Reloop Digital Jockey 2

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 27 črc 2010 18:25

Cau uz se ptam na druhy kontroler a ted bych chtel vas nazor na Reloopa. S timto kontrolerem mate jiste nejake zkusenosti. Je to dobra volba? Diky

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od sprem » 05 srp 2010 15:10

Páni, chcel by som sa opýtať ako je to u Reloopa.
Potrebujem aj napájanie ? Či si vysačím aj USB ?
Viem že na Numarku to je dobrovolné, kvôli starým USB portom, a tu ako ? Je potrebné ?

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od Azu » 05 srp 2010 15:28

stačí usb
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od sprem » 05 srp 2010 16:09

Diky, si ma potešil.
Lebo všade na nete si tam pchá aj ten napájací.
Ešte 1 otázočka, týka sa zvukovky. Ako je na tom ? Lepšie / hršie ako Numark omni control.
V podstate teraz to plánujem len na také domáce hranie, vlastné domové párty, u kamarátov, žiadne obrovské párty...

Chcem aby to bolo čo najlacnejšie. Alebo radšej mám kúpiť obyčajnú verziu a k tomu zvukajdu ?
Lebo táto sa mi pozdáva - Interface..

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 05 srp 2010 16:27

Reloop Digital Jockey 2 Controller Edition nema svou integrovanou zvukovku, tu ma budto drazsi Interface nebo je jeste treti verze, ale ta jeste u nas neni na trhu a ta ma jak svou vlastni zvukovku, tak se da i pouzit jako samostatny mixazni pult. Ale ta nejlevnejsi verze rozhodne svou vlastni zvukovku nema! Ale na takove domaci party jak pises ty postaci myslim i integrovana nebo nejaka zvukovka kolem 500 Kc, kterou koupis nekde napr. na aukru. Zalezi jak to beres vazne, co mas za zylou techniku atd ;-)

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od sprem » 05 srp 2010 17:24

No, pokial viem je Normal, Interface a Master.
Chcel by som Interface, ten by mal mat zvukajdu ale niekde sa tu na nu niekto stazoval tusim...
Myslim ze na domace hranie nie je treba extra zvukovky, ale pytam sa ci tato v interfacei neni extremen zla..

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 05 srp 2010 17:31

Tak ono vetsina zvukovek, ktere v sobe maji tyto levnejsi kontrolery za moc nestoji, ale rozhodne si myslim, ze ti bude stacit na doma a rekl bych, ze i na diskoteku. Pokud na diskotece neni extremne drahe vybaveni, tak nic moc nepoznas a 90% lidi, kteri se prijdou pobavit to resit nebudou ;-) ja osobne bych se po zvukove strance nebal. Po strance zpracovani nemuzu posoudit. Ale pokusim se ti dneska vecer popsat i zpracovani. Jedu se na nej dnes podivat ;-)

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od sprem » 05 srp 2010 18:18

Super, diky :)

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 05 srp 2010 23:23

Tak na prvni pohled a ohmat je to parada! Obrovsky rozdil oproti Numark Stealth Control! Zitra napisu vic, dneska uz na to nemam cas. Teprve ted sem prijel.

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 06 srp 2010 21:04

Tak jsem se na to dneska dival trosku podrobneji a rekl bych ze po strance zpracovani je to v pohode ;-) takze chybu neudelas :wink: a kdyby te jeste cokoliv zajimalo, tak staci napsat :-)

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od sprem » 06 srp 2010 23:10

Ahoj, diky, zaujímalo by ma ako sú na tom JOGy - nejdú moc ztuha ? Ale ani nie moc lahko ? Napríklad na OmniControl keď "drbnem" do jogu, začne sa točiť "donemlátom".. čiže dosť dlho..

A knoby ? Nevyzerá to tak že sa uvolní alebo niečo? Tiež proste pevnosť, nie že keď to dám do tašky na prenášanie, vybalím a zistím že knoby sú vylámane..

A aké je celkové prevedenie ? Proste, či to na omak nepôsobí ako hračka ale je vidno že to stálo tých 350 €ur..

Všimol si si nejaké "neduhy" resp. veci ktoré by ma mohli odradiť od toho ? Proste nevýhody ?

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 07 srp 2010 13:51

Jogy jsou zde vyborne! Rekl bych ze na urovni XP5 na prvni dojem. A mas pravdu, ze na Numarku je to zpracovane hodne divne. Tady na tom Reloopu se mne to zda, tak akorat, ale to je muj nazor. Knoby jsou v pohode tech bych se nebal. Ale tak ono je to vse o zachazeni. Pokud s tim budes skubat a zachazet neopatrne, tak se ti urvou i na konzoli za 500 Euro! A jako hracka se mne to taky nezda. Proste myslim si, ze to bude v pohode. Jen mne vadi ze otocny ovladac na vyber skladeb je umisten nahore kontroleru je to docela neprakticke v tomto mel Numark zase vyhodu, ale ohledne zpracovani je daleko pevnejsi!!! Opravdu za me si myslim, ze chybu neudelas. Ale pokud se ti to osobne nepozdava, tak dale mas na vyber z Vestax VCI-100 ale pouze na XPckach a jinak kdybych mel moznost si osahat M-Audio Xponent, tak bych se i nad tim hodne pozastavoval! Ten ma take svou vlastni zvukovku, ale tam bych rekl, ze bude na velmi vysoke urovni jak zvukem tak kvalitou zpracovani.

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od sprem » 07 srp 2010 16:12

Tak diky, vrátim sa z dovolenky a hádam to už konečne objednám !
Ono chcem to, aj sú keše ale tatkovci do mňa neustále drbú a nedokážu pochopiť, že dnes už hudba nie je len o gitare, že vela vecí je spravené tak že sa to dobre mieša...
A to si ma potešil s tou kvaltou spracovania, dík :)

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 07 srp 2010 19:57

Ale jeste nez to objednas se podivej na tu konzoli M-Audio Torq Xponent ;-) ta mne osobne hodone zamotala hlavu :-) hodne o ni premyslim... Mel jsem od nich zvukovku. A ta byla opravdu hodne luxusni! Jak kvalitou zpracovani, tak zvukem. M-Audio to se zvukem opravdu umi, takze tipuju, ze i ta zvukovka v tom bude hodne dobra. Sice to na pohled vypada takova hracka, ale ono u teto znacky vzhled velmi klame. Ja co sem mel na te zvukove karte otocne potenciometry (knoby), tak byly velmi pevne a celkove vyborne zpracovane. Tak se zkus podivat na odkaz, ktery ti sem prilozim a precti si recenzi ;-) mozna by si byl i spokojenejsi nez s Reloopem. Po zvukove strance bych rekl, ze urcite! A cena by mela byt plus minus stejna.

ODKAZ ZDE: http://techno.cz/recenze/technika/24773 ... rq-xponent

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 07 srp 2010 21:31

A nebo kdyby si chtel jeste lepsi reseni nez Interface a M-Audio, tak ti nabidnu zde muj komplet:
./viewtopic.php?f=13&t=4852

ALE SPECHAM NA TO! A POKUD SI I NEKDE NE MOC DALEKO ZE SLOVENSKA K NAM, TAK BY SES NA TO MOHL PODIVAT I OSOBNE. A POKUD NE NEBYL BY PROBLEM ZASLAT TO POSTOU. ALE POKUD SI NEKDE DO 100 KM, TAK TO VYJDE LEVNEJI I DOVEZT NEBO SE NA TO PRIJET PODIVAT. PROTOZE POSTOVNE NA SLOVENSKO NENI ZROVNA LEVNE :-(

Odpovědět