Serato sl2 vs sl3

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Martin Carens

Re: Serato sl2 vs sl3

Příspěvek od Martin Carens »

Dnes už XPčka oficiální cestou neseženeš, ty už jsou dávno mrtvý.
Osobně můžu doporučit tento počítač http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=89026
Na hraní je nutnost sehnat si prázdná windows a přeinstalovat, ale potom je výkon max dostačující. Nevím jak Serato, ale Traktor mi na tom běží bez sebemenších potíží. V porovnání cena a užitá hodnota je tento notebook nejlepší možná volba.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

jinak mas moznost, sice neni moc koser a to pouzit hackintosh, coz je specialne hacknuta distribuce MacOS, kdyz mas kompatibilni HW, tak to beha uplne v pohode, viz
http://www.hackintosh.com/
http://www.osx86project.org/

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

[quote="honcka"]jinak mas moznost, sice neni moc koser a to pouzit hackintosh, coz je specialne hacknuta distribuce MacOS, kdyz mas kompatibilni HW, tak to beha uplne v pohode, viz
http://www.hackintosh.com/
http://www.osx86project.org/[/quote]

až na tú kompatibilitu :) nikdy to nebude ako origo apple :) môže si ešte nahodiť linux a cez virtualbox nahodiť xp,malo by to ísť aj svižnejšie ako natívne nainštalované :)

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

ja to pouzivam na Dell Vostro 1310 a jedinej problem mam, ze se to po uspani neprobudi, takze jsem usinani vypnul, ale Ableton mi sezere o cca 15-20% min procesorovyho casu.

Akorat ta instalace fakt porod, nic pro normalniho uzivatele

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

honcka píše:ja to pouzivam na Dell Vostro 1310 a jedinej problem mam, ze se to po uspani neprobudi, takze jsem usinani vypnul, ale Ableton mi sezere o cca 15-20% min procesorovyho casu.

Akorat ta instalace fakt porod, nic pro normalniho uzivatele
ja som skúšal na svojom lenovo g530(t6400 cpu) a nešlo mi wifi,audio,uspanie,touchpad a ešte kopa kopa iných vecí. možno by sa mi to podarilo rozbehnúť správne ale kto má na to čas sa s tým babrať? radšej som sa na to celé vyprdol a nahodil si W7.

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

delam jako admin a je to muj konicek hrabat se v takovejhle vecech, kdyz mi v praci vsechno funguje a nezavadi se nic novyho, tak mam celkem dost casu na takovyhle ptakoviny, ale stalo mi to za to :D

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

a ako ide?? dá sa porovnať s osx-om na apple mašinách? ide takisto svižne?? lebo som už videl aj videá kde mu to celé sekalo (tak ako mne,nepodporovaná grafika intel 4500)

honcka
Vybavení

Příspěvek od honcka »

prave ze uplne v pohode, jak jsem psal, jedu v tom hlavne ableton live, kterej pod tim hackintoshem tak o cca 15% min zatezuje procesor nez pod win XP (verze 8.1.4), ani jednou to nehavarovalo

nikolasj

Příspěvek od nikolasj »

Ještě se chci zeptat jestli v softu serata je někde ukazatel kvality mp3ky.Známej kdysi říkal že serato má někde světelnej ukazatel nebo něco takovýho bylo by to určitě pohodlější jestli se kvalita dá zjistit přímo v softu než si u každýho tracku rozklikávat vlastnosti.Nikde jsem ale nic takovýho nenašel ješte se chci zeptat jakou nejnižší kvalitu mp3ky doporučujete jestli se daj hrát tracky třeba od 224kbps vejš nebo hrajete a doporučujete jen 320?

piatro
Vybavení

Příspěvek od piatro »

honcka píše:prave ze uplne v pohode, jak jsem psal, jedu v tom hlavne ableton live, kterej pod tim hackintoshem tak o cca 15% min zatezuje procesor nez pod win XP (verze 8.1.4), ani jednou to nehavarovalo
dal si mi chrobáka do hlavy. :idea: už som si zohnal 60GB hdd len na testovanie/nastavovanie osx-u. aby som nemusel svoj hdd s hudbou formátovať snáď sa mi to podarí rozbehnúť :twisted: drž palce :) ps: ak sa nudíš,zišli by sa mi nejaké tipy :) keby niečo, píš radšej PM,aby sme tu nešírili piráctvo :)

Richmond

Příspěvek od Richmond »

piatro píše: dal si mi chrobáka do hlavy. :idea: už som si zohnal 60GB hdd len na testovanie/nastavovanie osx-u. aby som nemusel svoj hdd s hudbou formátovať snáď sa mi to podarí rozbehnúť :twisted: drž palce :)
Pokud máš Intel a nějakou standartnější grafiku tak bych se vůbec nebál :wink: Nějaký ten rok na tom normálně funguju bez potíží a rozhodně na mnohem větším exotu než je jakýkoliv sestavovaný pc (je to umpc via c7m ulv/768mb ram/via cx700m2/s3 unichrome s dotyk. lcd... Sumasumárum poloviční netbook na kterém nešla rozumně ani jedna distribuce linuxu (a netbooky teprve čekali na "objevení") :roll: paradoxně zbaštil po týdnu měnění kernelů osx installer a to včetně funkční dotyk. vrstvy :surprised2: - jediné co mě dodnes chybí ke štěstí je cz slovník pro rozpoznávání psaného písma :sad2:
UMPC ● touchscreen ● BCD3000 ● Virtual DJ ● ReBirth ● OSX Leopard/W7

underbeat

Příspěvek od underbeat »

Když už se bavíte o SL 2 a SL 3, co říkáte na SL 1 ? Chci serato a nechci do něho vrážet 15 litrů, tak jsem přemýšlel o Seratu SL 1, co vy na to? Ze 3 gramců asi nikdy hrát nebudu a zvukově to stejně ani nepoznám, že?
2xTechnics SL1210 MK5+Denon DN-X1100+Serato+RCF+Seen. HD25

Odpovědět