problém s traktorem u DDJ T1

Diskuze o DVS produktech a DJ MIDI kontrolerech.
Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od Azu » 20 úno 2012 19:35

je to tam vše v nastavení popsaný jak pro blbce, tak raději neztrácej čas psaním a jdi si tam klikat, nemáš tam co rozbít :)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 21:27

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 20 úno 2012 19:41

Azu věř tomu že kdyby bylo ještě na co klikat a nebo bych věděl na co přesně a kde tak klikam a klikam a nestěžoval bych vam tim tady život :oops: ale odzkoušel jsem snad vše...kolikrat to ani nereagovalo,přemyšlím že zkusim přeinstalovat T2 jestli to třeba nějak nepomuže

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od Azu » 20 úno 2012 19:55

Tak klikej na ty decky :) stejně tak si klikej vedle ikony s lupou a v nastavení je také na co klikat :)
upřímně ovšem nechápu k čem je to dobré, očekával bych naopak že tyto všechny věci normální člověk skryje, když je vidí na kontroléru, tak k čemu ještě je potřebuju na displeji, kde bych měl raději využít prostor pro decky a skladby
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

Uživatelský avatar
stereoman
Příspěvky: 1082
Registrován: 08 bře 2007 22:38

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od stereoman » 20 úno 2012 20:02

Presne, pokud jsi nenasel to nastaveni tak poklikej decky - klikej do toho radku, kde mas nazev pisnicky. Pokud ani to nepomuze, tak si to zkus namapovat na klavesnici.

Pokud uz reinstalujes, tak si jeste promaz registry. Obcas to dela bordel ...

FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 21:27

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 20 úno 2012 21:25

tak nic nepomohlo...je to pořad stejny....ach jo...no neva tak zustanu u T1 omlouvam se za to že jsem tu tak otravoval a diky aspon za pokus o pomoc...jsem na to asi lama no,ale opravdu nic nejde...hlavně že na to maji tak pěkny video a nic z toho nejde

Azu
Příspěvky: 2168
Registrován: 29 bře 2007 00:58

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od Azu » 20 úno 2012 21:31

Hlavně že to mam tady doma na stole a v pohodě to jde :)
http://blog.digitaldj.cz - Novinky ze světa DJ techniky

FeryBo
Příspěvky: 18
Registrován: 16 úno 2010 21:27

Re: problém s traktorem u DDJ T1

Příspěvek od FeryBo » 20 úno 2012 21:43

tak už mi to jde taky...až ted mi nabidl NI service center update na T2 Traktor 2 2.1.2 Setup PC a už všechno funguje...veškere nastaveni....huraaaa...tak děkuju

Odpovědět