Software a zvuková karta pre DJa
Re: Software a zvuková karta pre DJa
zdar mam dotaz....
Hypoteza:
Koupim si NI 2 dj zvukovku....
Koupim si napr total control pro kontroler (ktery ma moznost pripojit i gramofony a pouzit kontroler jako mixak, je to tak???)
Pak si treba casem koupim opravdovy gramofon...
otazka:
Budu moc pripojit gramofon ke kontroleru za pouzitim vyse uvedene zvukovky a pouzivat tedy jakoby 3 gramofony (2 kontroler, 1 real) a hrat ze 3 desek (VDJ napriklad?)
dik
Hypoteza:
Koupim si NI 2 dj zvukovku....
Koupim si napr total control pro kontroler (ktery ma moznost pripojit i gramofony a pouzit kontroler jako mixak, je to tak???)
Pak si treba casem koupim opravdovy gramofon...
otazka:
Budu moc pripojit gramofon ke kontroleru za pouzitim vyse uvedene zvukovky a pouzivat tedy jakoby 3 gramofony (2 kontroler, 1 real) a hrat ze 3 desek (VDJ napriklad?)
dik
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
Software: Virtual DJ 7 cena: 7000,-
Hardware: zvukovka ESI Maya 44 PCI cena: 2.690,-
Nic jiného neuznávám
XD co se týče řešení DJingu přes PC. 
Nic jiného neuznávám

DJ Paul K.
audio2dj ma jen vystupy, cili minimalne tu mayu nebo audio4dj
kontroler nevim ktery myslis jestli do numarku tak ten zvukovku nema takze o pripojeni gramcu nema cenu spekulovat
kontroler nevim ktery myslis jestli do numarku tak ten zvukovku nema takze o pripojeni gramcu nema cenu spekulovat
Ja zase neuznavam VDJ... pro me je to obdoba Windows Media Playeru (ale dobre na POusteni hudby)DJPaulK. píše:Software: Virtual DJ 7 cena: 7000,-
Nic jiného neuznávámXD co se týče řešení DJingu přes PC.

http://www.sound-agency.cz - Ozvučování, osvětlování aj.
mrhicash: to by chcelo Denon DN-MC6000 alebo American Audio VMS4.
ja zase neuznavam lidi s takhle omezenyma nazorama, coz v tomhle pripade plati pro oba dvajasin755 píše:Ja zase neuznavam VDJ... pro me je to obdoba Windows Media Playeru (ale dobre na POusteni hudby)DJPaulK. píše:Software: Virtual DJ 7 cena: 7000,-

Hudba: soundcloud.com/sqadra
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz
Fotoreporty: sqadra.rajce.idnes.cz
Uvazuji o verzi PRO, ktery zvukovku ma...ale stale nevim zda muze fungovat tento kontroler jako micak k normalnim gramcum??????crewy píše:audio2dj ma jen vystupy, cili minimalne tu mayu nebo audio4dj
Traktor scratch A6, 2* Technics SL-1210 MK2, Mixtrack pro, Behringer MS40, Axiom 61, Audio 2 DJ
nemůže
VDJ PRO+Audio2DJ+Eks XP5+Denon DN-X050+EEE1000H+Sennheiser HD 25
zvukovka ESI Maya 44 ma hrozne slabej vystup v dB...je proste poticha...gainoval jsem ji na mixu mnohdy az na +30DJPaulK. píše:Software: Virtual DJ 7 cena: 7000,-

ma vie. mon style. la musique. la musique est mon sang.
Todle mne dokaze zabitmilan123 píše:hej jasne ze pocul aj videl ale potreboval by som vedieť nejake konkretne modely ktore majú chalani odskusane a stoja za nieco lebo je vela modelov zvukových kariet a softwar. ale ktore su v pohode,aby som nekupoval zbytočne drahé ale zase nie nejake hracky pre detihoolifan píše:tak 1) jsi to mel ve spatne kategorii,to jsem upravil. a za 2) slysel jsi nekdy o dj software? zkus se podivat prvni do sekce zacatecnicka diskuze a tam si precist prvni topic..hodil bych i odkaz ale z opery mini to moc dobre nejde..

Novation Twitch + Serato Itch + MacbookPro 13.3 2010 Late