Reloop digital jockey + traktor pro

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Lopaka
Příspěvky: 7
Registrován: 12 čer 2007 14:13

Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Lopaka » 26 led 2009 04:20

Chci se zeptat, jestli někdo používáte tuto kombinaci dohromady a jestli vám vše funguje tak jak má.
Já mám updatovaný firmware konzole i nejnovější mapování na traktor pro, ale stejně nedokážu rozjet za žádnou cenu jogy. Nahoře v ikoně je vidět, že traktor rozpoznal midi signál, ale nic víc se neděje. Nelze hýbat s trackem ani dorovnávat.
Je vůbec možné plnohodnotně používat Digital jockey s traktorem pro?

Díky za rady! :)

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Azu » 26 led 2009 07:42

Než sem ten svůj prodal, tak sem to používal bez problémů, jen sem to musel tenrát sám namapovat protože ten dodávaný mapovací soubor od Traktora je na ...

Zkus některý z následujících maperů:
Originál poslední úprava přímo od výrobce:
http://www.reloop-digital-jockey.cz/dow ... y_v1.2.tsi

Docela podařený maper od jednoho uživatele:
http://www.minis-kuemmersbruck.de/files ... ey_1.0.tsi
http://www.bendler-net.de/reloop/RdjTra ... toBeta.pdf
nebo jeho vylepšená verze:
http://www.minis-kuemmersbruck.de/files ... ey_1.2.tsi
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Lopaka
Příspěvky: 7
Registrován: 12 čer 2007 14:13

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Lopaka » 26 led 2009 13:59

Nn. Kdepak kdepak. Nic nefunguje :( Jogy se ani nehnou.

annex
Příspěvky: 3
Registrován: 26 srp 2008 17:34

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od annex » 10 úno 2009 18:05

Lopaka píše:Nn. Kdepak kdepak. Nic nefunguje :( Jogy se ani nehnou.
Přesně mám ten samej problem všechno sice funguje ale jogy na dorovnání ne (trojuhelník tlačítek scratch, reverse a search je trošku pomatenej)
mapování pro traktor 3.4 funguje uplně nádherně hladce jak má ale ten proklatej traktor PRO je děěěs :roll:

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Azu » 10 úno 2009 18:12

To mně řekněte jak to lidi děláte že Vám to s těma výše uvedenýma konfigurátorama nefunguje. Používáte kontrolér s dodaným firmwarem a nebo ste provedli jeho upgrade na 8bit MIDI?
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

annex
Příspěvky: 3
Registrován: 26 srp 2008 17:34

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od annex » 10 úno 2009 18:24

nahrál jsem firmware 2.6 do interface, mapování jsem použil http://www.minis-kuemmersbruck.de/files ... ey_1.2.tsi
Pustim skladbu a pohybem jogu dopředu dozadu se nic neděje. U traktoru 3.4 šlo jemně dorovnávat....no asi se s tim budu muset poprat a zkusit namapovat ručně ale pak se mi to rozhází celý :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lopaka
Příspěvky: 7
Registrován: 12 čer 2007 14:13

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Lopaka » 13 úno 2009 00:17

Používám mapování z reloop fora od jistého stefana který, jak je vidět se dost vyzná. A v popisu toho mapování je napsáno, pokud jsem to dobře přeložil, že ty jogy jsou záměrně odpojený - http://www.reloopdj.com/forum/index.php ... 281.0.html (je to tam dole i v angličtině). Fungujou ve funkci scratch a ve funkci search. Což je sice pěkný, ale nechce se mi dorovnávat jenom tlačítkama plus a minus. To už můžu rovnou mačkat myší v compu.
No nicméně mám pocit, že i u "origoš" mapingu pro traktor z českejch stránek ty jogy nevalí.

Jinak je to mapování dost dobrý s tím advance mode atd. atd. V podstatě jde celej traktor pro ovládat z kontroleru. To kloubouk dolů. Ještě kdyby ty jogy fungovaly tak, jak maj. Problém může být i v tom, že vůbec princip míchání v Traktoru PRO se trochu liší od Traktoru 3.4

A ano, já mám všechno zaktualizovaný tak, jak to radí na stránkách http://www.reloop-digital-jockey.cz/

No a mapovat bych to teda nechtěl. V traktoru pro přibyly další věci, který jsem ještě neodhalil. Na 3.4 jsem si to nakonec upravil celý podle sebe, ale tady už to dost nechápu.
A Azu, opravdu ti ty jogy fungovaly???

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Azu » 13 úno 2009 00:36

Opravdu mně fungovali protože sem s tím byl již několikrát hrát a nejsem sám kdo s tím v Traktor pro již hrál
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Penza » 14 dub 2009 12:39

Ja mam taky ten stejnej problem. Nemuzu rozchodit jogy v traktor pro. Nahral jsem firmware verze 2.6 protoze predtim me nesli ani pitch fadery, ted uz sice jdou ale ty jogy porad nic. V Traktor LE jde vsechno naprosto bez problemu. Mate teda nekdo mapovaci soubory na traktor pro, kde funguji jogy?
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Azu » 14 dub 2009 14:12

Já nevim co s tím máte všichni za problém, já sem koupil traktor pro hned první den, vzal sem kontrolér a namapoval si to v pohodě sám a fungovalo to protože sem s tím odehrál i dvě akce a jsou ty ty soubory co sem dal pak ke stažení se kterýma sem to používal. Já spíš vidim tady asi problém v tom, že máte ty traktory nakradený a nemá přístup k aktualizacím, protože je faktem, že tam po prvním upgradu vznikla nějaká chyba které dělala nějaký zádrhel ve spojení s reloop kontrolérem a byla odstraněna až zase v poslední aktualizaci před 14 dny, ale co to bylo přesně za chybu to nevím protože sem reloopa používal jen s tou první verzí traktor pro.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Penza » 19 dub 2009 01:22

Azu píše:Já nevim co s tím máte všichni za problém, já sem koupil traktor pro hned první den, vzal sem kontrolér a namapoval si to v pohodě sám a fungovalo to protože sem s tím odehrál i dvě akce a jsou ty ty soubory co sem dal pak ke stažení se kterýma sem to používal. Já spíš vidim tady asi problém v tom, že máte ty traktory nakradený a nemá přístup k aktualizacím, protože je faktem, že tam po prvním upgradu vznikla nějaká chyba které dělala nějaký zádrhel ve spojení s reloop kontrolérem a byla odstraněna až zase v poslední aktualizaci před 14 dny, ale co to bylo přesně za chybu to nevím protože sem reloopa používal jen s tou první verzí traktor pro.
Tak to je mozny ze s tou prvni verzi to slo, a nakradenou verzi to urcite nebude protoze jsem vyzkousel demo 1.0.2 a 1.1.1 a ani v jednom me nesli jogy. Ted jsem nasel ze vysel novej update 1.1.2 jak si psal vyse a bylo tam opraveno nekolik chyb:

* Hardware Wizard functionality improved
* Deck filter resonance fixed
* Automatic "Load next track" function fixed
* Weird pitch readouts when syncing with stopped timecode fixed
* AUTO mode sync issues after radical pitch changes in timecode mode fixed
* MIDI clock fluctuations fixed
* Missing tracks after relocate fixed
* Modified import date after relocate fixed
* Non-functional pre-listen button fixed
* Missing color assignements in Mac finder after tag writing fixed
* Disappearing iTunes ratings after mouse-over fixed
* Missing tracks after interrupted playlist export fixed
* Broadcasting of preview player track metadata fixed
* WASAPI device-related crash fixed
* Reloop MIDI device detection fixed
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Azu » 19 dub 2009 10:13

Myslel sem to s tou kradenou verzí právě tak, že máte staré verze a nemáte ty nejnovější s opravama :-)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od DjMatisS » 19 dub 2009 12:08

Vždy to skončí stejne, je jedno u jakého softu. Když už kradete, tak alespoň nejnovější verze xD . Peace
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Penza » 20 dub 2009 19:27

Tak jsem si stahnul demo nejnovejsi verze 1.1.2 a stejne me ty jogy nejdou. Zkousel jsem snad 4 mapovaci soubory co jsem nasel na netu a vse krome jogu funguje. Ty jogy me jdou jen ve funkci scratch a search (jak uz se o tom mluvilo vyse) ale na dorovnani tracku ne. A namapovat to neumim, zatim se v tom nevyznam:-D tak nemuze nekdo, kdo si to namapoval sam a jdou mu jogy, sem hodit linky na stazeni? Nebo aspon poradit jak si ty jogy nastavim, co mam kde zmacknout atd :lol: Budu moc vdecny. Diky :wink:
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Penza
Příspěvky: 44
Registrován: 14 dub 2009 12:31

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Penza » 20 dub 2009 20:29

Tak uz me ty jogy fungujou. Mrknul jsem na nastaveni v traktoru 3 a pak na traktor pro a udelal par zmen. Tak kdyby nekdo chtel tak muzu mapovaci soubor nekam uploadnout...
Drum&Bass> Denon DN-X1100/2xReloop RP-6000/Traktor Scratch

Odpovědět