Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
MuMy

Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od MuMy »

Zdravím. Potřeboval bych se přeptat jak zapojit mix (Behringer DX 626) k počítači a jak pak nastavit traktor aby vše šlapalo jak má. Viděl jsem někde na netu schéma se zapojením mixu i nastavením traktoru, ale nemůžu to za boha najít. Zatím díky

dj-johny4

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od dj-johny4 »

no když prolezeš tohle forum tak to tady taky najdeš, prostě to zapoj do zvukovky v pc tak, že jednu šavli nastavíš jako přední bedny a druhej jako zadní bedny.. a stejně tak to samozřejmě i zapojíš a je to :)

MuMy

Příspěvek od MuMy »

Azu tohle jsou přesně ty schémata o kterých jsem mluvil :P !! Moc děkuju za pomoc

MuMy

Příspěvek od MuMy »

Asi jsem blbej, ale zapojuju to poprvé :oops: . Kam zapojim bedny (5.1) jestli propojím mix se zvukovkou podle prvního schématu co mi poradil Azu ( http://www.club-music.cz/upload/Image/z ... mix-pc.jpg )?

:arrow: Náhled na moji zvukovku:
Obrázek

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

propojíš podle obrázku jak napsal Azu, jen ten modrej kabel nepíchneš, bedny zapojíš do masteru na mixáku (to znamená e potřebuješ asijc korekce kerý ti z jakcku dělaj cinch)

MuMy

Příspěvek od MuMy »

Tak mix jsem bezproblémů připojil i když trochu jinak než podle toho schematu. Viz obrázek:

Obrázek Obrázek

Ale potřebuju poradit jestli jsem jen blbě pochopil mix, nebo jsem to blbě zapojil..

Hraju přes Traktor Dj Studio 3.3 a všechno mám nastavené podle vaších rad a vše hraje, jenže mám problém při přechodu mezi songy z Deck A do Deck B..

Jako první hraju normálně v Deck A ( Channel 1 u mixu mám naplno a přepnuto na Line), ale když chci přejít na druhej song do Deck B (v Channel 3..) a crossfader přesunu úplně doprava, hrajou pořád oba songy místo jednoho. Když mám crossfader úplně nalevo tak hraje jen jeden song (Deck A / Channel 1), ale když ho přesunu úplně napravo, hrajou pořád oba songy místo toho druhého který by měl hrát.

Mix:
Obrázek

Traktor Dj Studio 3.3:
Obrázek

crewy

Příspěvek od crewy »

to máš blbě nastavené v traktoru,(zapojení vypadá oukej) zkontroluj si ty kanály kam který jde.

MuMy

Příspěvek od MuMy »

Zkoušel jsem to nějak přenastavit, ale bohužel nevím. Když mám nastavení jenom takto ( Obrázek ), tak hraje druhej song co potřebuju. Ale zase potřebuju ještě někam upíchnout 1 a 2 DS Sound Blaster.. aby hrálo všechno a to když je upíchnu jinam tak zase hrajou oba. Ví někdo proísm :( ?

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

no 1 a 2 píchneš normal do Ačka, pak jestli to máš ve zvukovce píchlý správně a máš to nastavený jeden z těch výstupů jako přední bedny a druhej jako zadní bedny tak by to mělo normal fungovat- jeden deck bude jedna šavle, druhej deck bude druhá šavle...:)

MuMy

Příspěvek od MuMy »

Mix s kompem a bednama mám zapojen takhle:

Obrázek

Traktor mám nastavený takto:

Obrázek

A v nastavení zvukovky se dá nastavit jen 5.1 , 7.1 atd, nic víc. Nevím si vůbec rady :sad2:

MuMy

Příspěvek od MuMy »

Když zapojim cinchce do Input 2 a Input 3 (line) všechno šlape a songy se mi při přechodu crossfaderu nepřekrývaj. Ale potřeboval bych ještě poradit jak na to aby mi to šlapalo v Channel´s 1 a 3.. Snad budete někdo vědět

Azu

Příspěvek od Azu »

to nejde, ten mixák umí používat crossfader jen s kanály 2 a 3, nevidim důvod proč by to mělo vadit.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Goodmen

Příspěvek od Goodmen »

ja se chci zeptat zda kdys to zapojim podle prvniho obrazku tak jestly je mozne to cele v pc nahravat ve Virtual DJ pripadne jak by to muselo byt zapojene aby to tak slo.....

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

abys moh nahrávat zvuk z mixáku, tak musíš propojit "record" na mixáku s "line-in" na zvukovce a pak to nahrát z toho line-in, což de myslim nastavit i ve virtual djovi aby se nahrával zvuk line-in, a nebo to de externím programem

Odpovědět