synchronizace

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 15 led 2008 15:41

EVO píše:...
za 2 8) :D ...takže ale tím že tu Azu napsal že používá Numark a ne VDJ se vše vysvětluje ne ? :) třeba Numark Cue má takovou malinkatou věcičku navíc oproti VDJ ... korekce ve sluchátkách :-)

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu » 15 led 2008 15:58

tím to nebude, VirtualDJ = Numark CUE = Numark Virtual Vinyl = PCDJ VJ
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Buchy
Příspěvky: 190
Registrován: 28 črc 2007 19:13

Příspěvek od Buchy » 15 led 2008 18:35

Tak čím to teda ? Protože nemám cracknutou verzi ... mám nelegální ale ne cracknutou :D

PVD
Příspěvky: 136
Registrován: 08 bře 2007 23:25

Příspěvek od PVD » 15 led 2008 20:30

ted jsem se vratil od kamose kde jsme zkouseli necracknutou verzi - verzi se seriovym cislem (nekde z netu). i presto nam ve sluchatkach korekce nefunguji :!:

8850
Příspěvky: 52
Registrován: 04 dub 2007 20:04

Příspěvek od 8850 » 15 led 2008 23:38

PVD píše:ted jsem se vratil od kamose kde jsme zkouseli necracknutou verzi - verzi se seriovym cislem (nekde z netu). i presto nam ve sluchatkach korekce nefunguji :!:
i v trial verzi to nejde. je to k vzteku. podarilo se mi doladit ten BCD mapper k me spokojenosti, system mam vyladenej na jednicku, jen tahle vec stale chybi...

8850
Příspěvky: 52
Registrován: 04 dub 2007 20:04

Příspěvek od 8850 » 16 led 2008 08:54

Ani NUMARK CUE trial to neumoznuje. Nezda se mi pravdepodobne, ze by to ve full verzi bylo. Nakonec se dozvim, ze to jde kdyz mixijes pre svuj mixak, nebo jine moudro.... :lol: :lol: :lol:

PVD
Příspěvky: 136
Registrován: 08 bře 2007 23:25

Příspěvek od PVD » 16 led 2008 13:43

co na to Ludek? jak to funguje u tebe?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu » 16 led 2008 14:33

otázka je jakou máte verzi
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

8850
Příspěvky: 52
Registrován: 04 dub 2007 20:04

Příspěvek od 8850 » 16 led 2008 16:20

Azu píše:otázka je jakou máte verzi
VDJ jsem zkousel v trialu 4.0, 4.1, 4.3 a 5tku, NUMARK 4.1 Jakou mas AZU verzi?

8850
Příspěvky: 52
Registrován: 04 dub 2007 20:04

Příspěvek od 8850 » 16 led 2008 18:23

ani v numarku 5tce mi to neslape s korekcema. vse trial

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Příspěvek od Azu » 16 led 2008 19:51

záleží na tom čísle na konci 5.0.rev6
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

8850
Příspěvky: 52
Registrován: 04 dub 2007 20:04

Příspěvek od 8850 » 17 led 2008 00:40

Azu píše:záleží na tom čísle na konci 5.0.rev6
no kdyz se mi to nekde podari jako trial sehnat tak uvidim. To ti na numarku zacali v BCD jit korekce az od teto verze?

pilecarpet
Příspěvky: 17
Registrován: 24 bře 2007 18:16

Příspěvek od pilecarpet » 18 led 2008 19:19

Když už tu tak řešíte VDJ, občas když jsem línej tak ho použiju s TC vinylem nebo CD je to jedno,asi tak po 3-4 hodinách hrání přestane počítat BPM,
rozjede se grafika tracku. Djdecks mi to nikdy neudělal, jen musím používat
to co mám na krku a po x hodinách, můžete i vy potvrdit, že je to dřina.
(i když příjemná)

PVD
Příspěvky: 136
Registrován: 08 bře 2007 23:25

Příspěvek od PVD » 19 led 2008 01:38

2 Ludek: chodis jeste na forum? mohl bys nam prosim objasnit nektere veci ohledne VDJ? viz vyse

MOC DIK ZA VSECHNY

8850
Příspěvky: 52
Registrován: 04 dub 2007 20:04

Příspěvek od 8850 » 19 led 2008 10:35

tak prave jsem vyzkousel VDJ 5.0.6 se seriovym cislem. Numark se mi nepodarilo sehnat vejs jak 5.0.2, nicmene jak uz tu bylo receceno jedna se o identicky SW, lisici se pouze jinou politikou distribuce. Sluchaka z BCD jsou opet bez korekci. Na foru se nad tim vztekaj snad vsichni. Tak to by sakra fakt zajimalo jak to, ze tobe AZU to jde. Si z nas spis utahujes ne.....

Odpovědět