Trakto 3 vs Vista

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 19:10

Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od Thorn69 » 09 úno 2009 13:22

Muze mi lapto s Vistama delat problem s funkci traktoru 3 ? diky

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od DjMatisS » 09 úno 2009 15:47

neměl by. Na řečnickou otázku, řečnická odpověď :D
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 19:10

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od Thorn69 » 09 úno 2009 21:57

:D no prave ze mi to blblne,track se ve wave dispelji seka,nebo spis jede kousane,konfigurace laptopuje mnoem lepsi nez komp,na kterem mi to je OK ale mam tam XPcka takze se snazim zjisti,jestli to nevyresim jinym OS:)

hoolifan
Příspěvky: 761
Registrován: 05 čer 2007 00:14

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od hoolifan » 09 úno 2009 22:56

a co máš všechno nainstalované na tom kompu s vistama? mě funguje cue le i na atomu bez nějakých problémů a to má daleko vyšší nároky než traktor 3 le..
pravda mám na něm xp ale i tak to není bůhví jak výkonný stroj
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od DjMatisS » 10 úno 2009 08:57

Já vím, že tady prakticky nic jiného nepíšu, ale vy si nedáte říct a nedáte. WIFI OFF, WIFI OFF!!! pak se uvidí... dělá to jak v traktoru tak ve VDJ. Ovšem také se múže stát, že to nebude řešit... uvidíme...
je tady totiž fakt, že ne každý má na stolním kompu wifi, já např. ano, a tak mám stejné problémy na PC jako na NTB.
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od Azu » 10 úno 2009 10:49

Uplně zakázat WiFi adaptér, zakázat probouzení počítače ze sítě, hlavně nepoužívat antiviry a podobné brzdící programy sídlící v paměti co soustavně kontrolují Vaší činnost, vypnout šetřiče obrazovky a úsporné režimy, vypnout možnost úspory energie na USB zařízeních, zakázat automatické aktualizace woken, vypnout možnost obnovení systému, nepoužívat USB rozbočovače a na nevýkonných počítačích klidně wokna nastavit do režimu optimalizace na výkon. Pak už musí fachat všechno.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od DjMatisS » 10 úno 2009 11:15

přesně moje řeč. nehledě na to, že tohle bývá přímo v manuálech na prvních stranách... Příkladem buď manuál k BCD 3000 kde je A4 pro windows a polovina pro mac. To jen proto, že je zde popsán postup co vše se má vynout na windows...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 19:10

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od Thorn69 » 10 úno 2009 14:41

Vyl jsem wifi adapter,usporu na USB zarizeni mam taky vyplou,vsechny setrice obrazovky taky ale zadna zmena,track proste jede ale nekolikrat se na sispleji proste skubne a trochu poskoci,mam origo traktor 3 dj studio a laptop Asus M50V Duo T9400 2x 2,53 Ghz ramku 4GB a 500GB HD , nejde mi do hlavy,proc to blbne,kdyz na stplnim PC mam sotva polovicni konfiguraci a bez problemu

bram
Příspěvky: 41
Registrován: 03 zář 2008 20:32

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od bram » 10 úno 2009 15:03

DjMatisS píše:Já vím, že tady prakticky nic jiného nepíšu, ale vy si nedáte říct a nedáte. WIFI OFF, WIFI OFF!!!

musim rict ze kdyz si obcas zahraju na vdj tak mam vse zaple wifi mam zaplou prohlizec mam zapli zadne uspory antiwir mam tez zapli a nikdy sem nemel problem to rozjet nebo ze by se to sekalo vubec nic krasny chod vdje a to mam amd athlon 1,7Ghz 512 ram a disk 60gb

proste bych rekl co je vse v tom kompu jak dlouho neni preinstalovany win atd. je toho hodne
4x pio cdj1000mk3, 2x pio cdj200, 1x pio djm700

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 19:10

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od Thorn69 » 10 úno 2009 15:08

komp je uplne novy,zadne zbytecne aplikace tam nemam,nechapu to,proc se to kouse

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od Azu » 10 úno 2009 15:30

a teď se nám nakonec asi dostane rozuzlení celé záhady, která se jmenuje zvuková karta a její ovladače :lol:
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Kenny
Příspěvky: 266
Registrován: 23 zář 2007 20:40

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od Kenny » 10 úno 2009 15:42

jo stáhni si na webu Asusu ovladače a zkuz tam nainstalovat i ty starší když ty nejnovější nepomůžou
Korg Zero 4, 2x Pio. CDJ 1000Mk3, HDJ 1000, pouzdra na CD - UDG :)

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od DjMatisS » 10 úno 2009 17:18

Azu píše:a teď se nám nakonec asi dostane rozuzlení celé záhady, která se jmenuje zvuková karta a její ovladače :lol:
:lol: :lol: :lol:
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od DjMatisS » 10 úno 2009 17:21

bram píše:
DjMatisS píše:Já vím, že tady prakticky nic jiného nepíšu, ale vy si nedáte říct a nedáte. WIFI OFF, WIFI OFF!!!

musim rict ze kdyz si obcas zahraju na vdj tak mam vse zaple wifi mam zaplou prohlizec mam zapli zadne uspory antiwir mam tez zapli a nikdy sem nemel problem to rozjet nebo ze by se to sekalo vubec nic krasny chod vdje a to mam amd athlon 1,7Ghz 512 ram a disk 60gb

proste bych rekl co je vse v tom kompu jak dlouho neni preinstalovany win atd. je toho hodne
Z věty občas si zahraju usuzuji, že asi nepoužíváš ASIO drivery... Pokud mám pravdu a nepoužíváš je, není smysl aby se ti něco kousalo. Všechny tyhle problémy se dějí prakticky jen s ASIO ovladači, tj. nejrůznějšími ext. zvukovkami...
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Thorn69
Příspěvky: 23
Registrován: 16 led 2009 19:10

Re: Trakto 3 vs Vista

Příspěvek od Thorn69 » 11 úno 2009 22:46

Stahl jsme primo z asusu nove ASIO ovladace ale je to beze zmeny,dela i to jka se zvukarnou v notasu tak i kdyz hraju pres MAYU44 ,jedinou latency kterou muzu v traktoru nastavit je 44100 nic jineho na vyber neni.....

Odpovědět