Traktor Kontrol S4

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
jasin755
Příspěvky: 43
Registrován: 30 lis 2010 15:09

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od jasin755 » 12 bře 2011 17:00

Nevi nekdo jak rozchodit ty barevny Wave formy v Traktor S4 PRO ? nebo to jde jen u Sctratch verze ?
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Azu » 13 bře 2011 12:21

Nic takového Traktor nemá v žádné verzi, až 1.4. ve verzi 2.0 to bude
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

mateoo
Příspěvky: 3
Registrován: 01 led 2011 14:49

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od mateoo » 07 dub 2011 14:09

farebne wawe bezi len na TRaktor pro 2 ... je to pecka .... a to je to najmenej co tam zmenili :D odporucam

wita
Příspěvky: 1
Registrován: 20 pro 2016 08:48

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od wita » 20 pro 2016 08:52

Ahoj

mám porblém, že když připojím S4 k pc tak mi to píše hlášku: Odpojte zařízení s velkou spotřebou energie. Nevíte někdo o s tím?

Dík

EVO
Příspěvky: 565
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od EVO » 20 pro 2016 18:00

S4 nevlastním, ale zkusil bych popřemýšlet zda-li:

máš jí zapojenou jen přes usb do compu? zkusil jsi zapojit i trafo do zásuvky
máš zaplej notebook jen na baterii? zkus ho připojit do zásuvky. Pokud nepomůže, zkus u toho ještě vyndat baterii z notebooku a jet výhradně přes síť.
nemáš v notebooku aktivní nějakej program na optimalizaci spotřeby baterie - našel bys ho pravděpodobně v panelu spuštěných aplikací vedle datumu a času - zkus ho vypnout nebo změnit jeho nastavení

Courtier
Příspěvky: 1
Registrován: 10 dub 2017 15:42

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Courtier » 10 dub 2017 15:58

Zdravim mam s4 na ktere mi spatne reaguje tempo fader. Kdyz s nim posunuju musim dlouho cekat na ustaleni hodnoty bpm a na to nemam cas pri hrani. Nevite co s tim?

Uživatelský avatar
djmario
Příspěvky: 193
Registrován: 07 úno 2011 11:26

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od djmario » 10 dub 2017 20:48

Ahoj jaký program použiváš? potom bych zkusil jinej program jestli to bude dělat taky nebo ne skuz to znova namapovat použiváš notebook přes hraní dělá to jen tohle atd.. napiš jsem více info

Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 57
Registrován: 06 lis 2007 13:45

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od swoop » 11 dub 2017 13:21

Taky jsem resil tempo fadery a nakonec pomohlo jen dukladne vycisteni a pak rekalibrace v traktoru.
NI Traktor S4 MK2+X1 MK2+F1/HP4520s/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

Jakub.co
Příspěvky: 3
Registrován: 22 říj 2014 18:49
Vybavení

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Jakub.co » 23 kvě 2017 19:58

Zdravim.

Nevie mi niekto náhodou poradiť kde sa dajú zohnať náhradné diely na Traktor Kontrol S4 ? ak sa teda dajú vlastne zohnať.

Ďakujem.

N-Tony
Příspěvky: 98
Registrován: 26 dub 2012 11:32

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od N-Tony » 11 lis 2017 15:16

wita píše:
20 pro 2016 08:52
Ahoj

mám porblém, že když připojím S4 k pc tak mi to píše hlášku: Odpojte zařízení s velkou spotřebou energie. Nevíte někdo o s tím?

Dík
Ahoj je to skrat na USB konektore na zakladnej doske. ale to uz asi vies. treba preletovat a vymenit novy.. mne sa to presne stalo na F1tke
MacBook Pro 13 late 2012 (SSD Samsung Evo 850), RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9.5, Traktor 2.11.0, NI Kontrol S4 MK2, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Pioneer HDJ 2000 MK1, KRK Systems ROKIT 8 G2.

Odpovědět