Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Uživatelský avatar
Avender
Příspěvky: 387
Registrován: 20 lis 2009 10:38

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od Avender » 11 úno 2011 18:43

konszpic píše:
Mckillabe píše:Já mám největší radost ze sampleru,ikdyž mám dilema,jak vyřešit jeho ovládání,mám X1,kterej používám k DVSku a druhej určitě kupovat nebudu za takový prachy,ale co s tim,přemýšlel už o tom někdo,možná nějakou tu jebku od Korgu,ale zase tolik krámů?
Ono pokud přemýšlíš že to budeš mít pouze na ten sampler tak za ty prachy je asi ten Nanokontrol od Korgu ideál - http://shop4djs.com/obchod/konzole/korg ... ntrol.html
Je to aj vcelku malé takže to hodíš na NTB a máš vyřešeno
Ja som pocul, ze cela nano seria je dost poruchova. Akai by bol lepsi...
Ecler Nuo 3.0_2x Reloop 4000_HD25_M-Audio Delta 1010LT_Akai LPD8_Korg quad

1Rozy6
Příspěvky: 118
Registrován: 28 říj 2007 11:58

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od 1Rozy6 » 12 úno 2011 11:04

PS Crewy:
V traktoru mám taky zobrazený jen dva decky to dá rozum, jen jestli není třeba ten program líp odlazen, něčím lepší, fce navíc jak píšeš právě.
SA12X,innoFADER,Numark TT500,M44-7,Traktor Scratch,Axiom 25,AV40.

Uživatelský avatar
swoop
Příspěvky: 57
Registrován: 06 lis 2007 13:45

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od swoop » 21 úno 2011 11:00

Avender píše:
konszpic píše:
Mckillabe píše:Já mám největší radost ze sampleru,ikdyž mám dilema,jak vyřešit jeho ovládání,mám X1,kterej používám k DVSku a druhej určitě kupovat nebudu za takový prachy,ale co s tim,přemýšlel už o tom někdo,možná nějakou tu jebku od Korgu,ale zase tolik krámů?
Ono pokud přemýšlíš že to budeš mít pouze na ten sampler tak za ty prachy je asi ten Nanokontrol od Korgu ideál - http://shop4djs.com/obchod/konzole/korg ... ntrol.html
Je to aj vcelku malé takže to hodíš na NTB a máš vyřešeno
Ja som pocul, ze cela nano seria je dost poruchova. Akai by bol lepsi...
JJ, mam nanopad a cudliky vydrzely opravdu malo, porad to blbne, doporucuju taky radeji AKAI.
NI Traktor S4 MK2+X1 MK2+F1/HP4520s/2xTechnics 1210 MK2/Rodec BX-9/Sennheiser HD 25-II

CrissC
Příspěvky: 262
Registrován: 29 črc 2009 20:27

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od CrissC » 30 bře 2011 11:53

bump dá se stahnout demoverze :-) a prej upgrady

underbeat
Příspěvky: 91
Registrován: 27 led 2011 07:48

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od underbeat » 06 dub 2011 23:01

Čaute, před chvílí jsem si stáhl verzi Traktoru 2.0.1 a graficky se mi líbí více než jednička. Problém je ale v tom, že mám přehrávače Denon DN-S 1200 a v nabídce traktoru tenhle typ není. Znamená to že tuto verzi s nima nebudu moct ovládat? Na jedničce mi to jede všechno v pohodě. Díkec moc za rady...
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od stereoman » 07 dub 2011 15:25

Jestli to funguje pres MIDI (ne HID), tak normalne naimportuj midi mapu z jednicky.

underbeat
Příspěvky: 91
Registrován: 27 led 2011 07:48

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od underbeat » 07 dub 2011 16:19

stereoman píše:Jestli to funguje pres MIDI (ne HID), tak normalne naimportuj midi mapu z jednicky.
Naštěstí to jede přes midi. Zkusil jsem projet všechny možné midi kontrolery co Traktor 2 nabízí a na některých mi to šlape, jen některý tlačítka jsou úplně přehozený s jinýma. Hned mě napadlo to nějak namapovat, ale nepřišel jsem na to bohužel :( Můžeš mi to prosímtě trošku přiblížit jak na to? Budu za to moc vděčný, už si s tím nevím rady. Díkec moc
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od Azu » 07 dub 2011 16:33

Rozběháš to úplně stejně jako si to udělal v předchozí verzi, nic se na tom nezměnilo
http://denondj.com/assets/misc/DN-S1200 ... _final.pdf
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

underbeat
Příspěvky: 91
Registrován: 27 led 2011 07:48

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od underbeat » 07 dub 2011 17:15

Funguje to!!!! Super díky moc. Bez tvé rady bych na to 100% nepřišel... Fakt jsi mi udělal velkou radost :)
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

underbeat
Příspěvky: 91
Registrován: 27 led 2011 07:48

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od underbeat » 07 dub 2011 19:46

Jestli můžu, ještě bych se zeptal na něco ohledně Denonu a Traktoru. Když jsem v Traktoru nastavil jiný Denon než DN-S 1200, tak se mi interpret a uběhlý čas zobrazovali i na displeji přehrávače i na pc. Nejde nějak na přehrávači nebo v Traktoru nastavit, aby to tam bylo i při nastavení na můj typ přehrávačů? Děkuji moc. Tohle mi ještě vrtá hlavou...
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

drumax
Příspěvky: 9
Registrován: 16 led 2008 14:00

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od drumax » 13 kvě 2011 12:49

ahoj, mam dost akutni dotaz.. mam prvni verzi traktoru scratch pro, bezproblemove funguje s A4 i A8, bude stejne fungovat i s A6? nebo je A6 delana pouze pro TSP 2?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Traktor Audio 6 Sound Interface & Traktor 2 Software

Příspěvek od Azu » 13 kvě 2011 18:20

samozřejmě že bude fungovat
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět