Traktor Kontrol S4
Re: Traktor Kontrol S4
Nevi nekdo jak rozchodit ty barevny Wave formy v Traktor S4 PRO ? nebo to jde jen u Sctratch verze ?
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.
Nic takového Traktor nemá v žádné verzi, až 1.4. ve verzi 2.0 to bude
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
farebne wawe bezi len na TRaktor pro 2 ... je to pecka .... a to je to najmenej co tam zmenili
odporucam

Ahoj
mám porblém, že když připojím S4 k pc tak mi to píše hlášku: Odpojte zařízení s velkou spotřebou energie. Nevíte někdo o s tím?
Dík
mám porblém, že když připojím S4 k pc tak mi to píše hlášku: Odpojte zařízení s velkou spotřebou energie. Nevíte někdo o s tím?
Dík
S4 nevlastním, ale zkusil bych popřemýšlet zda-li:
máš jí zapojenou jen přes usb do compu? zkusil jsi zapojit i trafo do zásuvky
máš zaplej notebook jen na baterii? zkus ho připojit do zásuvky. Pokud nepomůže, zkus u toho ještě vyndat baterii z notebooku a jet výhradně přes síť.
nemáš v notebooku aktivní nějakej program na optimalizaci spotřeby baterie - našel bys ho pravděpodobně v panelu spuštěných aplikací vedle datumu a času - zkus ho vypnout nebo změnit jeho nastavení
máš jí zapojenou jen přes usb do compu? zkusil jsi zapojit i trafo do zásuvky
máš zaplej notebook jen na baterii? zkus ho připojit do zásuvky. Pokud nepomůže, zkus u toho ještě vyndat baterii z notebooku a jet výhradně přes síť.
nemáš v notebooku aktivní nějakej program na optimalizaci spotřeby baterie - našel bys ho pravděpodobně v panelu spuštěných aplikací vedle datumu a času - zkus ho vypnout nebo změnit jeho nastavení
Zdravim mam s4 na ktere mi spatne reaguje tempo fader. Kdyz s nim posunuju musim dlouho cekat na ustaleni hodnoty bpm a na to nemam cas pri hrani. Nevite co s tim?
Ahoj jaký program použiváš? potom bych zkusil jinej program jestli to bude dělat taky nebo ne skuz to znova namapovat použiváš notebook přes hraní dělá to jen tohle atd.. napiš jsem více info
Taky jsem resil tempo fadery a nakonec pomohlo jen dukladne vycisteni a pak rekalibrace v traktoru.
NI Traktor S4 MK3+X1 MK2+F1/HP ProBook 450 G3/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II
Zdravim.
Nevie mi niekto náhodou poradiť kde sa dajú zohnať náhradné diely na Traktor Kontrol S4 ? ak sa teda dajú vlastne zohnať.
Ďakujem.
Nevie mi niekto náhodou poradiť kde sa dajú zohnať náhradné diely na Traktor Kontrol S4 ? ak sa teda dajú vlastne zohnať.
Ďakujem.
Ahoj je to skrat na USB konektore na zakladnej doske. ale to uz asi vies. treba preletovat a vymenit novy.. mne sa to presne stalo na F1tke
MacBook Pro 13 late 2012 (SSD Samsung Evo 850), RAM Corsair 8Gb 1600Mhz DDR3, OSX 10.9.5, Traktor 2.11.0, NI Kontrol S4 MK2, NI X1 MK1, NI F1 MK1, Pioneer HDJ 2000 MK1, KRK Systems ROKIT 8 G2.