Reloop Mixage Interface Edition

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 19 pro 2011 21:33

Díky moc za přání, rychlou odpověď a hlavně za radu x) čekal jsem na něj tři týdny, tak už se nemůžu dočkat až to rozjedu. Budu na tom makat ať se pak můžu i někde ukázat ;D
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 21 pro 2011 22:34

Tak jsem to zkusil na VDJ. Ten ovladač mám nainstalovaný a stejně jsem musel mapovat. Problém u mapování mám s jogy, nevím jak na to. A to nejhorší.. VDJ se asi po čtvrthodině zasekne - neodpovídá. Snad pojede Traktor v klidu.
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 22 pro 2011 13:47

A na Traktoru Mixage vůbec nereaguje..
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 22 pro 2011 14:18

Traktor jsem aktivoval, nastavil všechno, ale reaguje jen master volume, nic jiného. Reaguje tak, že jde slyšet, ale vidět na Traktoru není. Jinak nereaguje nic. Soft běží v pohodě s myší, ale kontroler nic. Jen bliká dioda MIDI a současně na Traktoru bliká CTRL. Co mám dělat? :(( už jsem z toho fakt v háji.. Tak dlouho jsem na to čekal a teď nic..
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

desann
Příspěvky: 106
Registrován: 27 zář 2011 23:48

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od desann » 23 pro 2011 09:44

a stiahol si si map file? popripade si si to namapoval manualne?
NDX800 | DDM4000

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Azu » 23 pro 2011 10:44

A zvolit in a out porty pro kontrolér
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 23 pro 2011 11:42

desann píše:a stiahol si si map file? popripade si si to namapoval manualne?
Tak pro Traktor by to mělo snad být namapované. A VDJ jsem dělal manuálně. Mám VDJ 5, ten se ale po chvíli sekne, tak jsem stáhl 7.0.4 Home a tam ani není možnost 'remote control'
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 09 led 2012 17:35

Tak už to všechno jede ;) ale potřeboval bych zase s něčím pomoct :D chci hrát na kamarádových narozeninách, ale nemám notebook. Traktor podle všeho lze nainstalovat jen jednou. Není možné třeba odinstalovat z PC a nainstalovat ho na půjčený noťas a pak zase zpátky?? Asi ne, co.. A může být Mixage namapovaný na více softwarech najednou?
Asi vám ty otázky přijdou pitomé, ale někde se to musím dozvědět.. Prohledávat milion příspěvků na foru se mi nechce a hledání je na prd. Tak Vás prosím o radu.
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

Blast
Příspěvky: 67
Registrován: 13 lis 2010 22:25

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Blast » 09 led 2012 18:19

když něco namapuješ tak se to uloží v tom programu a ne v kontroléru, proto když to připojíš na úplně novej soft tak to musíš mapovat znova. A stim instalovaním ti poradim asi takhle, pokud je to jednou tak si prostě stáhni třeba demoverzi u něj a ten večer to odehraj na tom
Reloop Mixage Interface edition, Reloop RHP-10

Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 09 led 2012 19:25

Blast píše:když něco namapuješ tak se to uloží v tom programu a ne v kontroléru, proto když to připojíš na úplně novej soft tak to musíš mapovat znova. A stim instalovaním ti poradim asi takhle, pokud je to jednou tak si prostě stáhni třeba demoverzi u něj a ten večer to odehraj na tom
To chci udělat. Stáhnout třeba demo nebo VDJ a odehrát to na tom. Ale to budu muset mapovat a z toho jsem v háji..
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Azu » 09 led 2012 20:46

Všechno je to nesmysl :)
Traktor dle licence můžeš používat současně na dvou počítačích (předpokládá se právě že jej používáš doma na PC a na notebooku na akcích).
Není nic jednoduššího než v Traktoru zvolit export nastavení a uložit jej do souboru a ten pak naopak na druhém počítačů v Traktoru naimportovat, tím máš všechno nastavení přeneseno a to včetně mapování
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 10 led 2012 10:56

Azu píše:Všechno je to nesmysl :)
Traktor dle licence můžeš používat současně na dvou počítačích (předpokládá se právě že jej používáš doma na PC a na notebooku na akcích).
Není nic jednoduššího než v Traktoru zvolit export nastavení a uložit jej do souboru a ten pak naopak na druhém počítačů v Traktoru naimportovat, tím máš všechno nastavení přeneseno a to včetně mapování
Tak to zkusím, díky ;) ale půjde to tak dělat pořád? Myslím jako že pokud to nainstaluju na ten půjčený notebook, tak už to na žádný jiný pak nepůjde, když to jde jen na dvou?? Když budu třeba ještě někde hrát a půjčím si NTB od někoho jiného.
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 13 úno 2012 11:07

Další otázka...
Na přibaleném Traktoru LE prý jde nahrát set. Nikde jsem ale nenašel žádnou možnost "record" nebo tak. Takže to půjde asi pouze přes externí program. Zkusil jsem Audacity 1.3 Beta, to se ale sekalo a zvuk byl zhoršený. Můžete mi prosím poradit nějaké další programy, které bych mohl vyzkoušet? A jestli vůbec teda jde nahrát set přímo Traktorem..
Děkuji
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

Heartcore
Příspěvky: 33
Registrován: 19 srp 2011 09:47

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od Heartcore » 29 úno 2012 15:15

BTW, Reloop ASIO Driver můžu snad instalovat kolikrát chci.. Nebo snad ne??
Reloop Mixage Interface Edition, American Audio HP-700, M-Audio KeyRig 49 // Hardstyle, UK Hardcore

deep
Příspěvky: 115
Registrován: 19 črc 2011 19:58

Re: Reloop Mixage Interface Edition

Příspěvek od deep » 01 bře 2012 15:26

co to prvně zkusit naistalovat a pak se ptát ?
jinak to jde
Virtual DJ 7.0 + Numark Mixtrack + Philips SHP 1900 + Fujitsu Amilo

Odpovědět