Já jsem měl Omnitronic 1150 a to je to samé jako American cdj 500ka .. Pak jsem si koupil Pioneery a jeden z nich mi přišel později poštou, tak jsem si zapůjčil jeden přehrávač American pro S. 2 A za tu cenu jsou úplně super !!!! Pak ještě by si mohl uvažovat o Denonu S1000, je ve stejné cenové kategorii a dá se poměřovat s Pioneerem 800kou ...
Zde je máš, jsou opravdu mnohem lepší !!!! .. Tak pak mi napiš jak se ti líbí =)
jo tak to je pekna vec ta se mi libi jen asi jedina vec co mi trochu kazi chut je ze to nezere mp3 hned se du mrknout na ty dalsi cos mi tu psal dik moc za rady
Zde je máš, jsou opravdu mnohem lepší !!!! .. Tak pak mi napiš jak se ti líbí =)
jo tak to je pekna vec ta se mi libi jen asi jedina vec co mi trochu kazi chut je ze to nezere mp3 hned se du mrknout na ty dalsi cos mi tu psal dik moc za rady
Na co chceš mp3 ??.. Já mám Pioneery 1000ky .. A vůbec jsem ještě nikdy z toko mp3ky nepřehrával, i když to čte všechno =)
A k těm Americanum, taky jsem uvažoval o pro Scratch 2, ale nakonec jsem koupil AA Velocity MP3 a nechybí tomu jediná věc! Ale fakt bych raději nekupoval tu slabší řadu double playerů není to nic moc!
dj_camil píše:A k těm Americanum, taky jsem uvažoval o pro Scratch 2, ale nakonec jsem koupil AA Velocity MP3 a nechybí tomu jediná věc! Ale fakt bych raději nekupoval tu slabší řadu double playerů není to nic moc!
jj ten AA volocity MP3 je pekna hracka ale je to zas 24 ticis