David diky za ponuku, vyzerá super, ale idem ešte len na dovolenku a za 1, Muusím si to nechať prejsť hlavou, pričom odchádzam už čoskoro
2, Idem potápať, tož neviem kolko peňazí mi ostane, ale dík .))
Reloop Digital Jockey 2
Re: Reloop Digital Jockey 2
V pohode, ja sem ti to chtel jen nabidnout, aby si o tom vedel
Pred chvili mne volal pan, ze chce koupit tu zvukovku NI Audio 2 DJ, ze ma Reloop Interface a uplne vydesene mne rikal jaky je to hrozny zvuk! Tak clovece nevim nevim jestli bych do toho sel a jeste dal tolik penez. Jako zvukovku jsem uz prodal. Ale kdyby si chtel kontroler koupit a pak by sis akorat dokoupil nekde NI Audio 2 DJ, tak dej vedet. Kontroler je stale na prodej
Když někdo používá nekvalitní MP3 a k tomu přebuzený výstup v programu, tak ať se pak ničemu nedivý, to je pak ani sebelepší zvukovka nespasí.
http://www.salection.de/blog/wp-content ... /ie_a2.wav
Prvních 20 vteřin je Reloop Digital Jockey Interface Edition 1 (RDJ2 má zvuk lepší) a zbytek je Audio 2 DJ.
http://www.salection.de/blog/wp-content ... /ie_a2.wav
Prvních 20 vteřin je Reloop Digital Jockey Interface Edition 1 (RDJ2 má zvuk lepší) a zbytek je Audio 2 DJ.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky
Tak v tom je sakra rozdiel..
A aký je asi rozdiel v zvukajde medzi numark omni control a Reloop DJ2 ?
Lebo omni som poču naživo a podla mňa bohate stačí...
K tomu prvnimu se nevyjadruju, protoze sem prave prijel z diskoteky a nejak jeste nejsu schopny neco poslouchat a soustredit se na tosprem píše:Tak v tom je sakra rozdiel..
Ale k tomu druhemu reknu asi toto. Numark je ohledne zpracovani na velmi spatne urovni! Reloop je na vysoke urovni ohledne zpracovani. Ale zvuk posoudit nemuzu... A nebudu ani nic nadhazovat, ale pokud je po zvukove strance na tom stejne, jak po strance zpracovani, tak opravdu nevim
Zdravim, nechci zakládat nové téma, tak se pooptam zde. Ocenil bych toho spasitele, který mi dokáže poradit Jde mi o namapování 2 funkcí na RDJ2 v Traktor Scratch Pro. Potřeboval bych přenést 2 funkce při Shiftu normálně na běh bez Shiftu. Byla by to funkce "FILTER" místo funkce (FX/VALUE 2 - hned pod tlač. SHIFT) a druhá funkce "LOOP +/-" na knob (FX/VALUE 3 - nad tlač. ACTIVATE 3) a to jak na Decku A, tak na Decku B. Vadí mi, že při těchto dvou funkcí musim používat tlačítko Shift a tim pádem se mi znemožní dále jakkoliv pracovat, proto je chci nějak přesunout na běh bez Shiftu. Na výběr efektu mi stačí jeden knob, 3 je pro mě zbytečnost, proto bych funkci Filter a Loop +/- přeřadil na oná místa. Jediný problém vidím v tom, že Filter se musí zvlášť zapínat, ale pokud by toto nešlo nastavit, aby byl automaticky už zapnut, dokážu s tim žít a sám vyřešit Dostal jsem se do nabídky Controller-Manager a zde má cesta končí, vůbec nevim, jak dál. Opravdu bych byl moc rád, kdyby mi dokázal někdo pomoct a detailně mi pomohl přenastavit ty 2 funkce. Díky
Za mě osobně jedno VELKÉ Doporučení na Reloop Digital Jockey 2 IE .. Ten zvuk to má parádní jen to chce pohrát si s výstupama v Traktoru .. nepřebudit to .. všechno mi jede špicově