Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.

crewy

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od crewy »

vypada to velmi velmi obstojné, jen nevím jak se bude využívat ta send/return smyčka? a jestli udělaji i nádstavbu audio8dj hhmm :)

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Ano bude brzo i Audio 10 (10kanál myslím), která bude mít i možnost propojení 2 notebooku.

Azu

Příspěvek od Azu »

Vypadá to, že tam nakonec propojení dvou notebooku nebude :(
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 231&ref=nf
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

jasin755

Příspěvek od jasin755 »

Ceny:

Traktor Duo2 - 2590,-
Traktor Pro2 - 5190,-
Traktor Scratch Duo2 + Audio 6 - 8990,-
Traktor Scratch Pro2 + Audio 10 - 15490,-
Traktor Sc. Duo2 Hardware upgrade - 6190,-
Traktor Sc. Pro2 Hardware upgrade - 9990,-
Audio 6 - 6390,-
Audio 10 - 9990,-
http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.

hoolifan

Příspěvek od hoolifan »

Nijak jsem nezkoumal parametry ale prijde mi,ze audio 2 je audio 2dj jen s novym traktorem..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

RickySho

Příspěvek od RickySho »

crewy píše:vypada to velmi velmi obstojné, jen nevím jak se bude využívat ta send/return smyčka?
co sem tak procital stranky NI tak kvuli efektum, aby se daly pouzit na jinej zdroj jako nezavisla efektova jednotka.

jinak NI maj akci do konce brezna 50% slevu na vsechny traktor produkty (soucasny), uz je jasny proc, ja mel v planu ted nakup Traktora Pro kterej by takhle vysel na cca 2500 a ted mam dilema jestli jit do novyho... ale nvm nvm jestli ty novinky za necely 3 litry navic stojej :?

Mckillabe

Příspěvek od Mckillabe »

Můžete mi někdo prosim vysvětlit ten Hardware update,to tam jako pošlu svůj současnej Digital vinyl systém,a za desítku dostanu novou verzi?Nějak mi to neni jasný.Mě se to ovšem zamlouvá velice Traktor 2,neni mnoho těch změn,ale co taky radikálního by jsme čekali,je to skoro dokonalý.Já mám největší radost ze sampleru,ikdyž mám dilema,jak vyřešit jeho ovládání,mám X1,kterej používám k DVSku a druhej určitě kupovat nebudu za takový prachy,ale co s tim,přemýšlel už o tom někdo,možná nějakou tu jebku od Korgu,ale zase tolik krámů?

crewy

Příspěvek od crewy »

RickySho píše:
crewy píše:vypada to velmi velmi obstojné, jen nevím jak se bude využívat ta send/return smyčka?
co sem tak procital stranky NI tak kvuli efektum, aby se daly pouzit na jinej zdroj jako nezavisla efektova jednotka.
ehh to mam jako chapat jak? treba jak jsou na mixech send a return ze pripojis dalsi efektor nebo ty efekty pojedou z traktoru a ty pichnes Cd player do vstupu,zefektuje se to a z vystupu pujde zefektovany(strasne slovo :D) track do mixaku?

DJ Patrix

Příspěvek od DJ Patrix »

hoolifan píše:Nijak jsem nezkoumal parametry ale prijde mi,ze audio 2 je audio 2dj jen s novym traktorem..

TRAKTOR AUDIO 2 provides the same technology as the acclaimed AUDIO 2 DJ, with an updated look for 2011.

konszpic

Příspěvek od konszpic »

Mckillabe píše:Já mám největší radost ze sampleru,ikdyž mám dilema,jak vyřešit jeho ovládání,mám X1,kterej používám k DVSku a druhej určitě kupovat nebudu za takový prachy,ale co s tim,přemýšlel už o tom někdo,možná nějakou tu jebku od Korgu,ale zase tolik krámů?
Ono pokud přemýšlíš že to budeš mít pouze na ten sampler tak za ty prachy je asi ten Nanokontrol od Korgu ideál - http://shop4djs.com/obchod/konzole/korg ... ntrol.html
Je to aj vcelku malé takže to hodíš na NTB a máš vyřešeno

RickySho

Příspěvek od RickySho »

crewy píše: ehh to mam jako chapat jak? treba jak jsou na mixech send a return ze pripojis dalsi efektor nebo ty efekty pojedou z traktoru a ty pichnes Cd player do vstupu,zefektuje se to a z vystupu pujde zefektovany(strasne slovo :D) track do mixaku?
no asi nejak tak, proste obecne (alespon ja to tak pochopil) to zefektuje jinej zvukovej zdroj nez primo deck z traktoru, traba sampler nebo podobne

1Rozy6

Příspěvek od 1Rozy6 »

Chlapi jakej je rozdíl mezi programy Traktor scrach pro a Traktor scratch duo (je taky program teda? nebo jen název sestavy), mám NI Audio8 zvukovku a používám program Traktor scratch (má 4decky a to je mi na nic), Traktor scratch duo (používá jen dva decky). Můžu používat Traktor scratch duo? Popřípadě jakej je mezi nima rozdíl pokud né jen v deckách, díkec.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

crewy

Příspěvek od crewy »

v duo mas nejake omezeni(nahravani primo v programu a neco v efektach) a v traktoru si muzes navolit ze chces jen dva decky zobrazit, sam to tak mam.

Odpovědět