Reloop Mixage Interface Edition
Re: Reloop Mixage Interface Edition
Díky moc za přání, rychlou odpověď a hlavně za radu x) čekal jsem na něj tři týdny, tak už se nemůžu dočkat až to rozjedu. Budu na tom makat ať se pak můžu i někde ukázat ;D
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore
Tak jsem to zkusil na VDJ. Ten ovladač mám nainstalovaný a stejně jsem musel mapovat. Problém u mapování mám s jogy, nevím jak na to. A to nejhorší.. VDJ se asi po čtvrthodině zasekne - neodpovídá. Snad pojede Traktor v klidu.
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore
A na Traktoru Mixage vůbec nereaguje..
Traktor jsem aktivoval, nastavil všechno, ale reaguje jen master volume, nic jiného. Reaguje tak, že jde slyšet, ale vidět na Traktoru není. Jinak nereaguje nic. Soft běží v pohodě s myší, ale kontroler nic. Jen bliká dioda MIDI a současně na Traktoru bliká CTRL. Co mám dělat? ( už jsem z toho fakt v háji.. Tak dlouho jsem na to čekal a teď nic..
a stiahol si si map file? popripade si si to namapoval manualne?
A zvolit in a out porty pro kontrolér
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Tak pro Traktor by to mělo snad být namapované. A VDJ jsem dělal manuálně. Mám VDJ 5, ten se ale po chvíli sekne, tak jsem stáhl 7.0.4 Home a tam ani není možnost 'remote control'desann píše:a stiahol si si map file? popripade si si to namapoval manualne?
Tak už to všechno jede ale potřeboval bych zase s něčím pomoct chci hrát na kamarádových narozeninách, ale nemám notebook. Traktor podle všeho lze nainstalovat jen jednou. Není možné třeba odinstalovat z PC a nainstalovat ho na půjčený noťas a pak zase zpátky?? Asi ne, co.. A může být Mixage namapovaný na více softwarech najednou?
Asi vám ty otázky přijdou pitomé, ale někde se to musím dozvědět.. Prohledávat milion příspěvků na foru se mi nechce a hledání je na prd. Tak Vás prosím o radu.
Asi vám ty otázky přijdou pitomé, ale někde se to musím dozvědět.. Prohledávat milion příspěvků na foru se mi nechce a hledání je na prd. Tak Vás prosím o radu.
když něco namapuješ tak se to uloží v tom programu a ne v kontroléru, proto když to připojíš na úplně novej soft tak to musíš mapovat znova. A stim instalovaním ti poradim asi takhle, pokud je to jednou tak si prostě stáhni třeba demoverzi u něj a ten večer to odehraj na tom
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10
To chci udělat. Stáhnout třeba demo nebo VDJ a odehrát to na tom. Ale to budu muset mapovat a z toho jsem v háji..Blast píše:když něco namapuješ tak se to uloží v tom programu a ne v kontroléru, proto když to připojíš na úplně novej soft tak to musíš mapovat znova. A stim instalovaním ti poradim asi takhle, pokud je to jednou tak si prostě stáhni třeba demoverzi u něj a ten večer to odehraj na tom
Všechno je to nesmysl
Traktor dle licence můžeš používat současně na dvou počítačích (předpokládá se právě že jej používáš doma na PC a na notebooku na akcích).
Není nic jednoduššího než v Traktoru zvolit export nastavení a uložit jej do souboru a ten pak naopak na druhém počítačů v Traktoru naimportovat, tím máš všechno nastavení přeneseno a to včetně mapování
Traktor dle licence můžeš používat současně na dvou počítačích (předpokládá se právě že jej používáš doma na PC a na notebooku na akcích).
Není nic jednoduššího než v Traktoru zvolit export nastavení a uložit jej do souboru a ten pak naopak na druhém počítačů v Traktoru naimportovat, tím máš všechno nastavení přeneseno a to včetně mapování
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Tak to zkusím, díky ale půjde to tak dělat pořád? Myslím jako že pokud to nainstaluju na ten půjčený notebook, tak už to na žádný jiný pak nepůjde, když to jde jen na dvou?? Když budu třeba ještě někde hrát a půjčím si NTB od někoho jiného.Azu píše:Všechno je to nesmysl
Další otázka...
Na přibaleném Traktoru LE prý jde nahrát set. Nikde jsem ale nenašel žádnou možnost "record" nebo tak. Takže to půjde asi pouze přes externí program. Zkusil jsem Audacity 1.3 Beta, to se ale sekalo a zvuk byl zhoršený. Můžete mi prosím poradit nějaké další programy, které bych mohl vyzkoušet? A jestli vůbec teda jde nahrát set přímo Traktorem..
Děkuji
Na přibaleném Traktoru LE prý jde nahrát set. Nikde jsem ale nenašel žádnou možnost "record" nebo tak. Takže to půjde asi pouze přes externí program. Zkusil jsem Audacity 1.3 Beta, to se ale sekalo a zvuk byl zhoršený. Můžete mi prosím poradit nějaké další programy, které bych mohl vyzkoušet? A jestli vůbec teda jde nahrát set přímo Traktorem..
Děkuji
BTW, Reloop ASIO Driver můžu snad instalovat kolikrát chci.. Nebo snad ne??
co to prvně zkusit naistalovat a pak se ptát ?
jinak to jde
jinak to jde
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo