problém s traktorem u DDJ T1

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 22:27

problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 19 úno 2012 16:02

když jsem si nainstaloval vše podle přiloženeho manualu,aktivoval licenci,stahl update a nahral ovladače usb tak mi pioneer ddj-t1 a přiloženy traktor spolu nekomunikujou.Zapnu pio vše se krasně rozsviti,jak ma zapnu traktor a vubec nereaguje na jekekoliv ovladani pomoci pio.Prostě zamrzne.Musi se ještě někde něco nastavovat nebo měnit??myslel jsem že to je plug and play...zapojim nainstaluju a vše bude nastaveno.Pamatuju si že když jsem měl reloop IE2 tak tam byl taky menší problem ale že tam stačilo změnit internal a external a vše fungovalo,tady se mi zatim nějak nedaří to spolu rizhejbat.Přikladam odkaz ke stažená videa z mobilu.pokud mi mužete poradit budu moc rad díky

http://uloz.to/xwRcMLG/nejde-traktor-a-ddj-t1-mp4

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od stereoman » 19 úno 2012 16:10

Vsak to je PLUG & PLAY - znamena to ZAPOJ A HREJ si s tim aby to fungovalo ...

Mas tam loadnuty spravny midi mapper? Nemas spatne nastaveny vstupni a vystupni porty? - nastaveni controller settings nebo nejak tak (asi 3 odspoda). Kdyztak PM a skype, zrovna vcera jsem tady nekomu jinemu pomahal s Numarkem ...

Bohuzel tohoto Pioneera jsem nemel v rukach, takze snad pomuze take nekdo jiny. Tusim, ze AZU by o tom mohl neco vedet ...

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od stereoman » 19 úno 2012 16:17

Ted na to koukam, jmenuje se to Controller Manager a u me to je 3 odspoda.

FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 22:27

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 19 úno 2012 16:49

musel jsem ted necekane so prace tak u toho nejsem a budu tak v 19h kazdopadne na to jsem taky koukal,bylo tam nastaveny neco jako Global..... tak jsem to zmenil na pioneer a zadna zmena,kdyz jsem se zase podival na to nastaveni tak tam bylo zpatky to global.... Tak jsem tam dal zase ten pio a restartoval kontroler i traktor a porad stejny...

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od Azu » 19 úno 2012 20:08

Pokud máš poslední verzi Traktora 2.1.2, tak stačí spustit setup wizard a tam zvolit DDJ-T1 a vše se nastaví, pokud to nefachá, tak v nastavení najedeš do sekce controller manager a tam je většinou potřeba zvolit u položek port in a port out, právě T1
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 22:27

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 19 úno 2012 20:54

tak vyřešeno....koukl jsem na ten Controller Manager a tam byl nějakej bordel...nebylo tan psany pioneer ddj-T1 ale nějaky kliky haky,tak jsem to cely odinstaloval...vymazal ručně cely registry protože jsem tam měl ještě zbytky cracknutyho traktora z reloopa a ted už to běží krasně....akorat jsem se chtěl zeptat na jednu věc,jak se da upgradovat na ten traktor 2??je to zdarma?? podle tohodle videa jsem to zkoušel na ty adrese jak to udavaji a tam jsem našel jen drivri a asi maper pro ddj t1 ale ne upgrade na traktor 2 libi se mi tam ty barvy :D http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... L5dPJJcYj0

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od Azu » 19 úno 2012 21:55

Pokud máš k tomu ještě starý Traktor 1.2.8, tak aktualizace na 2.1.2 je zdarma, ale obávám se, že asi budeš muset kvůli tomu kontaktovat NI aby ti poslali nové SN pro novou verzi, protože automaticky ty nová SN posílali registrovaným lidem s příchodem nové verze Traktoru, ale nyní již je automaticky neposílají.
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 22:27

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 19 úno 2012 22:00

no neposilaji no....a ani jsem ji nenašel třeba volně ke staženi pro registrovane....a mužeš mi prosim poradit jak a kde je kontaktovat,nebo koho přímo...email nebo kde na strankach??děkuji

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od Azu » 20 úno 2012 00:27

Ke stažení samozřejmě je. Ta zkušební verze ke stažení je v podstatě plná verze, stačí když se do ní pak zadá to obdržené SN.
http://co.native-instruments.com/index. ... regsuppfrm
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 22:27

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 20 úno 2012 14:15

tak mi nakonec NI poslali sami ke staženi demo traktor 2 a aktivační klíč na pio edition 2 ale mam dotaz...jak mam nastavit,nebo co mam nastavit tak abych viděl v traktoru 2 všechny fadery,pitche atd aspon tak jak to je na videu v čase 0.15 http://www.youtube.com/watch?v=zCbhgTw93ik

přikladam screen co vidim ja v traktor 2 http://imageshack.us/photo/my-images/263/traktor2t.jpg/
nepotřebuju videt takovej seznam skladeb,to muže byt menší....

nebo aspon tak jak to mam v zakladnim traktoru viz.obrazek http://imageshack.us/photo/my-images/708/traktorz.jpg/


taky mi nejde u traktoru 2 upravit zoom skladby tak jako v již zminovanem videu v čase 1.00 vubec tam, nevidim tu možnost přiblížit a oddalit u traktora 1 o tam je.
Zkoušel jsem všelijaky změny rozlišení,přepínani do fullscreenu atd ale prostě nic :( celkem mě to trapi asi budu muset zustat u traktora 1

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od stereoman » 20 úno 2012 15:09

Nejlepsi metoda je precist si manual. Druha nejlepsi metoda je pokus-omyl... Pak dlouho nic a az pak je zeptat se na DJForu :lol:

Zobrazeni Pitch Faderu (Tempo Fader), Talire (Platter/Scope) a velikosti decku (Deck Layout, zde nastav FULL) se nastavuje v Decks Layout.
Zobrazeni efektu/nahravani/hlavniho tempa se nastavuje v Global Settings (Show Global Section)
Zobrazeni barevneho schematu waveformu se nastavuje v Decks (Color Mode)
Zoom se nastavuje take v Decks (Default Zoom)

V full velikosti decku, muzes zoomovat pomoci tech malych tlacitek podobne jako v T1.

FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 22:27

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 20 úno 2012 19:37

ja vim...chce to číst no...každopadně z toho co si psal je tam nastaveni jen ty barvy a to Show Global Section....nic vic...at hledam jak hledam...jsem v tomhle hrozna lama,nedavno mi ukradli kufr s přehravačema i mixem a 2 kufry cd tak přechazim na digital dj a jsem z toho uplně vyplašenej :D

screen toho co vidim v nastaveni :oops: http://imageshack.us/photo/my-images/194/traktor2b.jpg/

DJ Patrix
Příspěvky: 228
Registrován: 26 bře 2008 16:35

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od DJ Patrix » 20 úno 2012 19:42

Musíš lepšie hľadať. Ked ti to napíše stereoman, tak to tam určite je na 110%. :)

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 23:38

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od stereoman » 20 úno 2012 20:07

Co mas za verzi? Ja popisoval 2.1.2. V 2.0.3. je spojene Decks Layout a Decks do Decks. Proste bez presnych informaci se spravneho vysledku asi nedobereme :wink: . Priste delej vetsi screenshoty. Nejde mi to zvetsit.

Co ti tedy jeste chybi? Proklikej cely to nastaveni, zda tam nekde nejsou podobne veci jak jsem psal.

FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 22:27

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 20 úno 2012 20:30

nemam scratch pro ale obyč traktora 2 edit na pioneer a jediny co jsem chtěl je,abych to měl stejny jako v tom videu co jsem sem už daval o par příspěvku vejš...když se na to podívaš,tak vidi šavle na všechny 4 decky ja jen na na dvě a to ještě na C a D a taky si to tam na tom decku mužou zoomovat ja to tam nemam.
Kdyby to vypadalo aspon jako u T1 jak je to na tom obrazku co je v tom odkazu ke stažení tak by mi to stačilo :D
tady je odkaz na stažení všech 4 obrazku v pořadnym rozlišení a s tim co mam v nastaveni.

http://www.uloz.to/x461QbE/trakt-rar

Odpovědět