Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
DJSpeedEX

Re: Traktor Dj Studio 3.3 & připojení mixu k pc

Příspěvek od DJSpeedEX »

no hodně mixaku ma record výstupy zeslabeny tak jestli to je tvuj případ tak si ještě kup cinch rozdvojky a dej si je na master
Music is my first lowe. 2x NumarkTT1650 + Numark DM2050.

Goodmen

Příspěvek od Goodmen »

no dik za radu jak to propojit jen na tom mixaku nikde nevidim record do ktereho to zapojit mam stejny typ mixaku jako je toten http://www.club-music.cz/upload/Image/z ... mix-pc.jpg

a ajeste neco kdys to do zvukovky dam do toho modreho line in tak mi to huci a je jedno kam to strcim...

DJSpeedEX

Příspěvek od DJSpeedEX »

kup si dvě cinch rozdvojkyObrázek a dej si je na master, pak už jen vyvedeš jeden signal z tech rozdvojek do repraku, a druhy do modreho na zvukovce (line-in)

nevim co do toho modreho zapojuješ když tam nemas record, ale hodne lidi vyřeší hučení tím že dá všchno do jednej zasuvky. Ja vždy používal 2 zvukovky tak nevim jestli to není tím
Music is my first lowe. 2x NumarkTT1650 + Numark DM2050.

Goodmen

Příspěvek od Goodmen »

okej skusim dd

MuMy

Příspěvek od MuMy »

Zdravím..
Potřeboval bych se poradit s chytřejšíma a skušenějšíma hlavama nad věcí okolo mixu, která mi vrtá hlavou a vadí při práci s ním..
Pokusím se to naspsat srozumitelně jako debil aT´chápete co vůbec chci:

Při přechodu z jednoho songu na druhý a přesunu crossfaderu na střed mezi liny 2 a 3 se mi hlavní zvuk songu znatelně a výrazně stiší, což je při samotné práci dost nepřijímné a dolaďovat hlasitost při každém přechodu aby neklesala když pohnu crossfaderem na střed je dost zatěžující a otravné.
Nenapadá vás zda je to zapojením, nastevním, nebo čím by to mohlo být(zapojení i nastvaení viz nahoře v tomto topicu)?

Potřebuji abych při posunutí crossfaderu na střed slyšel oba songy stejně hlasitě jako jsem slyšel dokud jsem cross neposunul. Teď je to s ním tak, že když s ním pohnu na střed, je to jako bych ubral několik db z hlasitosti

Díky všem které něco napadne..

iceSee

Příspěvek od iceSee »

prenastavit citlivost crossfaderu? :)
soundcloud.com/stanleydevito

MuMy

Příspěvek od MuMy »

iceSee píše:prenastavit citlivost crossfaderu? :)
Možná budu za blba, ale lepší než si hrát na frajera a nevědět.. Nevím jak tu citlivost přenastavit, snad by to pomohlo, těžko říct. Mohl bys prosímtě trošku upřesnit to přenastavení? Díky

dj-johny4

Příspěvek od dj-johny4 »

ono záleží taky co máš za mixák, nekterý mixáky to neumožnujou..

Obrázek

tady je to graficky.. jinak třeba na mym mixu si můžu vybrat "long nebo cut" (na obrázku tj Slow fade - Fast Cut) když dám cut- hraje okamžitě jak jen trošku posunu crossfader, dyž dám long- tak se pomalu zesiluje kanál, dokud není na středu
a pak je taky smooth(to muj mixák neumí)- to sou vlastně první tři křivky na tom obrázku...
to nastavení je všude různý a označování taky...

iceSee

Příspěvek od iceSee »

jj, treba muj domaci smejd VMX-200 ma smooth a sharp :-)
soundcloud.com/stanleydevito

MuMy

Příspěvek od MuMy »

Mám Behridger DX626, ale obávám se že u tohoto mixu nastavit crossfader nepujde :?

kontout

Příspěvek od kontout »

mam obdobnej problem s nahravanim- zvuk mi jde presne jak ma (takze zapojeny kabely budu mit vsechny nejspis spravne), ale kdyz chci nahravat (cinche v rec pichnuty do line-in) tak traktor nic nenahraje (nahravani zvuku ano, ale ve strasne kvalite) tak se chci zeptat jestli ma bejt traktor nejak specialne na to nastavanej (recourding source mam external) ?

Martin_70

Příspěvek od Martin_70 »

A jak se to dá nahrávat ve Virtual DJ?
Mě to pořád nejde. Co mám jak nastavit, popř. jaký program na to použít?
Hoďte sem prosím link.

Odpovědět