Reloop digital jockey + traktor pro

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
DjMatisS
Příspěvky: 530
Registrován: 30 pro 2008 01:50

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od DjMatisS » 20 dub 2009 21:27

konečně,... hrozba zažehnána xD :P
Behringer BCD3000+DELL Studio1537+Traktor PRO+Technics RP-DH1200

annex
Příspěvky: 3
Registrován: 26 srp 2008 17:34

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od annex » 24 dub 2009 16:43

Penza píše:Tak uz me ty jogy fungujou. Mrknul jsem na nastaveni v traktoru 3 a pak na traktor pro a udelal par zmen. Tak kdyby nekdo chtel tak muzu mapovaci soubor nekam uploadnout...
prosim prosiiim!!!! :wink: nebo jestli mužeš poslat na mail xannex@seznam.cz ten tsk soubor :roll:

Myxin
Příspěvky: 61
Registrován: 11 led 2008 15:42

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Myxin » 04 kvě 2009 21:21

annex píše:
Penza píše:Tak uz me ty jogy fungujou. Mrknul jsem na nastaveni v traktoru 3 a pak na traktor pro a udelal par zmen. Tak kdyby nekdo chtel tak muzu mapovaci soubor nekam uploadnout...
prosim prosiiim!!!! :wink: nebo jestli mužeš poslat na mail xannex@seznam.cz ten tsk soubor :roll:
Prosím tě, pošli to i mě (JakubZdralek@seznam.cz) Díky moc :wink:
soundcloud.com/dj-myxin
facebook.com/djmyxin
djmyxin.wz.cz


Ondra90
Příspěvky: 2
Registrován: 21 kvě 2011 18:06

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Ondra90 » 21 kvě 2011 18:12

Zdravím lidi, mám takový problém, mám Reloop dj 2 interface edition a chtěl bych zprovoznit odposlech na sluchátka, používám Traktor Scratch Pro. Můžete mi napsat přesný návod nebo postup? Tento problém řeším už dlouho a buď mi hrajou jenom repráky anebo jen sluchátka :roll: ...Prosím pomozte

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od stereoman » 21 kvě 2011 19:16

Jsem si precetl toto tema a fakt nechapu, proc jste si to nedomapovali(nepremapovali) samy. Nebyt penzi, tak jako doted vsichni nehrajete(nejogujete)?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od Azu » 21 kvě 2011 21:38

Tam nemají ani co mapovat, to už je jen o lidské blbosti, když někdo není schopen spustit ani průvodce nastavením a jen to odklikat, případně nastavit ručně výstupy pro sluchátka a master.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

xjurasek
Příspěvky: 40
Registrován: 23 led 2011 15:39

Re: Reloop digital jockey + traktor pro

Příspěvek od xjurasek » 22 kvě 2011 12:55

Ted jsem to chtěl napstá, proč tady řešíte nějaké mapování, když nová verze traktoru pro 1 i 2 má v sobě průvodce, kde si vyberete výrobce a model podle konzoly kterou máte a nastaví se to samo! aspon mě to tak funguje, mám traktor pro a reloopa jockey2 a jde mi to vše jak má :)

Odpovědět