Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od ToLa » 02 led 2009 16:50

Asi měsíc po koupi reloopu mě nekterá tlačítka, hlavně CUE, protože se nejvíce používá, začali fungovat náhodně, poslední dobou se to čím dál více zhoršovalo, a teď v sobotu jednu CUE, uplně umřelo a PLAY a PAUSE na tom asi časem nebudou o moc lépe. Hrané je to každý pátek + sobota, a staří 4 měsíce.
Máte někdo podobné zkušenosti? Nebo mam jen smůlu? :-)

Kamikadze
Příspěvky: 62
Registrován: 26 pro 2008 21:42

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od Kamikadze » 02 led 2009 16:57

ja stim konkretne zkusenosti nemam, ale Azu rikal ze posledni dobou se hodne reklamujou kontrolery u reloopu

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od Azu » 02 led 2009 16:59

Když tobě odešli talčítka snad úplně na všem na co si měl kdy v ruce :lol:
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od ToLa » 02 led 2009 17:06

Azu píše:Když tobě odešli talčítka snad úplně na všem na co si měl kdy v ruce :lol:
Na AA ne, ty jsem vyhodil, dříve než meli šanci odejít, stejně jako CDX a DN-S3500, ale vše jsem měl déle než 4 měsíce, a na Denonech 3000, odešli až po roce, takže z toho pořád vychází, že reloop je má jednoznačně nejhorší ze všeho co jsem kdy měl...
A očividně, když to dělá 6 ze 6ti, asi to nebude náhoda, ale je mě záhadou, proč tam nejosu mikrostípače jako v myši, nebo v mobilech, ještě jsem se nesetkal s tím, že by v něčem takovém tlačítko odešlo a to se mačká milionkrát více než na konzoli.

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od ToLa » 02 led 2009 17:07

Kamikadze píše:ja stim konkretne zkusenosti nemam, ale Azu rikal ze posledni dobou se hodne reklamujou kontrolery u reloopu
Azu mě vždycky něco doporučí a pak to stojí za hovno :D

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od Azu » 02 led 2009 17:46

to je přesně tak jak píšeš, taky nechápu co to tam dávaj za součástky, přitom tlačítka mají být stejná jako na jejich přehrávačích a tam s nima není problém
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Iwoshek
Příspěvky: 1
Registrován: 26 bře 2008 19:38

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od Iwoshek » 08 kvě 2009 18:02

Azu píše:to je přesně tak jak píšeš, taky nechápu co to tam dávaj za součástky, přitom tlačítka mají být stejná jako na jejich přehrávačích a tam s nima není problém
Nazdar Azu,
na mojem Reloop Digital Jockey - Interface Edition jsou už
opravdu neomluvitelně nefunkční "PAUSE" (ll) tlačítka.
Konzoli mám jako první majitel koupenou v září 08.
Mé otázky zní:
1) Na jak dlouho si ji v případě reklamace můžou
nechat v obchodě či servise ???
2) Jakou myslíš, že bude mít tato opravná procedura úspěšnost ?

Děkuji za odpověd

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od ToLa » 08 kvě 2009 18:15

Iwoshek píše:
Azu píše:to je přesně tak jak píšeš, taky nechápu co to tam dávaj za součástky, přitom tlačítka mají být stejná jako na jejich přehrávačích a tam s nima není problém
Nazdar Azu,
na mojem Reloop Digital Jockey - Interface Edition jsou už
opravdu neomluvitelně nefunkční "PAUSE" (ll) tlačítka.
Konzoli mám jako první majitel koupenou v září 08.
Mé otázky zní:
1) Na jak dlouho si ji v případě reklamace můžou
nechat v obchodě či servise ???
2) Jakou myslíš, že bude mít tato opravná procedura úspěšnost ?

Děkuji za odpověd
Na reklamaci mají 30 dní...
Úspěšnost dle nálady poněvadž tlačítka se používáním oprotřebují a tím pádem na ně nění záruka... teda aspoň tak chápu reklamační řád.

Dj.BoB
Příspěvky: 145
Registrován: 29 lis 2008 12:09

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od Dj.BoB » 09 kvě 2009 07:59

Tak to jsem zvědavý, co tam odejde mě?! Mám ho teprve měsíc, ale nevím proč mě něco říkalo, že jsi mám radši koupit HERCULES DJConsole RMX, dlouhou dobu jsem měl DJControl MP3, hrál na dvou malých akcí a valil jsem s ním pořád doma a nikdy nebyl problém... Ale u Reloopu jsem tohle nečekal...
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

EVO25
Příspěvky: 7
Registrován: 16 úno 2009 17:06

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od EVO25 » 23 kvě 2009 16:36

no ja mam Reloop Digital Jockey IE uz nejaky ten mesiac a zatial vsetko ide ako ma a to hram kazdy druhy den okolo hodinky a pol...je pravda ze tlacitka cue...pause...play su urobene zvlastne ale tak snad mi to vydrzi dlhsiu dobu...myslim ze v novej edicii tychto kontrolerov sa tento problem vyriesi

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od stereoman » 23 kvě 2009 22:26

Kdyz jsem nekterym z vas doporucoval Behrigner BCD3000, tak se vam to moc nepozdavalo. Zajimave ale je, ze tento kontroler funguje snad vsem dodnes bez problemu (na WinXP).

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 02:50

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od DjMatisS » 23 kvě 2009 23:10

mě funguje bez problemu dokonce i na W7 RC. (Na bětě byly menší problémy, které ale šly vyřešit) V tomhle mi hlavně pomohla změna softwaru. Co jsem přešel na Traktor PRO (z VDJ) tak se mi BCD jeste ani jednou nezakouslo (na VDJ to bylo tak jednou za 2-3 tydny) pouzivam to takto jiz skoro 3 mesice a no problem (kombinace Vista a W7)
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

crewy
Příspěvky: 617
Registrován: 30 dub 2007 20:16

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od crewy » 24 kvě 2009 21:58

co takhle ty tlačítka předělat na lepší ?? tady je sice VCI-100 ale tak u reloopa si myslím že to nebude takový problémObrázek

ToLa
Příspěvky: 701
Registrován: 09 kvě 2007 15:44

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od ToLa » 25 kvě 2009 10:25

crewy píše:co takhle ty tlačítka předělat na lepší ??
Já to nechápu...
To jako vyhodíš 6000,- abys to doma rozebral, rozkuchal a znova celý postavil?
To jsou uživatelé, už tak tupí, že si nechaj sr** na hlavu a ještě jsou s tím spokojený? :shock: :o

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od Azu » 25 kvě 2009 10:53

To je tuning :lol:
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Odpovědět