Software a zvuková karta pre DJa
Software a zvuková karta pre DJa
Zdravím Vás,
Vedel by mi niekto poradiť, aký soft a zvuková karta by bola najlepšia k môjmu notebooku na štandardné hranie po baroch. Nie zbytočne drahé (pomer cena/ kvalita)
Za odpovede ďakujem...
Vedel by mi niekto poradiť, aký soft a zvuková karta by bola najlepšia k môjmu notebooku na štandardné hranie po baroch. Nie zbytočne drahé (pomer cena/ kvalita)
Za odpovede ďakujem...
Re: Software a zvuková karta pre DJa
na hrani z ceho? midikontroler,DVS?
tak 1) jsi to mel ve spatne kategorii,to jsem upravil. a za 2) slysel jsi nekdy o dj software? zkus se podivat prvni do sekce zacatecnicka diskuze a tam si precist prvni topic..hodil bych i odkaz ale z opery mini to moc dobre nejde..
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
mam nový PC a potrebujem kupene mp3 púšťať a mixovať cez nejaky program, ktorý nie je ani pre uplneho zaciatocnika ale neni ani špičkový pomer cena/kvalita a tiež zvukovkucrewy píše:na hrani z ceho? midikontroler,DVS?
hej jasne ze pocul aj videl ale potreboval by som vedieť nejake konkretne modely ktore majú chalani odskusane a stoja za nieco lebo je vela modelov zvukových kariet a softwar. ale ktore su v pohode,aby som nekupoval zbytočne drahé ale zase nie nejake hracky pre detihoolifan píše:tak 1) jsi to mel ve spatne kategorii,to jsem upravil. a za 2) slysel jsi nekdy o dj software? zkus se podivat prvni do sekce zacatecnicka diskuze a tam si precist prvni topic..hodil bych i odkaz ale z opery mini to moc dobre nejde..
tak pokud poustis přes mys tak stací od NI audio2dj zvukovka, ta ti postaci aj kdyz koupis midi kontroler.Program Traktor,Virtual Dj,Mixvibes atd...
když si koupíš jakýkoliv midikontroler, tak k němu dostaneš dj soft. pokud koupíš midikontroler se zvukovou kartou tak máš 2x vyhráno.. ale pokud chceš jen zvukovku tak tuším, že k audio2 dj od native instruments je přibalený traktor le a ten ti na pouhopouhé smýchání dvou stop navýsost postačí..
-
Kup si Audio 2 on Native Instruments , nejlepsi volba a k tomu controler AKAI LPD 8 a casem az si vydelas tak X1 od Native Instruments
ahoj,
vies co nebola by pre mna lepsia audio4 dj od native instrumenst, alebo ozaj by mi stacila ta 2,
a ktomu traktor duo,,, bola by to kvázy dobra zakladna zostava ,lebo nechcem zbytočne drahe pokial to nebudem vyuzivat naplno, len nejake príležitostne pustanie a mixovanie z PC ale zase nechcem nejaku lacnu chujovinu
vies co nebola by pre mna lepsia audio4 dj od native instrumenst, alebo ozaj by mi stacila ta 2,
a ktomu traktor duo,,, bola by to kvázy dobra zakladna zostava ,lebo nechcem zbytočne drahe pokial to nebudem vyuzivat naplno, len nejake príležitostne pustanie a mixovanie z PC ale zase nechcem nejaku lacnu chujovinu
-
Pokud nemas v planu hrat z gramofonu
tak naprosto zbytecna je ta Audio 4 , vstupy nepotrebujes.

vseobecne pokud nechces hrat pres dvs a k ovladani softu pouzit vinyly nebo cdcka s casovym kodem tak ti je audio4dj na nic.. mel jsem ji a presel jsem na nizsi model prave kvuli tomu, ze hravam spis pres midikontroler..nicmene neudelas chybu ani kdyz si vezmes audio4dj ale 2ka by ti mela k tvemu ucelu plne dostacovat
Ahoj,ta zvukovka by sa mi pozdavala,dam si od teba poradit ale co software,ten nie je ku tej audio2 dj pribaleny ale audio4 dj ho ma pribalený ,ja som nasiel traktor duo za nejakych 50 eur stacil by ?hoolifan píše:vseobecne pokud nechces hrat pres dvs a k ovladani softu pouzit vinyly nebo cdcka s casovym kodem tak ti je audio4dj na nic.. mel jsem ji a presel jsem na nizsi model prave kvuli tomu, ze hravam spis pres midikontroler..nicmene neudelas chybu ani kdyz si vezmes audio4dj ale 2ka by ti mela k tvemu ucelu plne dostacovat
Ahoj,ta zvukovka by sa mi pozdavala,dam si od teba poradit ale co software,ten nie je ku tej audio2 dj pribaleny ale audio4 dj ho ma pribalený ,ja som nasiel traktor duo za nejakych 50 eur stacil by ?JAN.KOlive píše:Pokud nemas v planu hrat z gramofonutak naprosto zbytecna je ta Audio 4 , vstupy nepotrebujes.
Ahoj,ta zvukovka by sa mi pozdavala,dam si od teba poradit ale co software,ten nie je ku tej audio2 dj pribaleny ale audio4 dj ho ma pribalený ,ja som nasiel traktor duo za nejakych 50 eur stacil by ?crewy píše:tak pokud poustis přes mys tak stací od NI audio2dj zvukovka, ta ti postaci aj kdyz koupis midi kontroler.Program Traktor,Virtual Dj,Mixvibes atd...
nevím jak je tomu ted ale dřív se ke zvukovce od NI daval traktor LE, coz je omezena verze, ten traktor scratch duo stacit bude