Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
DJSpeedEX
Příspěvky: 20
Registrován: 20 srp 2007 21:23

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od DJSpeedEX » 28 zář 2008 19:32

no hodně mixaku ma record výstupy zeslabeny tak jestli to je tvuj případ tak si ještě kup cinch rozdvojky a dej si je na master
Music is my first lowe. 2x NumarkTT1650 + Numark DM2050.

Goodmen
Příspěvky: 3
Registrován: 28 zář 2008 11:37

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od Goodmen » 02 říj 2008 15:58

no dik za radu jak to propojit jen na tom mixaku nikde nevidim record do ktereho to zapojit mam stejny typ mixaku jako je toten http://www.club-music.cz/upload/Image/z ... mix-pc.jpg

a ajeste neco kdys to do zvukovky dam do toho modreho line in tak mi to huci a je jedno kam to strcim...

DJSpeedEX
Příspěvky: 20
Registrován: 20 srp 2007 21:23

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od DJSpeedEX » 02 říj 2008 17:40

kup si dvě cinch rozdvojkyObrázek a dej si je na master, pak už jen vyvedeš jeden signal z tech rozdvojek do repraku, a druhy do modreho na zvukovce (line-in)

nevim co do toho modreho zapojuješ když tam nemas record, ale hodne lidi vyřeší hučení tím že dá všchno do jednej zasuvky. Ja vždy používal 2 zvukovky tak nevim jestli to není tím
Music is my first lowe. 2x NumarkTT1650 + Numark DM2050.

Goodmen
Příspěvky: 3
Registrován: 28 zář 2008 11:37

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od Goodmen » 02 říj 2008 18:19

okej skusim dd

MuMy
Příspěvky: 12
Registrován: 24 srp 2008 11:31

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od MuMy » 01 bře 2009 09:25

Zdravím..
Potřeboval bych se poradit s chytřejšíma a skušenějšíma hlavama nad věcí okolo mixu, která mi vrtá hlavou a vadí při práci s ním..
Pokusím se to naspsat srozumitelně jako debil aT´chápete co vůbec chci:

Při přechodu z jednoho songu na druhý a přesunu crossfaderu na střed mezi liny 2 a 3 se mi hlavní zvuk songu znatelně a výrazně stiší, což je při samotné práci dost nepřijímné a dolaďovat hlasitost při každém přechodu aby neklesala když pohnu crossfaderem na střed je dost zatěžující a otravné.
Nenapadá vás zda je to zapojením, nastevním, nebo čím by to mohlo být(zapojení i nastvaení viz nahoře v tomto topicu)?

Potřebuji abych při posunutí crossfaderu na střed slyšel oba songy stejně hlasitě jako jsem slyšel dokud jsem cross neposunul. Teď je to s ním tak, že když s ním pohnu na střed, je to jako bych ubral několik db z hlasitosti

Díky všem které něco napadne..

iceSee
Příspěvky: 135
Registrován: 26 pro 2008 21:55

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od iceSee » 01 bře 2009 09:34

prenastavit citlivost crossfaderu? :)
soundcloud.com/stanleydevito

MuMy
Příspěvky: 12
Registrován: 24 srp 2008 11:31

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od MuMy » 01 bře 2009 10:35

iceSee píše:prenastavit citlivost crossfaderu? :)
Možná budu za blba, ale lepší než si hrát na frajera a nevědět.. Nevím jak tu citlivost přenastavit, snad by to pomohlo, těžko říct. Mohl bys prosímtě trošku upřesnit to přenastavení? Díky

dj-johny4
Příspěvky: 309
Registrován: 28 lis 2007 11:39

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od dj-johny4 » 01 bře 2009 11:18

ono záleží taky co máš za mixák, nekterý mixáky to neumožnujou..

Obrázek

tady je to graficky.. jinak třeba na mym mixu si můžu vybrat "long nebo cut" (na obrázku tj Slow fade - Fast Cut) když dám cut- hraje okamžitě jak jen trošku posunu crossfader, dyž dám long- tak se pomalu zesiluje kanál, dokud není na středu
a pak je taky smooth(to muj mixák neumí)- to sou vlastně první tři křivky na tom obrázku...
to nastavení je všude různý a označování taky...

iceSee
Příspěvky: 135
Registrován: 26 pro 2008 21:55

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od iceSee » 01 bře 2009 11:31

jj, treba muj domaci smejd VMX-200 ma smooth a sharp :-)
soundcloud.com/stanleydevito

MuMy
Příspěvky: 12
Registrován: 24 srp 2008 11:31

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od MuMy » 01 bře 2009 18:53

Mám Behridger DX626, ale obávám se že u tohoto mixu nastavit crossfader nepujde :?

kontout
Příspěvky: 37
Registrován: 06 bře 2011 14:16

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od kontout » 11 dub 2011 14:29

mam obdobnej problem s nahravanim- zvuk mi jde presne jak ma (takze zapojeny kabely budu mit vsechny nejspis spravne), ale kdyz chci nahravat (cinche v rec pichnuty do line-in) tak traktor nic nenahraje (nahravani zvuku ano, ale ve strasne kvalite) tak se chci zeptat jestli ma bejt traktor nejak specialne na to nastavanej (recourding source mam external) ?

Martin_70
Příspěvky: 47
Registrován: 04 zář 2012 20:38

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od Martin_70 » 08 zář 2012 21:50

A jak se to dá nahrávat ve Virtual DJ?
Mě to pořád nejde. Co mám jak nastavit, popř. jaký program na to použít?
Hoďte sem prosím link.

Odpovědět