S cim zacit ???

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

RoB píše:no a nevite tak priblizne za kolik se tak prodava po tech bazarech ???
No pokud myslíš inzerci tak Denon S1000 letí kolem 8000 tisíc, záleží zdali je v záruce či ne. A Pioneer cdj200 je kolem 9500,- a ten AA se moc často neprodává po bazarech, protože lidi jsou s ním celkem spokojený...

RoB

Příspěvek od RoB »

a co myslite bylo by vhodne tet tu DJ konzoli a pote ty prehravace demon ???

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

No, to musíš vědět ty sám, jestli tě baví spíše hraní přes PC na prográmcích a nebo čistě na technice
Music is my destiny!

RoB

Příspěvek od RoB »

nejradeji bych provozoval oboji :) ;)

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

No to samozřemě jde, tak jestli to tak chceš, tak kup konzoli a uč se. A až budeš mít na slušné playery, tak se ozvi a něco vybereme :P Jo a nezapomeň na mix..
Music is my destiny!

RoB

Příspěvek od RoB »

jo jasne tak dik za rady v blizke dobe si tedy koupim tu konzoli a poto bych sel do tech playeru Denon S1000 bud s mixem co mam ted a nebo bych poridil taky nejaky novy to se uvidi tak nic diky moc lidi sem rad ze se najdou lidi jako jste vy ;)

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

RoB píše:jo jasne tak dik za rady v blizke dobe si tedy koupim tu konzoli a poto bych sel do tech playeru Denon S1000 bud s mixem co mam ted a nebo bych poridil taky nejaky novy to se uvidi tak nic diky moc lidi sem rad ze se najdou lidi jako jste vy ;)
a co máš za mix ???

bussy

Příspěvek od bussy »

S tim skrecovanim na 6cm jogech... popravde je to jen nejaky sudluch a ne zadny skrec.. :D

RoB

Příspěvek od RoB »

DJ Smar píše:
RoB píše:jo jasne tak dik za rady v blizke dobe si tedy koupim tu konzoli a poto bych sel do tech playeru Denon S1000 bud s mixem co mam ted a nebo bych poridil taky nejaky novy to se uvidi tak nic diky moc lidi sem rad ze se najdou lidi jako jste vy ;)
a co máš za mix ???
gemini PS-800pro neni to zadny extra vybuch ale staci to casem si misto neho chci poridit neco jineho
bussy píše:S tim skrecovanim na 6cm jogech... popravde je to jen nejaky sudluch a ne zadny skrec.. :D
no jasne ale na prehravace tet nemam :(

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Náhodou, tehle mix mi přijde docela slušný, ale spíše do klubu a ne na DJing, ale myslím, že jinak v pohodě :)
Music is my destiny!

DJ Smar

Příspěvek od DJ Smar »

dj_camil píše:Náhodou, tehle mix mi přijde docela slušný, ale spíše do klubu a ne na DJing, ale myslím, že jinak v pohodě :)
já nevím jak vy, ale člověk který chce mít levný kvalitní mix, tak by měl asi sáhnout po Numarku DXM 06 =) .. Já bych ho také bral, ale už mám lepší =)

RoB

Příspěvek od RoB »

dj_camil píše:Náhodou, tehle mix mi přijde docela slušný, ale spíše do klubu a ne na DJing, ale myslím, že jinak v pohodě :)
Jo do klubu by to byl asi mix ale jak si rekl ne na Djing

dj_camil

Příspěvek od dj_camil »

Njn, musíš se poohlédnout po něčem, co ti bude po všech stránkách vyhovovat :idea:
Music is my destiny!

Odpovědět