Traktor Kontrol S4

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 57
Registrován: 06 lis 2007 13:45

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od swoop » 13 pro 2010 13:04

iceSee píše:nene, nakonec to nebylo urvany, jenom vypadly, namacknul sem to zpatky a reaguje to uz normalne. Spis sem jenom plasil, kdyz mi to prislo, ale maka to vsechno jak ma. Stahnul jsem si update Traktor Pro S4 1.01 a odehral na tom vcera akci, uplne bez problemu.
.. nejaky novy zkusenosti, postrehy ???
NI Traktor S4 MK2+X1 MK2+F1/HP4520s/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

Dyron
Příspěvky: 53
Registrován: 13 kvě 2007 09:52

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Dyron » 13 pro 2010 18:12

swoop píše:
iceSee píše:nene, nakonec to nebylo urvany, jenom vypadly, namacknul sem to zpatky a reaguje to uz normalne. Spis sem jenom plasil, kdyz mi to prislo, ale maka to vsechno jak ma. Stahnul jsem si update Traktor Pro S4 1.01 a odehral na tom vcera akci, uplne bez problemu.
.. nejaky novy zkusenosti, postrehy ???
Už jsem zkoušel víc kontrolérů, dva před tím jsem sám měl, ale S4 je jediný opravdu použitelný kontrolér, profi zařízení bez kompromisů. Kvalitní dílenské zpracování, výbornej zvuk. Jediný mínus bych dal za ovladače pro windows, ty jsou trochu odfláknutý, ale když si to člověk poladí, funguje to výborně. Doporučuju

Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 57
Registrován: 06 lis 2007 13:45

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od swoop » 21 pro 2010 12:39

Dyron píše:
swoop píše:
iceSee píše:nene, nakonec to nebylo urvany, jenom vypadly, namacknul sem to zpatky a reaguje to uz normalne. Spis sem jenom plasil, kdyz mi to prislo, ale maka to vsechno jak ma. Stahnul jsem si update Traktor Pro S4 1.01 a odehral na tom vcera akci, uplne bez problemu.
.. nejaky novy zkusenosti, postrehy ???
Už jsem zkoušel víc kontrolérů, dva před tím jsem sám měl, ale S4 je jediný opravdu použitelný kontrolér, profi zařízení bez kompromisů. Kvalitní dílenské zpracování, výbornej zvuk. Jediný mínus bych dal za ovladače pro windows, ty jsou trochu odfláknutý, ale když si to člověk poladí, funguje to výborně. Doporučuju
Diky, jdu do nej :-)
NI Traktor S4 MK2+X1 MK2+F1/HP4520s/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

Xakroo
Příspěvky: 183
Registrován: 05 čer 2008 14:03

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Xakroo » 21 pro 2010 15:48

Tak ovladače pod okna jsou velmi nevydařené, způsobují občasné dropouty, kdy konzole přestane přehrávat na chvíli muziku. :(
(pomůže hýbnout faderem, hned to naskočí, ale tahle věc opravdu ničí dobrý dojem z jinak velmi kvalitně odvedeného kontroleru)

Dyron
Příspěvky: 53
Registrován: 13 kvě 2007 09:52

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Dyron » 22 pro 2010 14:04

Xakroo píše:Tak ovladače pod okna jsou velmi nevydařené, způsobují občasné dropouty, kdy konzole přestane přehrávat na chvíli muziku. :(
(pomůže hýbnout faderem, hned to naskočí, ale tahle věc opravdu ničí dobrý dojem z jinak velmi kvalitně odvedeného kontroleru)
Jojo je to tak, ale jde to poměrně lehce vyřešit. Stačí vypnou WiFi a zakázat ovladač baterie ve správci zařízení (MS ACPI). Funguje to pak bez problémů, bez dropů!

EVO
Příspěvky: 565
Registrován: 23 srp 2007 19:51

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od EVO » 22 pro 2010 15:09

Dyron píše:
Xakroo píše:Tak ovladače pod okna jsou velmi nevydařené, způsobují občasné dropouty, kdy konzole přestane přehrávat na chvíli muziku. :(
(pomůže hýbnout faderem, hned to naskočí, ale tahle věc opravdu ničí dobrý dojem z jinak velmi kvalitně odvedeného kontroleru)
Jojo je to tak, ale jde to poměrně lehce vyřešit. Stačí vypnou WiFi a zakázat ovladač baterie ve správci zařízení (MS ACPI). Funguje to pak bez problémů, bez dropů!
ufff! :shock: :lol:

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Azu » 22 pro 2010 16:38

On je ten S4 poměrně hodně velký žrout výkonu počítače i na našlápnutém dvoujádru je zatížení podle ukazatele takřka stále na hraně červené. Když se k tomu přidají ještě nekvalitní ovladače s problémovým Traktorem, tak to pak tak vypadá, ostatně i s polední aktualizací klasického Traktoru začal dělat mnoha lidem zvuk problémy a přeinstalovávali zpět.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Dyron
Příspěvky: 53
Registrován: 13 kvě 2007 09:52

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Dyron » 23 pro 2010 08:55

Oni za to můžou tak trochu samotný Windows a obecně veškerý opatření na úsporu energie. Každopádně já mám na C2D 1,3Ghz 4GB RAM, W764bit výtěžnost procesoru kolem 30% (pokud vypnu wifi a ovladač baterie samozřejmě). Samozřejmě ty ovladače od NI, to je zatím bída...ale třeba vyjde nějakej novej driver.

Xakroo
Příspěvky: 183
Registrován: 05 čer 2008 14:03

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Xakroo » 24 pro 2010 16:34

Dyron píše:
Xakroo píše:Tak ovladače pod okna jsou velmi nevydařené, způsobují občasné dropouty, kdy konzole přestane přehrávat na chvíli muziku. :(
(pomůže hýbnout faderem, hned to naskočí, ale tahle věc opravdu ničí dobrý dojem z jinak velmi kvalitně odvedeného kontroleru)
Jojo je to tak, ale jde to poměrně lehce vyřešit. Stačí vypnou WiFi a zakázat ovladač baterie ve správci zařízení (MS ACPI). Funguje to pak bez problémů, bez dropů!
Mám vyplé vše co by mohlo dělat problém, dropouty mám stále,
jako další hromada lidí, kteří to řeší na NI fóru.
Zatížení cpu kolem 15 %.
NI se zatím k problému veřejně nepřiznala, takže řešení v brzké době bych moc neočekával.

Dyron
Příspěvky: 53
Registrován: 13 kvě 2007 09:52

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Dyron » 25 pro 2010 10:38

Tak to je teda zajímavý...zkus si stahnout DPC Latency Checker, spusť ho a koukej, nesmí vykazovat červené hodnoty...pokud jo, tak je stále problém někde v pc.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Azu » 25 pro 2010 11:57

Na tom není nic zajímavého, to je u programátorů od NI bohužel běžné, že vždy něco aktualizují nebo opraví a přitom nějaké zásadní věci co do té doby fungovali poserou.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

mateoo
Příspěvky: 3
Registrován: 01 led 2011 14:49

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od mateoo » 01 led 2011 15:17

chlapci ... mam doma S4 ... a mam takyto problem ... (dokopy 3)

naprv parametre pc:
Lenovo R60
C2D T5600 1,83 GHz
3 GB ram

Problem

cislo 1. ::: pri pripojeni mi !!! niekedy !!! neriaguje na tlak zhora a tym padom nefunguje "skreč" ale nestava sa to stale a to ma hneva :( (http://www.youtube.com/watch?v=CUzwMajGmek)

cislo 2. ::: strasne vytazenie jedneho procaku ... ale problem je ten ze je to rovnake ci konzola nieco ovlada alebo nie, proste tak to je videjku (vo videlku problem cislo 1.)

cislo 3. ::: najvacsi problem ... myslim ze videjko to povie presne http://www.youtube.com/watch?v=sHIohzWs2ks&NR=1

ak mate neake riesenie .. prosim piste ... diky

Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 57
Registrován: 06 lis 2007 13:45

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od swoop » 12 led 2011 16:21

[quote="mateoo"]chlapci ... mam doma S4 ... a mam takyto problem ... (dokopy 3)

naprv parametre pc:
Lenovo R60
C2D T5600 1,83 GHz
3 GB ram

Problem

cislo 1. ::: pri pripojeni mi !!! niekedy !!! neriaguje na tlak zhora a tym padom nefunguje "skreč" ale nestava sa to stale a to ma hneva :( (http://www.youtube.com/watch?v=CUzwMajGmek)

cislo 2. ::: strasne vytazenie jedneho procaku ... ale problem je ten ze je to rovnake ci konzola nieco ovlada alebo nie, proste tak to je videjku (vo videlku problem cislo 1.)

cislo 3. ::: najvacsi problem ... myslim ze videjko to povie presne http://www.youtube.com/watch?v=sHIohzWs2ks&NR=1

ak mate neake riesenie .. prosim piste ... diky[/quote]

Zdarec, S4 mam cca 14 dni a problemu jsem mel taky hodne. Vsechny jsem ale lehce vyresil multibootem na svem notasu s novou instalaci XP. Nacpal jsem do nej, jak radi na foru NI, nejnovejsi BIOS, ovladace a vsechny aktualizace XP. Pak jsem sel bod po bodu tohohle seznamu a ve spravci zarizeni provedl/zakazal vse co radi http://www.native-instruments.com/knowl ... processing.

Ted to hraje naprosto bez problemu, neseka se, nepraska, neblika kontrolka nad "SNAP", latence je nizka jako nikdy, proste parada.

Co se tyce problemu s jogem, ve foru NI vysel navod na rekalibraci jogu viz. http://www.native-instruments.com/forum ... p?t=121643

Mohlo by to pomoct. Swoop
NI Traktor S4 MK2+X1 MK2+F1/HP4520s/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

mateoo
Příspěvky: 3
Registrován: 01 led 2011 14:49

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od mateoo » 21 led 2011 23:21

to ze to neriaguje som poriesil kalibravanim .. a nieje problem ... procak ide stale hore a dole ale skusim tvoj navod ... to sekanie a praskanie ma strasne hneva ... chces povedat ze pod Win 7 to nepojde ?

fakt mi to nedalo a skusal som to na inych pc.

1.PC - procak i3 - 2gb ram - ziadny problem hra to krasne
2.PC - procak i5 - 4gb ram - ziadny problem hra to krasne
3. MAC - procak Core2duo - 4 gb ram - ziadny problem hra to krasne


a to som to testoval bez kalibracie a bez synchronizacie pesniciek - mal som spustene 4 prehravace naraz + vsetky saplere a nic seknutie ani prasknutie - krasne vsetko :(

ako nieje problem nahodit xp ...
ale zda sa mi to skoda ... :( joj hneva ma to ... napisem ako som dopadol ...

--- inac tak AKOZE :) ... videl si uz nove konzoly od pionieru ???

http://www.djcenter.sk/kategoria/dj-tec ... ly/ddj-t1/

Myxin
Příspěvky: 61
Registrován: 11 led 2008 15:42

Re: Traktor Kontrol S4

Příspěvek od Myxin » 26 led 2011 21:13

Tak, dneska jsem si tuto konzoli také objednal. Mám MacBook Pro, tak Vám pak sdělím své postřehy, zda-li mám taky nějaké problémy... Doufám, že nebudou :-D
soundcloud.com/dj-myxin
facebook.com/djmyxin
djmyxin.wz.cz


Odpovědět