Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od crewy » 03 úno 2011 22:36

vypada to velmi velmi obstojné, jen nevím jak se bude využívat ta send/return smyčka? a jestli udělaji i nádstavbu audio8dj hhmm :)

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od konszpic » 04 úno 2011 10:54

Ano bude brzo i Audio 10 (10kanál myslím), která bude mít i možnost propojení 2 notebooku.

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od Azu » 04 úno 2011 12:53

Vypadá to, že tam nakonec propojení dvou notebooku nebude :(
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 231&ref=nf
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky


jasin755
Příspěvky: 43
Registrován: 30 lis 2010 15:09

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od jasin755 » 11 úno 2011 12:16

Ceny:

Traktor Duo2 - 2590,-
Traktor Pro2 - 5190,-
Traktor Scratch Duo2 + Audio 6 - 8990,-
Traktor Scratch Pro2 + Audio 10 - 15490,-
Traktor Sc. Duo2 Hardware upgrade - 6190,-
Traktor Sc. Pro2 Hardware upgrade - 9990,-
Audio 6 - 6390,-
Audio 10 - 9990,-
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od hoolifan » 11 úno 2011 12:20

Nijak jsem nezkoumal parametry ale prijde mi,ze audio 2 je audio 2dj jen s novym traktorem..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

Uživatelský avatar
RickySho
Příspěvky: 276
Registrován: 30 bře 2009 23:35

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od RickySho » 11 úno 2011 12:45

crewy píše:vypada to velmi velmi obstojné, jen nevím jak se bude využívat ta send/return smyčka?
co sem tak procital stranky NI tak kvuli efektum, aby se daly pouzit na jinej zdroj jako nezavisla efektova jednotka.


jinak NI maj akci do konce brezna 50% slevu na vsechny traktor produkty (soucasny), uz je jasny proc, ja mel v planu ted nakup Traktora Pro kterej by takhle vysel na cca 2500 a ted mam dilema jestli jit do novyho... ale nvm nvm jestli ty novinky za necely 3 litry navic stojej :?

Mckillabe
Příspěvky: 1
Registrován: 04 lis 2009 10:08

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od Mckillabe » 11 úno 2011 13:25

Můžete mi někdo prosim vysvětlit ten Hardware update,to tam jako pošlu svůj současnej Digital vinyl systém,a za desítku dostanu novou verzi?Nějak mi to neni jasný.Mě se to ovšem zamlouvá velice Traktor 2,neni mnoho těch změn,ale co taky radikálního by jsme čekali,je to skoro dokonalý.Já mám největší radost ze sampleru,ikdyž mám dilema,jak vyřešit jeho ovládání,mám X1,kterej používám k DVSku a druhej určitě kupovat nebudu za takový prachy,ale co s tim,přemýšlel už o tom někdo,možná nějakou tu jebku od Korgu,ale zase tolik krámů?

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od crewy » 11 úno 2011 14:37

RickySho píše:
crewy píše:vypada to velmi velmi obstojné, jen nevím jak se bude využívat ta send/return smyčka?
co sem tak procital stranky NI tak kvuli efektum, aby se daly pouzit na jinej zdroj jako nezavisla efektova jednotka.
ehh to mam jako chapat jak? treba jak jsou na mixech send a return ze pripojis dalsi efektor nebo ty efekty pojedou z traktoru a ty pichnes Cd player do vstupu,zefektuje se to a z vystupu pujde zefektovany(strasne slovo :D) track do mixaku?

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 15:35

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od DJ Patrix » 11 úno 2011 14:48

hoolifan píše:Nijak jsem nezkoumal parametry ale prijde mi,ze audio 2 je audio 2dj jen s novym traktorem..

TRAKTOR AUDIO 2 provides the same technology as the acclaimed AUDIO 2 DJ, with an updated look for 2011.

konszpic
Příspěvky: 451
Registrován: 28 lis 2010 13:57

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od konszpic » 11 úno 2011 15:06

Mckillabe píše:Já mám největší radost ze sampleru,ikdyž mám dilema,jak vyřešit jeho ovládání,mám X1,kterej používám k DVSku a druhej určitě kupovat nebudu za takový prachy,ale co s tim,přemýšlel už o tom někdo,možná nějakou tu jebku od Korgu,ale zase tolik krámů?
Ono pokud přemýšlíš že to budeš mít pouze na ten sampler tak za ty prachy je asi ten Nanokontrol od Korgu ideál - http://shop4djs.com/obchod/konzole/korg ... ntrol.html
Je to aj vcelku malé takže to hodíš na NTB a máš vyřešeno

Uživatelský avatar
RickySho
Příspěvky: 276
Registrován: 30 bře 2009 23:35

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od RickySho » 11 úno 2011 15:17

crewy píše: ehh to mam jako chapat jak? treba jak jsou na mixech send a return ze pripojis dalsi efektor nebo ty efekty pojedou z traktoru a ty pichnes Cd player do vstupu,zefektuje se to a z vystupu pujde zefektovany(strasne slovo :D) track do mixaku?
no asi nejak tak, proste obecne (alespon ja to tak pochopil) to zefektuje jinej zvukovej zdroj nez primo deck z traktoru, traba sampler nebo podobne

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od 1Rozy6 » 11 úno 2011 15:38

Chlapi jakej je rozdíl mezi programy Traktor scrach pro a Traktor scratch duo (je taky program teda? nebo jen název sestavy), mám NI Audio8 zvukovku a používám program Traktor scratch (má 4decky a to je mi na nic), Traktor scratch duo (používá jen dva decky). Můžu používat Traktor scratch duo? Popřípadě jakej je mezi nima rozdíl pokud né jen v deckách, díkec.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od crewy » 11 úno 2011 17:26

v duo mas nejake omezeni(nahravani primo v programu a neco v efektach) a v traktoru si muzes navolit ze chces jen dva decky zobrazit, sam to tak mam.

Odpovědět