Reloop Digital Jockey 2

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od sprem » 08 srp 2010 08:01

David diky za ponuku, vyzerá super, ale idem ešte len na dovolenku a za 1, Muusím si to nechať prejsť hlavou, pričom odchádzam už čoskoro
2, Idem potápať, tož neviem kolko peňazí mi ostane, ale dík .))

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 08 srp 2010 11:19

V pohode, ja sem ti to chtel jen nabidnout, aby si o tom vedel ;-)

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 08 srp 2010 19:11

Pred chvili mne volal pan, ze chce koupit tu zvukovku NI Audio 2 DJ, ze ma Reloop Interface a uplne vydesene mne rikal jaky je to hrozny zvuk! Tak clovece nevim nevim jestli bych do toho sel a jeste dal tolik penez. Jako zvukovku jsem uz prodal. Ale kdyby si chtel kontroler koupit a pak by sis akorat dokoupil nekde NI Audio 2 DJ, tak dej vedet. Kontroler je stale na prodej ;-)

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od Azu » 08 srp 2010 20:17

Když někdo používá nekvalitní MP3 a k tomu přebuzený výstup v programu, tak ať se pak ničemu nedivý, to je pak ani sebelepší zvukovka nespasí.

http://www.salection.de/blog/wp-content ... /ie_a2.wav
Prvních 20 vteřin je Reloop Digital Jockey Interface Edition 1 (RDJ2 má zvuk lepší) a zbytek je Audio 2 DJ.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

sprem
Příspěvky: 115
Registrován: 19 čer 2010 17:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od sprem » 08 srp 2010 21:01

Tak v tom je sakra rozdiel..

A aký je asi rozdiel v zvukajde medzi numark omni control a Reloop DJ2 ?

Lebo omni som poču naživo a podla mňa bohate stačí...

DJ D@vid
Příspěvky: 44
Registrován: 01 čer 2010 13:14

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od DJ D@vid » 09 srp 2010 05:27

sprem píše:Tak v tom je sakra rozdiel..

A aký je asi rozdiel v zvukajde medzi numark omni control a Reloop DJ2 ?

Lebo omni som poču naživo a podla mňa bohate stačí...
K tomu prvnimu se nevyjadruju, protoze sem prave prijel z diskoteky a nejak jeste nejsu schopny neco poslouchat a soustredit se na to :-D
Ale k tomu druhemu reknu asi toto. Numark je ohledne zpracovani na velmi spatne urovni! Reloop je na vysoke urovni ohledne zpracovani. Ale zvuk posoudit nemuzu... A nebudu ani nic nadhazovat, ale pokud je po zvukove strance na tom stejne, jak po strance zpracovani, tak opravdu nevim :-D

Rendy-R10
Příspěvky: 8
Registrován: 21 lis 2008 18:59

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od Rendy-R10 » 22 srp 2010 12:42

Zdravim, nechci zakládat nové téma, tak se pooptam zde. Ocenil bych toho spasitele, který mi dokáže poradit :-D Jde mi o namapování 2 funkcí na RDJ2 v Traktor Scratch Pro. Potřeboval bych přenést 2 funkce při Shiftu normálně na běh bez Shiftu. Byla by to funkce "FILTER" místo funkce (FX/VALUE 2 - hned pod tlač. SHIFT) a druhá funkce "LOOP +/-" na knob (FX/VALUE 3 - nad tlač. ACTIVATE 3) a to jak na Decku A, tak na Decku B. Vadí mi, že při těchto dvou funkcí musim používat tlačítko Shift a tim pádem se mi znemožní dále jakkoliv pracovat, proto je chci nějak přesunout na běh bez Shiftu. Na výběr efektu mi stačí jeden knob, 3 je pro mě zbytečnost, proto bych funkci Filter a Loop +/- přeřadil na oná místa. Jediný problém vidím v tom, že Filter se musí zvlášť zapínat, ale pokud by toto nešlo nastavit, aby byl automaticky už zapnut, dokážu s tim žít a sám vyřešit :-D Dostal jsem se do nabídky Controller-Manager a zde má cesta končí, vůbec nevim, jak dál. Opravdu bych byl moc rád, kdyby mi dokázal někdo pomoct a detailně mi pomohl přenastavit ty 2 funkce. Díky ;-)

R4Zzy
Příspěvky: 9
Registrován: 13 říj 2010 16:47

Re: Reloop Digital Jockey 2

Příspěvek od R4Zzy » 13 říj 2010 17:04

Za mě osobně jedno VELKÉ Doporučení na Reloop Digital Jockey 2 IE .. Ten zvuk to má parádní :) jen to chce pohrát si s výstupama v Traktoru .. nepřebudit to .. všechno mi jede špicově :)

Odpovědět