Reloop Mixage Interface Edition

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Heartcore

Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore »

Hezký den.
Chtěl bych si pořídit MIDI kontroler Reloop Mixage IE z e-shopu Shop4DJs.com, ale nevím, jestli by mi fungoval na mém hardwaru. Mám PC Dell Dimension 4500, Windows XP Home SP3, Intel Pentium 4 1,8 GHz a 1 GB RAM DDR. Už jsem se tam ptal a prej by to fungovalo, ale mám dát větší RAMku kvůli Traktoru. Jenže můj PC podle specifikace větší RAM nezkousne, maximálně 1 GB. Proto potřebuji poradit i s počítačem. Fungovala by tam větší RAMka, když ve specifikacích je maximum size 1 GB? A co zvuková karta? Mohli byste mi doporučit nějakou levnou vícekanálovou zvukovku, prosím? Ale zase.. Ve specifikacích má můj PC pro zvukovku 128 pinů (nevím co to je) a všechny co jsem našel jsou pro 240 pinů.. Fungovalo by to? Nebo s tímto PC prostě nemám šanci? Potřeboval bych co nejpodrobnější návod a vysvětlení, protože už jsem fakt zoufalý.
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

honcka
Vybavení

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od honcka »

proc si nekoupis spis numark mixtrack pro, stoji stejne a ma i integrovanou zvukovku

jestli by tam sla dat vetsi ramka tot otazka, jinak stolni pocitac, kterej staci na traktora jde bezne sehnat za par set (kdyz se clovek snazi, tak i zadarmo), notebook do 5000

Azu

Příspěvek od Azu »

Reloop má také integrovanou zvukokvu.

V podstatě ti stačí vyzkoušet si soft na tvém počítači honěný myší a pokud vše funguje bez problémů, tak na 90% to bude funguvat i s kontrolérem
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Blast

Příspěvek od Blast »

1gb ramek by ti měl v pohodě stačit, taky sem z toho z toho hrál a mám mixage IE. Zvukovku nepotřebuješ jelikož je tam integrovaná a když si nastavíš aby výstup byl mixage tak jen zapojíš repro a jedeš si...
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10

Heartcore

Příspěvek od Heartcore »

Tak to jsou skvělé zprávy. Na shopu mi právě napsali, že doporučují větší RAMku, což v mém případě nelze, tak už jsem koupi tohoto kontroleru chtěl zabalit. Nej by bylo, kdyby fungoval se (staženým) Virtual DJ 5, protože ten mi jede bez problémů. Ale pak bych potřeboval poradit s tím mapováním.
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

desann
Vybavení

Příspěvek od desann »

hraval som na traktore s netbooku acer aspire one (1GB ram, 1,6Ghz CPU) a vsetko bez problemov... akurat dlhsie analyzovalo track ked bol nacitany prvy krat..

deep

Příspěvek od deep »

já v klidu roztáhnu většinu DJ softu na 512 Ram ,2.6 Ghz procesor takže s tím tvým bych se nebál ;)
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

deep

Příspěvek od deep »

a VDJ Bych ti doporučoval co nejnovější ;) já jedu na 7.0 a je to lepší a lepší :)

Heartcore

Příspěvek od Heartcore »

No paráda, díky za postřehy hoši x)) V blízké době si ÍÉčko objednám, k tomu i nějaký sluchátka (asi American Audio HP 700) a rozjedu to. Jen vůbec nevím jak namapovat VDJ k tomu.

deep

Příspěvek od deep »

VDJ má mapery v sobě ;) a pokud ne tak strejda google najde ;)

Blast

Příspěvek od Blast »

deep píše:VDJ má mapery v sobě ;) a pokud ne tak strejda google najde ;)
nenajde, hledal sem a nic nenašel... pokud nehledám špatně ovšem... bude si to muset namapovat nejspíš sám... ale pokud někdo mapování najde budu i já vděčný

deep

Příspěvek od deep »

asi máte cracknout verzi z uloz.to od new stara.. protože ten má uplně jinou verzi než je originál ;) a originál má mapery ;) A ted na to zrovná koukám že ho v nabídce maperů mám ;) ale posílat nebudu ;) ze dvou důvodů ;)
1) nemůžu to ve složce VDJ/mappers najít
2) nebudte tak líní a hledejte víc a líp ;)

Blast

Příspěvek od Blast »

deep píše:asi máte cracknout verzi z uloz.to od new stara.. protože ten má uplně jinou verzi než je originál ;) a originál má mapery ;) A ted na to zrovná koukám že ho v nabídce maperů mám ;) ale posílat nebudu ;) ze dvou důvodů ;)
1) nemůžu to ve složce VDJ/mappers najít
2) nebudte tak líní a hledejte víc a líp ;)
Já sem to hledal jen proto abych to měl když už se VDJ dával do kompu... ano mám cracknutýho, přiznám se... Já totiž VDJ nepotřebuju sem zcela spokojen s Traktorem ;-) takže nepotřebuju měnit a tudíž do toho vrážet peníze :)

Heartcore

Příspěvek od Heartcore »

Tak Mixage mám doma. A teď.. Registrace Traktora.. Bez internetu to nepůje, co? Dále kabeláž.. Mám jednoduché PC reproduktory s jedním 3,5 mm jackem. Stačí koupit propojovací audio cinch, který má místo 3,5 mm koncovky samici? Prostě že bych ty repráky zapojil do toho cinche. Dá se Mixage namapovat na cracknutý VDJ?? A dá se přímo z Mixage nahrávat zvuk přes mikrofon?

Blast

Příspěvek od Blast »

registrace bez netu skutečně nejde. Pokud naistaluješ ovaldač na zvukovku co je na CD, tak ti to potom po nastavení půjde i ve VDJ a nemusíš nic mapovat. Na repro ti stačí kabel 2xcinch->3,5jack samice, to stojí něco přes 50 korun v každym většm obchoďáku. Pokud to ve VDJ nastavíš tak nahraješ i mikrofon. Prohledej forum je to tu několikrát popsáno... Jinak hodně štěstí s mixagem, mám ho doma taky a popravdě už vyhlížím za co ho vyměním, ptž je mi to málo :)

Odpovědět