ne z mikrofonu, stereo mixu aj.) Nektery zvukovky maji Line-in a Mikrofon spolecny. Nekde si najdi Flexijack a prehod si to na Linein. Jsou i pripady kde je pouze mikrofoni vstup. Tam ti pomuze pouze to ze ma mix vystup s nizkym gainem (v mem pripade je oznaceny jako TAPE).
Az to budes mit takhle nastaveny tak musis z mixu vytahnou kabel do tvyho Line-inu v PC, nejlepe z neceho jineho nez z mainu (aby si mohl regulovat gain pro nahravani).
Az to vsechno takhle budes mit tak pust nejaky deck, prepni se na Record tab v Traktoru a mel by si videt blikajici - VA metery. Pokud to tak je tak je vse v poradku, udelej testovaci nahravku a pak muzes zaznamenavat dle libosti. Jenom pripomenu ze zaznam se provadi v Loss-less wave formatu. Takze 30min zaznamu je tak 400MB soubor.
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.
super dik za podrobny navod, ale on funguje i ten prvni navod, stacil vystup z mixaku napojit misto mikrofonu a pak nahravat napr. pres audacity a ulozit v mp3. Stejne budu tedka posilat ten mixak zpatky a misto toho koupim midi konzoli a tam by to melo byt uz snad bez problemu
.