Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Dj.BoB

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od Dj.BoB »

stereoman píše:Kdyz jsem nekterym z vas doporucoval Behrigner BCD3000, tak se vam to moc nepozdavalo. Zajimave ale je, ze tento kontroler funguje snad vsem dodnes bez problemu (na WinXP).
Ale já musím souhlasit. Borec od naproti ho má už asi rok a půl, frčí na tom pořád, ať už po hospodách tak venku. A pořád mu šlape o 106 a to jsem se mu "smál" co si to koupil.
Mě už Na Reloop blbne jeden tahový fader, tak jsem to promastil jakousi potvorou na fadery co kdysi přibaloval Stanton k mixákům, je to lepší... Doufám, že druhá verze bude lepší, chci si koupit bez té zvukovky. Protože už mám doma ECHO AUDIO INDIGO DJx a ten zvuk je uplně někde jinde!
už toho mám tolik, že to vypisovat nebudu!

crewy

Re: Reloop Digital Jockey - umírají tlačítka

Příspěvek od crewy »

azu má pravdu je to tuning toho VCI. jsou tam i jiné vrchy knobu a faderu plus ta povrchová uprava.to všechno se dá koupit jako sada. samozřejmě že to nemění lidi hned po koupi ale až roky uplynou. ty malé tištené obvody s tlačítky nedávají moc důvěry se životností jako ty velké které se používají na prumyslových strojích.u toho reloopu to byl jen návrh řešení těch zkomírajících tlačítek.

Odpovědět