Trakto 3 vs Vista

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Thorn69

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od Thorn69 »

sry teda Sample rate je 44100Hz ale latence jedine 10,0ms nic jineho nastavit nejde

weisko1

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od weisko1 »

mal som tento isty problem ze mi ho sekalo uz som to vyriesil tu je navod:

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=W2zqkvSgSMo
prelozene do slovenciny:[quote]Tajemstvo vytvorenia spolupráce BCD3000 s windows Vista.Budem sa tešiť na spoluprácu a
spátnú vázbu.Predovšetkým, je třeba si ujasniť či máte BCD3000. Toto sa dá použit' len pře
windows Vista 32 bit. Ovládač je potřebné nájsť na CD, alebo stiahnuť zo stránky
www.behringer.com. Ak máte CD s Traktorem LE, ktorý bol s BCD3000, perfektně, ak nie ,
získat' TKS pomocou googlu. Ak ho máte, nainstalujte Traktor 3LE.Otvorte moje dokumenty
a skopírujte všetko vnútri toho súboru (oba foldre a súbory).Potom, ako máte skopírované
foldre a súbory na bezpečnom mieste, odinstalujte Traktor 3LE.Teraz zakupte Traktor dj
studio 3.Stiahnutie je ilegálne:p.Potom ho nainštalujte.Po instalovaní třeba ísť do mojich
dokumentov a z Traktora odstrániť všetko. Potom přilepte odložené foldre a súbory z
Traktora 3LE.Táto realizácia by malá zabezpečiť bezchybnú funkčnost' vášho BCD
3000.Teraz pře možnosť eventuálnych chyb úkazem nastavenia.Ak nejde play a track, třeba
nastavit' preferencie. Vyberte BCD 3000 zo zvukovej karty. Potom nastavit':
Four output routing.Monitor: CH 3 a CH 4
For master: CH l a CH 2 (nutné je nastaviť aj interna!)
Input routing:
ChanelA:CHlaCH2
Chanel B: CH 3 a CH 4
Uložte nastavenia dvoj klikom, ak by nějaký gombík nepracoval je potřebné ísť do driveru
pomocou ikony BCD 3000.
Než vyberiete simple (nie advanced) z právej strany okna.
Teraz cez hotkey přejdeme k nastaveniu midi v traktor dj. Dvojklik na BCD 3000. Cez x by sa
málo dať vstúpiť na Favej straně do boxu.
Dóležité.
Vždy preverte zapojenie vašeho BCD k tomu istému USB slotu v ktorom bol
nainštalovaný.Toto je potřebné dodržiavať, ináč dojde k zamotaniu BCD 3000.
Teraz záleží na každej maličkosti. Zbytočne zabitá chvíl'a.Nie viac dvoj klik.Software by viac
nemal padnut'.
Teraz by to málo pracovať perfektne.Tlač 1234 a pozři tvoj traktor dj software či pracuje
efektivně. Po změně sa móžete učiť s ním pracovať.Jediné tajemstvo je v tom, že třeba
neustále s týmto BCD pracovať.[/quote]

Odpovědět